Liposuction arr: Hvordan behandle dem og redusere dem

Fettsuging er en populær kirurgisk prosedyre som fjerner fettavsetninger fra kroppen. Nesten 250.000 Fettsugingsprosedyrer finner sted hvert år i USA. Det finnes forskjellige typer fettsuging, men hver type innebærer utførelsen av små graveringer i kroppen for å ødelegge fettceller og [8217; bruk av en sugekanal kalt kanyle for å fjerne fett.

Alt går gjennom alle hudlagsrisikoer som forårsaker et sår som vil være synlig for en PO & # 8216;. Fettsuging graveringer er ikke noe unntak.

Selv om de vanligvis er mindre enn en tommel, blir disse snittene forvandlet til en skorpe, som deretter kan legge igjen et synlig arr. Denne artikkelen vil forklare:

  • Fordi disse arrene forekommer
  • Måter å behandle disse typer arr
  • Alternativer til fettsuging som ikke krever en’gravering

Fettsuging kan forårsake arr?

Betydelig helbredelse etter fettsuging er sjelden. En ekspert plastikkirurg vet hva de skal gjøre og hva du skal unngå under fettsuging for å minimere arr senere.

Ideelt sett vil kirurgen din redusere snittene dine så mye som mulig og vil plassere dem hvor de er mindre tydelige. Når arr oppstår, kan det være et resultat av en dårlig posisjonering av # 8217; gravering under fettsugingsprosedyren.

L’Hyperpigmentering, en annen bivirkning av fettsuging, kan Selv årsak L’gravering for å se mer fremtredende på huden etter at den er helbredet.

I en studere involverer 600 personer som har lidd fettsuging, L & # 8217;.3% har utviklet cheloid arr på nettstedet av deres snitt. Noen mennesker har en genetisk predisposisjon for å utvikle cheloid arr på egen kropp. Hvis du har en historie om cheloid arr, kan du huske på om du tar hensyn til fettsuging.

Etter fettsuging kan kirurgen foreskrive å bære komprimerende klær på # 8217; område hvor fettavsetningene fjernes. Bruk disse klærne på riktig måte, og i henhold til leverandørens instruksjoner kan det redusere risikoen for arr på grunn av prosedyren.

Bilder

Selv om helbredelsen av fettsuging ikke er en typisk bivirkning, skjer det. Her er et eksempel på hvordan det ser ut når fettsuging graveringer blir arr.

Del på PinterestStillingen til arrene kan variere, men er laget for å være små og diskrete når det er mulig. Foto Kreditt: TECMOBETO / CC BY-SA (https: // creativecommons.Org / Lisenser / BY-SA / 3.0)

Behandlinger for fjerning av arr

Ingen av disse metodene kan helt fjerne et arr, men kan redusere utseendet på arr og forbedre andre resultater, for eksempel bevegelsesradiusen i # 8217; område hvor arret dannet.

Ark med silikon gel og silikon gel

Silikongel og gelark har blitt en populær hjemmebehandling for å prøve å minimere utseendet på arr. Medisinsk litteratur bekreftelse at disse metodene kan redusere utseendet på arr når det gjelder dem i henhold til instruksjonene og bruke dem regelmessig.

Forskere teoretisere Den silikongelen fuktighetsgraden din hud og forhindrer at kroppen din for mye kompenserer med ekstra kollagenceller under helbredelsesprosessen, som er det som skaper synlige og lettede arr.

Eksperter anbefale Denne typen arr gjennomgang som en førstegangsbehandling før du bytter til andre metoder.

Kjemisk peeling og microdermabrasion

En hudlege kan bruke en kjemisk peeling eller microdermabrasionsmetoder for å fjerne lag med arrvev fra huden. Du kan motta disse behandlingene i studien av hudlege og krever ikke ekstra gjenopprettingstider.

L’mer vanlig bivirkning er rødhet. Alles hud vil reagere annerledes på denne typen behandling, og du må kanskje gjenta behandlingene for å se arrene begynner å forsvinne.

kryoterapi

Legene kan behandle hypertrofisk og cheloid arr med kryoterapi. Denne prosedyren rører arrvevet og fryser det med nitrogen fra # 8217; interiør mot utsiden. Aren deretter & # 8220; utgivelser & # 8221; Fra det sunne hudvevet som omgir det. Kryoterapi er relativt enkel, rask å utføre for leger i et ambulant miljø og forårsaker ikke mye smerte eller ubehag.

Med kryoterapi svulmer arr, de vil frigjøre sekreter og da vil forsvinne. I medisinsk litteratur mangler troverdige studier som sammenligner denne typen arrbehandling med andre typer, men denne metoden kan være svært effektiv for å redusere utseendet på arr.

Laserterapi

Laserterapi er en annen poliklinisk prosedyre som kan ødelegge choloid og hypertrofiske arr som kommer fra fettsuging. I denne prosedyren varmes en laser arrvæv ved å stimulere en sunn cellulær vekst rundt i området.

Laserterapi er en enkel prosedyre og gjenoppretting tar ikke lang tid. Men gjentatte behandlinger er ofte nødvendig, og månedene kan være nødvendig for å legge merke til resultatene.

Kirurgi for arr fjerning

Arr fjerning kirurgi er et alternativ for alvorlige og svært synlige arr som gjør at du føler deg ubehagelig. Denne behandlingen er den mest invasive typen arr fjerning og innebærer risikoen for å skape flere arr.

Det er usannsynlig at arr som dannes under helbredelsesprosessen etter typisk fettsuging krever en kirurgisk prosedyre for å korrigere dem.

Alternativer til fettsuging

Det er noen mindre invasive alternativer til fettsuging som lover lignende resultater med lavere risiko for arr. Folk refererer vanligvis til disse prosedyrene som & # 8220; remodeling av den ikke-invasive kroppen & # 8221;.

Husk at selv om disse prosedyrene kan være effektive, har ikke de samme dramatiske resultatene av fettsuging.

Alternativer til fettsuging inkluderer:

• Criolipolyse (Coolsculpting)
• Lysende bølge terapi (laser fettsuging)
• Ultrasonisk terapi (ultralyd fettsuging)

Bunnlinjen

Hvis du har synlige arr etter en fettsugingsprosedyre, snakk med legen din. De kunne ha en’ide om hvorfor arr ikke fading og kunne tilby seg å gi arr fjerningstjenester.

Hvis du er interessert i fettsuging, men du er bekymret for arr, bør du planlegge en konsultasjon med en estetisk kirurg. Etter å ha delte historien om familien din og adresserte noen arr. Du hadde i det siste, bør en profesjonell kunne gi deg en realistisk ide om hvor sannsynlig at du utvikler arr fra denne prosedyren.

Dette instrument Gir en liste over autoriserte og sertifiserte estetiske kirurger i ditt område, hvis du ønsker å diskutere alternativene dine.