Lomfort og vaginal sekresjon: 8 årsaker og mer

Beskrivelse

Lombalgi er vanlig. Kan variere fra smertefullt til å lansere og prikkende til sterk. Det kan være et kort eller langsiktig symptom.

Alle kvinner lider av vaginale tap, men mengden og typen sekresjon kan variere. Den normale utslippet er vanligvis klart eller overskyet hvitt. Det kan også virke gult når det tørkes på klær. Endringer kan forekomme i utslipp på grunn av menstruasjon eller hormonell prevensjon.

Her er åtte mulige årsaker til lav ryggsmerter og vaginale tap.

Urinveisinfeksjon

A’urinveisinfeksjon (UTI) kan forekomme i hvilken som helst del av urinveiene. Bakterier forårsaker det store flertallet av ivu. Sopp eller virus kan også forårsake urinveisinfeksjoner. Mer informasjon om urinveisinfeksjoner.

uretritt

L’uretritt er en tilstand hvor urinrøret, eller røret som bærer blæren urinen til blæren til blæren;. Sperm passerer også gjennom mannlige urinrør. Mer informasjon på # 8217; uretitt.

Bekkenet inflammatorisk sykdom (PID)

Bekkenet inflammatorisk sykdom (PID) er en infeksjon av reproduktive legemer i kvinner. Docken ligger i # 8217; underliv og inkluderer feiloppførselsrør, eggstokkene, livmorhalsen og # 8217; livmor;. Mer informasjon om PID.

Vaginitt

Vaginittet beskriver en rekke forhold som kan forårsake infeksjoner eller betennelse i skjeden. Mer informasjon om vaginitt symptomer.

Svangerskap

Graviditet oppstår når en sperm befrukter et egg etter at det ble frigjort av eggstokken under eggløsningen. L’befruktet egg kjører deretter ned i # 8217; livmor, hvor anlegget foregår. En vellykket plante oversetter til en graviditet. Mer informasjon om graviditet.

Ekstrauterin graviditet

I tilfelle av ekstrauterin graviditet, # 8217; befruktet egg stikker ikke til livmoren. I stedet kan det holde seg til egglederen, til bukhulen eller livmorhalsen. Mer informasjon om ektopisk graviditet.

Livmorhalskreft

Cervical Cancer er en type kreft som oppstår i livmorhalsen. Ceipicen forbinder den nedre delen av # 8217; en kvinnes livmor til hennes vagina. Mer informasjon om livmorhalskreft.

Reaktiv leddgikt (Reiter syndrom)

L’Reaktiv leddgikt er en type leddgikt som kan utløse A’infeksjon i kroppen. Mer vanlig, en, seksuell overføring infeksjon eller en «8217; bakteriell infeksjon i # 8217; tarmene utløser utviklingen av reaktiv leddgikt. Mer informasjon om # 8217; reaktiv leddgikt.

Når du skal se legen din

Den lave ryggsmerter og vaginale tap er sjelden utgjør et nødproblem, men kan rapportere behovet for å gjøre en avtale med legen. Kontakt legen din dersom du er gravid og dine vaginale tap er gult, verastre, veldig tett eller vassen, fordi disse symptomene kan indikere en infeksjon på 8217;.

Du bør også konsultere legen din hvis du har:

 • grønne, gule eller hvite vaginale tap
 • vaginal kløe
 • vaginal brenning
 • vaginal irritasjon
 • Tette vaginale tap eller lignende melkflak
 • Vaginal eller spotting blødning ikke på grunn av menstruasjonssyklusen
 • En vaginal sekresjon som har en sterk eller ubehagelig lukt

Kontakt legen din dersom symptomene dine ikke forbedres etter en uke.

Denne informasjonen er et sammendrag. Slå alltid til en lege hvis du har lyst til å ha en medisinsk nødsituasjon.

Hvordan lav ryggsmerter og vaginale tap behandles?

Legen kan foreskrive en antifungal behandling hvis lav ryggsmerter og vaginale tap skyldes en GEAD-infeksjon på 8217. Disse behandlingene kan inkludere piller, vaginale kremer og vaginale suppositorier. Legen kan foreskrive et stoff som heter Flagyl hvis du har en [8217; bakteriell infeksjon notater som bakteriell vaginose. Dette stoffet er tilgjengelig i form av en aktuell pille eller krem. Les instruksjonene nøye når du tar denne medisinen. Du bør ikke drikke alkohol i 48 timer etter behandling for å hindre bivirkninger.

Følg alltid Le’hele behandlingssyklusen for å sikre at infeksjonen er forsvunnet.

Hjemme behandling

Påfør en frisk tørke eller en isbryte dekket med en klut på vulva i 10 minutter om gangen hvis du føler deg vaginal ubehag, irritasjon eller hevelse. Du bør også unngå å ha sex i løpet av denne tiden for å unngå ytterligere irritasjon.

Du kan kjøpe en benk analgetisk som L’ibuprofen å behandle ryggsmerter. Aktuelle antifungal kremer som kan redusere gjær infeksjon symptomer er også tilgjengelig som en teller.

Hindre lav ryggsmerter og vaginale tap

Det er ikke alltid mulig å forhindre disse symptomene. Du kan imidlertid vedta disse trinnene for å forhindre lav ryggsmerter og vaginale tap på grunn av infeksjoner:

 • Alltid rengjør fra forsiden til baksiden etter bruk av badet.
 • Ikke bruk parfymerte kroppsprodukter som deodorant dusjer eller pads.
 • Drikk mange væsker og følg et sunt kosthold.
 • Bruk rene bomullsundertøy.
 • Bruk alltid beskyttelse når du har samleie.