Løk i strømpe: Behandling for forkjølelse og influensa

Beskrivelse

Å sette løk i sokker kan virke rart, men noen mennesker sverger at det er et middel for infeksjoner, for eksempel forkjølelse eller L & # 8217;.

Ifølge det populære middelet, hvis du kommer med forkjølelse eller innflytelse, er alt du trenger å gjøre, kutte en rød eller hvit løk til skiver, legg dem på fuglens plante og ha på seg et par sokker. La sokker om natten mens du sover. Om morgenen vil du vekke deg herdet av sykdommen din.

L’Origin of the Remedy

Dette middelet kan gå tilbake til 1500, ifølge National Loions Association, Når det var utbredt tenkning at å sette en rå løk kutt rundt huset kunne beskytte deg mot bubonic pest. I disse dager ble det antatt at infeksjoner ble formidlet av Miasma, eller giftig og skadelig luft. Miamas teori har siden blitt erstattet med bakteriene-teorien basert på # 8217; bevis.

L’Generell ide om å sette løk i sokker kan også stamme fra # 8217; gammel kinesisk medisinsk praksis av plantarrefleksologi. Føttene i føttene var et fokuspunkt for østlig medisin i tusenvis av år, og du tror de fungerer som tilgang til de indre organene.

Løk er rike på svovelforbindelser, som gir dem sin skarpe lukt. Ifølge folklore, når de er plassert på føttene, blir disse forbindelsene infiltrert i kroppen. Derfor dreper de bakterier og virus og renser blod. Elementer som gjør at slike uttalelser også nevner at å sette løk i rommet, vil frigjøre virusluften, giftstoffer og kjemikalier.

Hva sier forskningen

Mange studier har blitt utført for å evaluere L’gammel kinesisk praksis av plantarrefleksologi. EN å gjennomgå Foot Reflexology Studier viste noen få bevis på at foten refleksologi er en effektiv praksis for behandling av enhver medisinsk tilstand. Noen Undersøkelser Det indikerer også at refleksologien faktisk forverrer infeksjonene. Imidlertid er den generelle kvaliteten på forskningsstudier på refleksologi generelt svært lav.

Videre ble det ikke foretatt spesifikke studier for å evaluere fordelen av å sette løk i sokker eller annen del av kroppen. Selv om dusinvis av artikler limt på Internett som støtter bruken av løk i sokker, nevner de ikke eksperimentelle tester. De er bare basert på uttalelser og anekdoter.

Ingen studie ble gjort for å motbevise kravet på løkene til sokken, men også mekanismen som det sies at løk i sokkerfunksjonen er tvilsom. Løkene er litt syre, slik at de kan ha antibakterielle resultater hvis de gni over ting. Sekund Dr. Ruth Macdonald, Professor ved Institutt for matvitenskap og menneskelig ernæring på Iowa State University, & # 8220; de er mye mindre effektive enn blekemiddel eller kjemiske antibiotika og # 8221;. Virus krever også direkte kontakt med en menneskelig gjest å spre seg. Derfor ville en løk ikke kunne tiltrekke viruset og absorbere det.

Mange mennesker på Internett sverger på dette middelet, men alle signaler angir en placebo-effekt sak.

Det er farlig?

Hvis du har L’påvirkning og du er villig til å prøve noe å gjenopprette, er den gode nyheten at det er usannsynlig å sette løk i sokker du sårer deg. Ingen skader har blitt rapportert fra denne praksisen.

Fordeler for helseforbruk av løk

Hvis du vil hjelpe ditt immunsystem, kan det være en bedre ide å spise løk i stedet for å sette dem i sokker. Det er velkjent at å spise løk, som de fleste grønnsaker, er bra for helse.

For eksempel er løk en av de mest rikrike rike kildene til matflavonoider, som kan redusere risikoen for kreft og inflammatoriske sykdommer. Løk er også en god kilde til vitamin C, et vitamin som spiller en viktig rolle i immunfunksjonen. Regelmessig forbruk av organosulfelforbindelser i løkene og i # 8217; hvitløk kan også forhindre utvikling av kardiovaskulær sykdom, ifølge en 2010 å gjennomgå.

Bunnlinjen

Sette løk i sokkene vil ikke skade deg, men det vil sannsynligvis ikke hjelpe deg. For å få maksimal nytte av løkene og for å hjelpe kroppen din til å gjenopprette eller forhindre en sykdom, prøv å spise dem som en del av en diett rik på frukt, grønnsaker og hele korn. For å forbedre sjansene dine, vask hendene dine, unngå kontakt med syke mennesker og evaluer muligheten for å bli vaksinert mot innflytelsen. Også, sørg for at du sover nok.