Logs Rengjøring: For steiner, Oppskrift, Fordeler, Effektivitet, Annet

COS’Det er en renhet av galleblæren?

En galleblære rengjøring er et spesialisert diett designet for å hindre at en person i kontraherende galleberegninger eller for behandling av eksisterende gallestein. Noen mennesker kan også kalle en rengjøring av galleblæren A & # 8220; levervask & # 8221;.

Galleberegninger er herdede innskudd som kan utvikles i galleblæren og forårsake smerte, kvalme og oppkast hvis de blokkerer en av galleblæren leger.

Galleblæren er ansvarlig for bevaring av gallen som produseres av leveren. Denne væsken kan hjelpe deg med å fordøye fett mer effektivt. Mens galleblæren hjelper med fordøyelsen, trenger du ikke en galleblære for å leve.

Hvis en person har galleberegninger som forårsaker symptomer, vil de fleste leger gi råd om den kirurgiske fjerningen av galleblæren. Men noen mennesker kan oppleve en blæresrengjøring for å unngå kirurgi.

Det er imidlertid ingen spesifikk renslighet av galleblæren som alle følger. Det er få undersøkelser som støtter blæren rengjøring som et alternativ til medisinske behandlinger.

Fortsett å lese for mer informasjon om hvordan galleblæren rensing fungerer.

Hva er de deklarerte fordelene med en galleblærens rengjøring?

Noen tilhengere av naturlig og alternativ medisin anbefaler en galleblærer for å redusere gallesteinene. De hevder at renslighet av galleblæren forårsaker at galleblæren frigjør gallesteinene.

Ideelt sett passerer galleberegninger da gjennom avføringen. Hvis dette skjer, vil en person ha mindre grunnleggende beregninger som gjenstår for å forårsake ubehagelige symptomer og kan derfor unngå kirurgi.

Det finnes forskjellige typer galleblærerrengjøring. Det er forskjellige & # 8220; Oppskrifter & # 8221; og populære rettsmidler på Internett av alternative medisinske fagfolk. Her er noen av rengjøringsmetodene som er nevnt i dagboken Alternativ revisjonsmedisin:

  • Sitronsaft og olje d’oliven. Denne metoden planlegger å ikke spise i 12 timer i løpet av dagen, og deretter klokka 7:15, drikk fire spiseskjeer olje og en spiseskje sitronsaft, åtte ganger hver xnumx minutter.
  • Eplejuice og grønnsaksjuice. Denne metoden planlegger å drikke bare eplejuice og grønnsaksjuice opp til 5: 5. Etter 18: 9, drikk 15 ml (ml) olje og xnumx ml sitronsaft hver xnumx minutter til du har konsumert åtte gram olje d’oliven.

Noen mennesker kan også bruke truser sammen med drikkeolje D’oliven og sitronsaft for å oppmuntre intestinale bevegelser. Enemas kan inneholde såpe eller varmtvannskum enn en person som inneholder i endetarmen. L’Mer vann kan stimulere tarmene til å bevege seg.

Disse metodene er bare noen av de som er beskrevet som en blæresrensing. Generelt favoriserer de passasjen av avføringen og kan også forårsake diaré. De fleste innebærer ikke å gjøre kosttilskudd for mer enn en natt eller to.

C’Det er noen undersøkelser for å støtte en blæresrengjøring?

Det er få undersøkelser til støtte for Gallbladder rengjøring. I følge Mayo Clinic, En person kan se klumper i avføres som synes å være galleberegninger, men i virkeligheten er de klumper av olje og juice som brukes i rengjøringen selv.

Sekund Alternativ revisjonsmedisin, Få personer som fullfører en blæresrengjøring har hatt oppfølging av bildestudier for å avgjøre om de faktisk mindre galleberegninger etter rengjøring.

Som Mayo Clinic fant avisartikkelen at klumper som synes å være galleberegninger som ikke vanligvis ble gjort opp av de vanlige komponentene i gallberegninger, for eksempel kolesterol eller bilirubin.

Magasinet refererte til en studie av de tidlige årene og nr. 8216; 1990 som har oppdaget, ved hjelp av ultralydene, at noen mennesker hadde færre galdeberegninger etter å ha fullført en blærevask.

Men siden den tiden ikke har noen signifikante medisinske studier blitt publisert til støtte for Gallbladder-spyler.

Hva er bivirkningene av en blære rengjøring?

Bivirkningene av en blære rengjøring kan avhenge av & # 8220; Oppskrift & # 8221; Hva en amerikansk person å gjøre rengjøring. For eksempel bruker mange mennesker olivenolje til å rense galleblæren. Dette kan ha en avføringsmiddel hvis det tas i store mengder.

Noen mennesker kan rapportere følgende symptomer fra # 8217; bruk av en blære rengjøring:

  • diaré
  • kvalme
  • Han retched

Andre bivirkninger kan avhenge av urter eller andre ingredienser som en amerikansk person for rengjøring.

Det er også mulig at en person kan rengjøre galleblæren og rengjøring vil ikke fungere for å eliminere galleberegninger.

På det tidspunktet vil de sannsynligvis trenge kirurgisk behandling for å hindre at symptomene forverres eller at deres galleblære er smittet.

Hva er utsiktene for renslighet av galleblæren?

Logs rengjøring har ikke store søk for å støtte deres effektivitet. Rengjøring er i stor grad populære rettsmidler som sies å redusere galleberegninger.

Du kan imidlertid ta tiltak for å forhindre galleberegninger. Dette inkluderer:

  • Spis fiberrike matvarer
  • spise sunne fettkilder som olje d’olivenolje
  • Unngå å spise fettfattige matvarer, som stekte matvarer, kaker og kjeks.

Følg også et sunt og balansert kosthold kan hjelpe, fordi ekstreme kalori dietter kan øke risikoen for galleberegninger.

Siden en blæresrensing kan forårsake ubehagelige symptomer, bør du alltid konsultere legen din før du starter en. En lege kan også anbefale andre medisinske behandlinger.

Et eksempel tar medikament Ursoxiculic Acid (Aktallall), som bidrar til å oppløse galleberegninger. Du må ta denne medisinen fra seks måneder til et år før steinene er helt oppløst.

Hvis du har gode galleberegninger eller gallesteiner som ikke ser ut til å være laget av kolesterol, vil stoffet sannsynligvis ikke fungere. Som et resultat kan legen anbefale kirurgi hvis galleberegninger forårsaker symptomer.