Lightning Horse: Fordi det skjer, 5 rettsmidler mot smerte og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Smerte & # 8220; der borte & # 8221;

På en fest deltok jeg en gang, en av mine gravide venner plutselig hevet fra bordet og strakte armene over hodet hans.

& # 8220; ugh & # 8221; sa han og masserte sin side. «Denne fyren dreper meg. Det er som disse lakende smertene der borte. Du vet hva jeg snakker om? & # 8221; Gutt, jeg visste hva han snakket om.

Jeg har aldri vært en som har hatt en komfortabel graviditet. Takknemlig hvordan de har levd en graviditet og å ha vokst vår familie, jeg har alltid kjempet med graviditetens fysiske behov.

En av disse forespørsler er absolutt smerte og lidelser som stammer fra veksten av et menneske i kroppen din, så vi gir en «8217; se på smerten og # 8220; der borte og # 8221;. I virkeligheten er det ikke smerte alle’Giruine på grunn av lyn.

Det er viktig å vite hva årsaken, når du skal være bekymret, hvordan du holder deg rolig, og når det er et tegn, bør du gå på sykehuset.

Lyn smerte symptomer

Som min venn, prøvde jeg mye smerte der borte, og det kan være en kilde til forvirring for å vite hva som skjer.

Det er normalt? Smerter er et tegn du bør være bekymret? Det er mange spørsmål som passerer gjennom en gravid kvinne i tillegg til: Jeg lurer på om det var iskrem?& # 8221;

Lyn smerte kunne faktisk synes å se ut: en lyn som treffer i bekkenområdet.

Det ser nesten litt og # 8216; av smerte, spesielt når du beveger deg eller beveger seg eller føler at barnet beveger seg eller beveger seg. Kan gå og komme og faktisk kan det være ganske ubehagelig.

Årsaker til lynsmerter

Lynesmerten er forårsaket av trykket og barnets posisjon mens de faller ned i leveringskanalen for å forberede seg på levering.

Den gode nyheten er at lynsmerter betyr at du nærmer deg leveringsdagen. Den dårlige nyheten er at lynet kan skje i uker før de faktisk går inn i arbeidskraft.

Med min andre datter hadde jeg så mye smerte og press som syntes å gå hele tiden med en bowlingkule mellom bena. På det tidspunktet var jeg en god måned før levering.

Barn kan endre posisjon, men lynsmerter har generelt to hovedårsaker:

Lyn smerte er seriøs?

Mesteparten av tiden er lynsmerter ikke alvorlig, spesielt hvis den ikke forstyrrer daglige aktiviteter og ikke ledsages av andre symptomer.

Hvis du har smerte eller andre symptomer som feber, økt eller unormal sekresjon, blødning eller tap av væsker, sikrer en avtale med legen din. Vær spesielt forsiktig hvis du er mindre enn 37 uker med graviditet.

5 tips for å lindre smerte

Det er noen måter du kan bidra til å redusere smerte under graviditeten.

Hold deg aktiv

Det kan virke motproduktivt, men forbli aktivt, vil hjelpe deg mye under graviditeten.

Ikke bare vil det hjelpe deg å avverge noen overskytende pund som kan sette deg mer ubehagelig, men vil hjelpe deg med å holde åpne og fleksible ledd, noe som er viktig fordi de tar en tyngre arbeidsbelastning fra ditt voksende barn.

Konsentrert på en blanding av kardio, vekt trening og veldig, så strekk, spesielt i hofteområdet. Få ytterligere forslag på # 8217; trening i tredje kvartal.

Endre arbeidsbelastningen din

En stor norsk studere Siden 1995 har han funnet en større utbredelse av bekken- og lumbal smerte hos gravide som utførte fysisk arbeid som involverte mange vendinger og bøyninger eller heiser.

En nyere studie fra Jordan i 2018 Han bemerket at lange arbeidstimer også var forbundet med ryggsmerter hos gravide kvinner.

Hvis arbeidet ditt tar mye manuell arbeid, praktisk eller lange timer, og du ofte innser at du lider, bør du vurdere å snakke med sjefen din.

Se om du kan tåle en redusert arbeidsbelastning eller midlertidig overføre for å overvinne resten av graviditeten mer komfortabelt.

Prøv en gravid massasje

Jeg hadde mange problemer med smerte i mine graviditeter. Min massør påførte et tilbake tilbake trykk og sakralområdet, som bidro til å lindre noen av de vondt musklene som dro nervene rundt hoftene mine. Avslappende disse musklene bidro virkelig til å redusere smerte.

Fortsetter å svømme

Noen ganger dessverre, ikke c’det er virkelig mye som du kan gjøre for lyn smerte. Barnets hode og livmorhalsen kan angripes sammen som limet.

Jeg oppdaget at svømming mye i de siste ukene av graviditeten har virkelig gjort en forskjell, for å lindre litt og trykk fra min dårlige kropp.

Ha på seg en verge

Det er mange forskjellige typer støtteklær og foresatte for gravide, men deres funksjon er vanligvis det samme. Bidra til å heve og støtte magen for å fjerne en liten bit & # 8216; av det trykket fra hoftene, fra leddene og ja, selv fra livmorhalsen.

Jeg brukte en blanqi støttetank topp for min siste større graviditet i livet (jeg hadde polidramnios, så jeg var bokstavelig talt stor) og gjorde en stor forskjell i min komfort og smerte nivå.

Smerte som et tegn på travaglio

I noen kvinner er lynsmerter det første tegn på at jeg er i arbeidskraft. Noen kvinner kan til og med føle sin livmoderhals mens han er stiv.

Hvis du prøver en lyn smerte og du har andre symptomer som vanlige sammentrekninger, konstant ryggsmerter eller væskespill, kan du være i arbeidskraft.

Hvis du manifesterer en av disse symptomene, og du har mindre enn 37 uker, sørg for at du umiddelbart konsulterer en lege.

L & # 8217;

Generelt er lynsmerter en vanlig del av graviditeten og ikke C’det er ingenting å bekymre seg for.

Hvis du er bekymret for din smerte eller avbryter ditt daglige liv, må du spørre legen din følgende spørsmål til din neste sjekk for å utelukke en annen grunn til din smerte.

Hvis alt går bra, og du prøver fortsatt en lyn smerte, kan du virkelig gratulere deg selv fordi kroppen din gir deg et ganske klart tegn på at du forbereder deg på å bringe barnet ditt til verden.

Del på Pinterest

Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn og er forfatteren av boken & # 8220; små blå linjer & # 8221;.