Liste over smittsomme hudutslett

Beskrivelse

Mange har hatt sporadiske utslett eller uforklarlige tegn. Noen forhold som påvirker huden din er svært smittsom. Ta et øyeblikk for å lære om smittsomme hudsykdommer som påvirker voksne og barn.

Smittsomme hudsykdommer hos voksne

Disse smittsomme hudutbruddene er vanligere hos voksne enn barn.

herpes

L’Herpes er en Seksuell overføringsinfeksjon. Det kan skyldes viruset av typen 1 (HSV-1) eller fra viruset av typen 2 (HSV-2).

Hvis kontrasterende # 8217; herpes, kan du utvikle blærer rundt munnen, til kjønnsorganene eller på endetarmen. A’herpesinfeksjon på ansiktet eller på munnen er kjent som orale herpes eller labial herpes.

A’infeksjon rundt kjønnsorganene eller rektusen er kjent som genital herpes. Mange med herpes utvikler små eller helt fraværende symptomer.

L’Oral herpes kan spre seg gjennom noe så enkelt som et kyss. Du kan kontrakt L’genital herpes gjennom vaginal sex, anal eller muntlig. Hvis du har L’Herpes, kan du spre det til andre mennesker, selv om du ikke har symptomer.

helvetesild

L’Herpes Zoster hos voksne er forårsaket av varicella-zoster-viruset, som er det samme viruset som forårsaker vannkoppen hos barn.

Hvis du allerede har kyllingkoppen, kan viruset forårsake en smertefull blæreutslett full av væske på den ene siden av ansiktet eller kroppen. Svært ofte ser ut som en enkelt stripe som omslutter venstre eller høyre side av bysten.

Hvis du aldri har hatt kingen, kan du utvikle den etter å ha rørt væsken fra # 8217; interiør i en brannblære av Sant’Antonio. L’Herpes Zoster er mindre smittsom enn vannkoppen. Din risiko for å spre viruset er lavt hvis du dekker Pebble Blisters. Når blærene har dannet, er de ikke lenger smittsomme.

Det er en vaksine for den anbefalte herpes zoster for voksne i alderen 50 til 50 år fordi det øker muligheten for at herpes Zoster Zoster. Shingrix-vaksinen er den siste vaksinen (oktober 2017) og er 90% effektiv for å hindre Herpes Zoster i alle grupper D & # 8217;. Administreres i to doser, fra 2 til 6 måneder L’en fra den andre.

Gjær infeksjon

Genitiske gjærinfeksjoner treffer både kvinner og menn. De er forårsaket av overdreven vekst av den ærlig sopp, som normalt er tilstede i hele kroppen.

Hvis du har en «8217 vulvovaginal gjærinfeksjon, kan du utvikle en hudutslett rundt vulvaen. Hvis du har en’gjærinfeksjon på penis, kan Penis-hodet ditt antennes.

Gjærinfeksjoner kan være utbredt gjennom seksuell kontakt.

Å behandle en GEAD-infeksjon på 8217, kan legen anbefale et antifungalt legemiddel.

Sykdommer i smittsom hud hos barn

Disse smittsomme hudutbruddene er vanligere hos barn enn voksne:

Thrush

Dalen er også forårsaket av overdreven vekst av Candida sopp. Det kan føre til utseendet på hvite lesjoner på barnets interne språk og kinn. Det kan også påvirke de eldre, folk med et kompromittert immunsystem og folk som tar visse stoffer.

Hvis du fødes mens du har en «8217; vaginal gjærinfeksjon, kan barnet ditt utvikle dalen. Barnet ditt kunne utvikle det selv etter å ha deling en flaske eller en pacifier med noen som har dalen.

Barnets lege vil trolig foreskrive et aktuelt antifungalt stoff.

Bleie dermatitt

L’bleie erytem er vanligvis ikke smittsom, men noen ganger er det. Når det er forårsaket av en sopp eller bakteriell infeksjon, kan det spre seg til andre områder av barnets kropp eller andre mennesker.

Bruk en god hygiene for å stoppe diffusjonen av # 8217;. Hold barnet ditt i rene og tørre bleier. Vask hendene etter å ha endret dem.

Sykdommer i smittsom hud både hos voksne og barn

Disse hudsykdommene kan deles av voksne og barn.

Utslett fra giftig ivy

Etter å ha rørt en giftig ivy-anlegg, kan barnet ditt utvikle en smertefull og pruriginøs utbrudd av blærer. Dette utslett er forårsaket av en allergisk reaksjon, olje i anlegget. Giftige eik og det giftige sumac kan forårsake lignende reaksjoner.

