Leporino Chin: Årsaker, fjerning og planter

Så’det er en kjøttpålegg?

En sprukket hake refererer til en hake med en dim Dimetta i midten. Det er vanligvis en genetisk egenskap.

Avhengig av dine preferanser, kan du vurdere deg selv et tegn på skjønnhet eller mindre. Du kan legge til at du fjerner en brennende hake med en hakeoperasjon, også kalt mentoplastikk.

Før du gjennomgår kirurgi for å lage eller fjerne en slot av haken, er det viktig å forstå strukturen bak slotten av haken. Du må også vurdere risikoen og kostnadene knyttet til kirurgi.

Del på PinterestLeparino Chin | Bildekilde: Foto: Paul Stumpr. Flickr

Hva forårsaker en hakespor?

Enten du er Nasca eller ikke med Leparino Chin, avhenger av dine gener. Hvis andre mennesker i familien din har en kjøttpålegg, er det mer sannsynlig å ha en.

Fossomkarakteristikken til de sprukne sinnene er dannet før fødselen. Dette skjer når de to sidene av underkjeven ikke blander helt under føtalutvikling. Bortsett fra dimple, forårsaker dette ikke andre symptomer.

Kirurgiske alternativer

Det er kirurgiske alternativer både for fjerning og for å skape en hakespor.

Kirurgi for å fjerne en slot av haken

Chin kirurgi kan fjerne en hake spor eller redusere dimple størrelse. Begge er vanligvis utført med en plan for haken designet for å fylle dimple. Din kirurg vil jobbe med deg for å bestemme riktig form av # 8217; plante for utseendet du leter etter.

Du vil sannsynligvis ha hevelse i haken umiddelbart etter intervensjonen, noe som kan gjøre det vanskelig å se din nye hake. Husk at du kanskje trenger flere uker eller måneder før de endelige resultatene vises.

Kirurgi for å legge til en leporin hake

Opprettelsen av en hakespor, D’annen del, involverer ikke noe system. I stedet vil kirurgen fjerne noen av de myke vevene under huden der dimple skal plasseres. Dette gjøres med fettsuging eller med en tradisjonell kirurgisk metode.

Hvis ikke C’Det er nok ekstra stoff rundt den dimple, kan kirurgen må fjerne en del av # 8217;. Dette gjøres vanligvis med en liten skjæreanordning som kalles kutter, som er satt inn gjennom munnen.

I likhet med fjerningen av en sprukket hake, kan de være nødvendige i flere måneder for å se resultatene etter en operasjon for å skape en sprukket hake.

Forberedelse og sikkerhet

Selv om mentoplastiet generelt er trygt, innebærer det noen risiko, uansett om du fjerner eller legger til en mindrehake.

Disse risikoene inkluderer:

 • infeksjon
 • overdreven blødning
 • arr
 • opphovning
 • uønskede resultater

Du kan bidra til å redusere disse risikoene ved å fortelle legen din om:

 • lider av sentral eller obstruktiv nattapné
 • å røyke
 • bruk narkotika eller alkohol
 • de er overvektige
 • diabetes
 • Det har høyt blodtrykk eller hjertesykdom
 • Ta aspirin eller warfarin
 • har lunge- eller nyresykdommer

Alle disse faktorene kan gjøre operasjonen farligere. Avhengig av typen operasjon, kan kirurgen være i stand til å bruke forskjellige teknikker for å redusere risikoen for å ha problemer.

Det er også viktig å være forberedt på en lang gjenopprettingsperiode. Selv om kirurgen din kan anslå hvor mye tid du trenger å gjenopprette, varierer timingen fra person til person. Du kan gjenopprette raskere eller langsommere, avhengig av din generelle helse og typen operasjon du har.

Hvis du til enhver tid føler at haken ikke helbreder riktig, ta kontakt med kirurgen. Du må kanskje gjøre noen endringer eller sørge for at du ikke har en & # 8217;.

Hvor mye er kirurgi?

Sekund Amerikansk samfunn av plastikkirurger, Den gjennomsnittlige kostnaden for hakeoperasjon er ca $ 2.225. Men det nummeret avhenger av hvilken type arbeid du gjorde. For eksempel koster fjerningen av beinet vanligvis mer Dell’legge til en plante.

Husk at dette nummeret ikke inkluderer kostnaden for # 8217; anestesi og sykehusutgifter. Dessuten kan forsikringsselskapet ditt ikke dekke den estetiske hakeoperasjonen. Snakk med ditt medisinske team og forsikringsselskapet før du bestiller’kirurgi for å være forberedt på alle relaterte kostnader.

Bunnlinjen

Split-sinnene er en genetisk strekk som er merket med en dimple i midten av haken. Avhengig av personlige preferanser, vil du kanskje legge til eller fjerne en svak hake. Du kan få begge disse resultatene med kirurgi.

Arbeid med en kirurg for å finne den beste teknikken for utseendet du vil ha. og sørg for at du er klar over alle de involverte kostnadene før du starter prosedyren.