Livsstilsendringer etter et hjerteinfarkt

På ca 790 000 amerikanere som har et hjerteinfarkt hvert år, 210.000 De forekommer hos personer som allerede har hatt en tidligere hjertepisode. De aller fleste påfølgende hjerteinfarkt er forårsaket av kjente risikofaktorer, hvorav mange kan reduseres eller kontrolleres.

Å gjøre livsstilsendringer for å redusere risikofaktorer reduserer sjansene for å ha et annet hjerteinfarkt og hjelper deg med å se og føle deg bedre generelt.

Husk at L’vedtak av varige endringer i livsstilen krever definisjonen av smarte mål. Når du starter din livsstil, må du sørge for at utfordringene du angir er:

  • Spesifikk
  • Målbar
  • Nås
  • Realistisk
  • Tid-orientert

Her er noen endringer du kan gjøre i ditt daglige liv for å holde hjertet ditt sunt.

1. Løft ditt matspill

Et sunt kosthold er en av de beste måtene å bekjempe kardiovaskulære sykdommer. Du kan starte med å overvåke hvor mange kalorier forbruk hver dag med en fil Merking App som MyFitnessPal. Bestemmer hvor mange kalorier du trenger å tape eller holde vekten og holde deg innenfor dette området hver dag.

Unngå matvarer som inneholder svært få næringsstoffer og mange kalorier. Begrenser mettet fett, transfett, natrium, rødt kjøtt, søtsaker og sukkerholdige drikker. Prøver å unngå bearbeidede matvarer, som pleier å være rik på natrium og sukker, og forbruker alkohol i moderate mengder.

I stedet spiser mer frukt og grønnsaker, hele korn, fettfattige meieriprodukter, magert proteiner og sunne oljer.

2. Flytte mer

L’Kardiovaskulær trening kan virke som en mirakuløs potion. Styrker ditt hjerte og senker blodtrykk og kolesterolnivåer. Det fungerer også som anti-stress og # 8217; humør.

De American Heart Association Anbefal minst 150 minutter per uke med moderat drift, minst 75 minutter per uke med intens trening eller en kombinasjon av begge. Enten du bestemmer deg for å gå, løpe, svømme, sykle eller til og med forplikte deg til ekstreme husarbeid, kan du forbedre helsen din.

Pass på at du klargjør alt fra legen din før du fester løpesko.

3. Etablere tankegangsforbindelsen

Opprettholde en positiv holdning kan være til nytte for helsen din på mange måter. Hvis du har en positiv oppfatning av behandlingen etter et hjerteinfarkt, inkludert eventuelle endringer i livsstil, kan dette redusere risikoen for hjerteproblemer.

Etter et hjerteinfarkt, vil du sannsynligvis prøve et bredt spekter av følelser, inkludert depresjon og angst. Disse følelsene kan gjøre det vanskeligere å implementere og opprettholde vaner som vil forbedre helsen din i stor grad. Derfor er det viktig å diskutere psykiske problemer med legen din, så vel som fysiske.

4. Gi en søsken

Røyking har en negativ innvirkning på kardiovaskulærsystemet på forskjellige måter. Det kan skade funksjonen til hjertet og blodkarene og forhindre at blodet fra oksygen kommer fra organene dine og andre deler av kroppen. Som et resultat er røyking en viktig risikofaktor for hjertesykdommer, noe som kan føre til hjerteinfarkt.

Hvis du er en røyker, snakk med legen din for å finne en plan som hjelper deg med å stoppe. Hvis du har venner eller familie som røyker, prøv å unngå å puste selv passiv røyking.

5. Hold en sunn vekt

Ta en ekstra vekt krever ditt hjerte mer arbeid, noe som igjen øker risikoen for hjertesykdom. Hvis du har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker, kan dette ytterligere øke risikoen. Introdusere fysisk aktivitet og diett endringer i livet ditt for å gå ned i vekt og redusere risikofaktorer.

6. Overvåk blodtrykk og kolesterol

Høyt blodtrykk eller # 8217; hypertensjon understreker hjerte og blodkar. L’Regular mosjon, et lavt natrium diett og vedlikehold av en sunn vekt kan gjøre mirakler.

Legen kan også anbefale beta-blokkere for å bidra til å kontrollere blodtrykket. Statin er ofte foreskrevet for å redusere lipoproteinnivåene med lav tetthet (LDL), kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221; som øker risikoen for hjertesykdom.

7. Be om hjelp av vennene dine

Gjenoppretting kan være en vanskelig reise, men ikke C’Det er grunn til å møte det alene. Dine venner kan hjelpe deg med å gå den vanskelige veien som venter på deg. Møt andre overlevende til et hjerteinfarkt og bli en del av en lokal eller nasjonal støttegruppe kan gi støtte og kameratskap du trenger for å møte høyder og følelsesmessig bass.

L & # 8217;

Ikke c’det er tid som nå for å starte din hjertes helsefornyelse. Du trenger bare å starte med en enkelt passasje.