Hvis små mengder olje forblir på babyens klær, hud eller negler, kan de spre det til andre mennesker. Hvis sønnen din utvikler en giftig ivionøs utbrudd, giftig eik eller giftig sumac, vasker klær, sko og områder av huden som er rammet av såpe og vann.

Vanligvis kan du bruke en salve alle’hydrokortison for å lindre barnets ubehag til hans symptomer forsvinner. Hvis deres Rash Worser, konsulter en lege.

Staphylococcus aureus infeksjon resistent mot methicillin (MRSA)

Staphylococcus aureus motstandsdyktige mot methicillin (MRSA) er en type bakteri som er resistente mot mange antibiotika:

  • Hvis du utvikler en MRSA-infeksjon etter å ha besøkt et sykehus, snakker vi om & # 8220; MRSA assosiert med helsevesenet & # 8221; (Ha-mrsa).
  • Hvis du tar det fra det bredere samfunnet, er det kjent som MRSA assosiert med samfunnet & # 8221; (Ca-mrsa).

A’Ca-Mrsa-infeksjon starter vanligvis med en smertefull koking på huden. Du kan bytte den til en edderkoppbit. Kan ledsages av feber, pus eller drenering.

Det kan spre seg gjennom hud hudkontakt, så vel som ved kontakt med infiserte produkter, for eksempel en barberhøvel eller et håndkle.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du mistenker at du har en MRSA-infeksjon på 8217. I de fleste tilfeller kan de behandle det med et antibiotika eller en kombinasjon av antibiotika.

Scabies

Scabies er forårsaket av en liten mite som kreenes inn i huden og legger eggene. Caute intense kløe og en’utslett som ser på kviser. L’utslett i sluttformer.

Scabies overføres gjennom en langvarig hudkontakt. Alle som har crusted skorpe anses spesielt smittsom. Bistandsentrene for barn og voksne er vanlige steder av scabies Outbreakers. Hvis noen i huset ditt tar scabies, sprer det seg lett.

D’En annen del, vil du sannsynligvis ikke få scabene ved å røre nøye på noen som har på t-banen.

Du trenger reseptbelagte legemidler for å behandle en infeksjon på 8217; scabies infeksjon.

Contaguous mollusk (MC)

Den smittsomme mollusk (MC) er en journal infeksjon av vanlig hud hos barn, men kan slå voksne. Årsaker A’utslett av små rosa eller hvite fremspring som ligner på vorter. Det er ikke veldig skadelig, og mange foreldre kan ikke engang innse at deres barn CE L & # 8217 har.

MC-viruset trives i varme og fuktige forhold. Det er vanlig mellom svømmere og gymnaster. Du kan ta den fra # 8217; forurenset vann eller til og med fra et håndkle i et felles svømmebasseng.

Mesteparten av tiden løses MC alene uten behandling.

Ringorm

Ringorm er forårsaket av en sopp. Denne sopp er kjent for å leve på gym matter og forårsake kløe. Det er også årsaken til foten D’atlet. Hvis det treffer hodebunnen, kan det forårsake en skumlet rund patch og hårtap på siden av hodet. Dette skjer mer vanlig hos barn.

Ringorm kan spre seg gjennom hudens hudkontakt. Du kan kontrakt det ved å berøre forurensede objekter, for eksempel hår tilbehør, klær eller håndklær. Det kan også passere fra dyr til mennesker, så vær oppmerksom på hårløse flekker på kjæledyrene dine.

Å behandle ringorm, vil legen foreskrive antifungale legemidler. Hvis barnet ditt utvikler A’ringende infeksjon i hodebunnen, er en foreskrevet medisinert sjampo også tilgjengelig.

Impetigo

L’Impetigo slår hovedsakelig babyer og barn, men også voksne kan kontrakt det. Vanligvis forårsaker det utseendet på røde sår rundt nesen og munnen. Sårene kan briste eller encrust seg selv.

L’Impetigo er svært smittsom til du mottar antibiotika for å kurere den eller sårene dine går bort.

God hygiene

Øv god hygiene for å unngå kontraherende eller formidle smittsomme hudsykdommer.

Vask hendene regelmessig med såpe og vann. Ikke del klær, hårartikler eller håndklær med andre mennesker.

Du bør også endre og vaske alle sengetøy og putevarer hver uke for å hindre diffusjonen av smittsomme forhold. Lær barna dine for å sette disse forholdsregler i praksis.

Hvis du eller barnet ditt utvikler en / 8217; utslett, sikre en avtale med legen din. De kan bidra til å identifisere årsaken og foreskrive passende behandling.