Lemon vann for syre refluks: hva du bør vite

Sitron vann og syre refluks

Syre refluks oppstår når syren fra mage strømmer i spiserøret. Dette kan forårsake betennelse og irritasjon i esophageal belegg. Når dette skjer, kan du føle en brennende følelse i brystet eller halsen. Dette er kjent som mageforbrenning.

Alle som led av halsbrann vet at noen typer mat kan forverre symptomene. Den krydret meksikansk middag du gjorde i går kveld? Du kan betale det senere. En krølle d’rå hvitløk ble blandet med den limte sausen? Det er på tide å ta tums.

Når det gjelder sitron for å redusere symptomene, er det noen kontrasterende signaler. Noen eksperter sier at sitron og andre sitrusfrukter øker alvorlighetsgraden av symptomene på sur refluks. Andre annonserer fordelene med Home Remedies & # 8221; Bruker limon vann. De hevder at det kan redusere symptomene på magebrennende. Så hvem har det riktige svaret her? Tilsynelatende, C’det er litt & # 8216; av sannhet i begge sider.

Hva er fordelene med’sitron vann?

fordeler

 • Sitron kan hjelpe i vekttap, noe som kan bidra til å redusere syre refluks symptomer.
 • Sitrusfrukter kan også bidra til å senke blodtrykket og beskytte kroppen mot cellulær skade.
 • Det er betydelige helsemessige fordeler som kan fås fra sitroninntaket. For eksempel, en studere Han fant ut at sitronforbindelsene hjalp musene til å miste fettceller og holde dem unna. L’fedme og # 8217; vektøkning kan begge bidra til symptomene på syre refluks. Hvis sitron kan hjelpe folk å gå ned i vekt, kan det føre til reduksjon i syre refluks symptomer.

  Ved 2014 studere Han oppdaget at sitron er koblet til # 8217; senkende blodtrykk, spesielt hos mennesker med høy risiko for hypertensjon og kolesterol. Sitroner er rike på vitamin C, også kjent som askorbinsyre. Det er en kraftig antioksidant og bidrar til å beskytte kroppen din mot cellulær skade som kan skyldes syre refluks.

  Hva sier forskningen

  Det er rettssaken at diettene rike på ascorbinsyre, som sitronsaft, faktisk bidrar til å beskytte magen mot noen typer kreft og annen skade. Disse resultatene var spesielt anvendelige for personer med magesår.

  Hvis din syre refluks skyldes en lav mage surhet, kan drikkevann og sitron være nyttig for deg på grunn av sine potensielle alkaliseringseffekter

  Slik bruker du vannet og sitronen til syre refluks

  Selv om sitronsaft er svært syre, kan små mengder blandet med vann ha en alkaliseringseffekt når de fordøyes. Dette kan bidra til å nøytralisere syren i magen.

  Hvis du bestemmer deg for å prøve dette hjemmet, bør du blande en skje med fersk sitronsaft med åtte gram vann. Deretter drikker det ca 20 minutter før et måltid for å forhindre symptomer som kan utløses av mat.

  Pass på at du drikker denne blandingen med et strå, om mulig. Dette kan forhindre tennene og ødelegge tennene emalje fra saften fra å berøre juice. Og du bør aldri drikke ren sitronsaft på grunn av sin surhet. Det må fortynnes med vann for å være effektiv.

  Andre behandlinger for syre refluks

  Hvis din acid reflux er mild eller moderat, kan du kanskje kontrollere den med benk-topp medisiner eller reseptbelagte legemidler.

  Antacida, som tumorer, kan behandle små hyppige magebrennere. Kraftigere stoffer som H2-blokkere og protonpumpehemmere er bedre for gjentakende sur refluks. De kan gi lettelse i lang tid og er tilgjengelig på forskjellige styrker.

  Det er risiko i # 8217; antakelsen om noen form for stoff, så snakk med legen din før du starter vanlig regime. I alvorlige tilfeller av sur refluks, kan legen anbefale kirurgi for å styrke esophageal sphincter.

  Hva kan du gjøre nå

  Selv om begrensede søk er tilgjengelige, er det mulig at sitronvann kan lindre symptomer. Hvis du er interessert i å prøve dette hjemmet, må du huske:

  • Nøye fortynn sitronsaft med vann.
  • Legg ikke mer enn en spiseskje sitronsaft.
  • Drikk blandingen med et halm.

  Alle’Start kan du vurdere å drikke en liten mengde for å avgjøre hvilken type effekt som kan. Hvis det ikke er noen økning i symptomene, kan du prøve hele beløpet.

  Hvis symptomene vedvarer, bør du snakke med legen din. De kan hjelpe deg med å utdype den beste behandlingsplanen for deg.

  Les videre: Husholdningsartikler for syre / GERD reflux »