Lekkert hun snakker om hvordan vegetabilsk base har forandret livet hennes

I 2011 ble det postural Tachycardia syndromet diagnostisert i Ella Woodward. For l’så tjue år gammel, diagnosen og dets symptomer & # 8211; Som kronisk tretthet, mageproblemer, hodepine og ukontrollert blodtrykk og nr. 8211; De forårsaket enorm forandring i måten han møtte sin livsstil og hans diett.

Etter å ha brukt to år nesten helt tvunget til sengs, bestemte hun seg for å sette sitt liv tilbake i hendene. Eliminere behandlede matvarer til fordel for et vegetabilsk-basert diett, har gjennomført et oppdrag for å forny sin livsstil, slik at du kan klare symptomene dine og eksperimentere med deilig mat på kjøkkenet!

Rask fremover seks år og hun er grunnleggeren av Deilig hun, Bare eierskap av tre gastronomi med mannen Matthew, som serverer deilige retter og forfatter av tre bestselgende kokebøker. Han opprettet selv hans app!

Mellom en kampanje og # 8217; andre av hans nye kokebok og # 8211; & # 8220;Naturfag: Over 100 sunne vegetabilske oppskrifter å dele og nyte med venner og familie& # 8220; – Vi møtte Ella for å finne ut hva som inspirerer det og hva som er begeistret for å gå videre.

Spørsmål og svar med Ella Woodward

Hvem var din største innflytelse og inspirasjon på din tur til helse?

Våre lesere er min største inspirasjon. Hver dag mottar vi e-post og kommentarer gjennom sosial sikkerhet på hvor mye folk setter pris på oppskrifter og føler seg så bra etter endring eller tilpasset kostholdet. Vi mottar også flere meldinger på store helseturer, hvor folk drastisk forvandler helsen med kosthold og livsstilshjelp, og de får meg ofte til å gråte!

Hva er din favoritt måte å slappe av og forynge?

jeg liker yoga. Jeg vet at det er litt & # 8216; en sunn kliché, men det er en viktig del av livet mitt. Jeg trener nesten hver dag før arbeidet og hjelper virkelig med å skape balanse i dagen min. Arbeidet er gal akkurat nå, jeg reiser mye og vår virksomhet utvider seg raskt, og det er det jeg finner at du hjelper meg mer. Bortsett fra det, elsker jeg å bo hjemme hos min mann, Matt og vår hund, Austin!

Del på Pinterest

Hva får deg til å fortsette i de vanskeligste dagene?

Å vite at C’Det er alltid en løsning på alt, og uansett hvor negativ det kan virke som en situasjon, er det alltid en slags positivt belegg, selv om du ikke kan se det på det tid. Jeg krysset en krevende sykdom, der jeg tilbrakte de fleste av de to årene alene i sengen, og vi krysser for tiden en vanskelig periode med Matts mor som er veldig dårlig, håndterer en periode med intens vekst med vår virksomhet. Disse øyeblikkene var veldig vanskelig til tider, men jeg lærte og vokste opp mye av dette.

Når sykdommen min har blitt diagnostisert for første gang (som slo mitt autonome nervesystem og forlot meg fast i sengen), er jeg virkelig synket på et mørkt sted, men seks år etter det negative har forvandlet seg til en stor positiv, som til slutt Definerte hele mitt liv. Han tok meg til en ny kjærlighet til å lage mat og spise godt, at jeg begynte å dele på nettet og deretter utviklet seg til en vellykket aktivitet, som jeg klarer med mannen min, med tre kafeer i London, tre utvalg av matvarer i over 5000 butikker i Storbritannia, fire bøker, en nettside med over 100 millioner besøk og fremfor alt en ekte lidenskap og en hensikt jeg har heldig nok til å dele hver dag.

Hva er de tre viktigste delene av din daglige rutine?

Min morgen yoga & # 8211; Jeg går fra 6:30 til 7:30 i løpet av uken & # 8211; Og så går jeg på jobb med Matt og Austin. Jeg venter på oss begge, og de hjelper meg virkelig med å starte dagen med et positivt notat. Den tredje delen skal være frokost, som jeg spiser når jeg kommer på kontoret. Normalt er det noe enkelt, som den kremaktige grøtet av mandelmelk med villbær, banan og valnøttsmør, men noen ganger blir jeg mer kreativ og forbereder rosmarinpoteter med rosmarinbønner og guacamole med urter eller pannekaker AI Blueberries!

Hva vil du si til deg selv på 16 år?

At du kan gjøre mye mer enn du tror du kan gjøre. Jeg var så usikker og litt ambisiøs, jeg har aldri forestilt meg at jeg ville ha kjørt min virksomhet, eller jeg ville ha vært på et stadium foran hundrevis av mennesker når som helst i mitt liv. Lær å komme vekk fra den frykten og omfavne mulighetene er så viktig!

Del på Pinterest

Hva er din favoritt inspirerende sang?

Jeg elsker den dårlige popmusikken i årene og # 8217; 90!

Hva er din favoritt helse parabolen?

Jeg elsker trøfler alle’oransje og pistasjen med kakao pulver og medjool datoer fra min siste bok & # 8220; naturlige fester & # 8221;, så vel som havrige kaker og kardemomme og sjokoladekake og peanøttsmør!

Hva spiser du på juksedager?

Jeg hater begrepet en juksedag! Det vi spiser bør ikke forårsake skyld og spise godt, bør aldri virke som en diett. Vi trenger alle å finne den rette balansen til fysisk og psykisk satent oss og deretter nyte alt vi spiser.

Hvem er din helsehelte?

Det er så mange! Jeg følger så mange online folk som inspirerer meg, jeg elsker spesielt Mine nye røtter Og Grønne kjøkkenhistorier blogg, skjønt.

C’Det er et helsetrick eller et triks for livet uten som du ikke kan leve?

Finn en måte å spise som du virkelig liker det, fordi fordi alt er bærekraftig, må det være hyggelig. Sunn betyr ikke å være kosthold eller frata deg selv, det handler om å spise god mat som har en god smak og hjelper deg med å føle deg i beste fall.

For hva er du mest takknemlig akkurat nå?

Min mann, min helse og sjansen til å gjøre noe jeg elsker hver dag. Jeg føler meg utrolig heldig å være på veien de er.