Leddgikt: Hold reisen uten smerte

Verden er for stor til å bli uutforsket. Enten du skal til en safari i Afrika, eller at du er sammen med familien din for helligdager, vil du ikke gå glipp av disse minneverdige øyeblikkene av en eller annen grunn, enn si på grunn av leddgikt.

Her er noen enkle tips for å gjøre ferien din så smertefri som mulig.

Før du går

Gjør kofferter på riktig måte for turen er alltid viktig, enten det er solkrem for solfylte klima eller en parka for destinasjoner i nord.

Reise med artrose tar litt & # 8216; mer forberedelse. Her er noen ting du sannsynligvis vil ha med deg:

 • Narkotika: Det gir flere og flere stoffer enn de du føler deg nødvendig for å ta hensyn til uventede omstendigheter, for eksempel stopp eller forsinkelser.
 • Assistance Devices: Dette inkluderer pinner, vandrere, oppvarmingslag, ekstra puter eller noe annet kan gjøre turen mer komfortabel.
 • Informasjon nødvendig: De kan inkludere kontaktinformasjon for nødsituasjoner eller legenes telefonnummer hvis du trenger reisetips.

Reise med fly

Hvis C & # 8217, det er noe som er synonymt med flyreiser på ferie, er det publikum. Veiene til flyplassen er fulle. Billettene på billettkontoret og sikkerhetskontrollene er lange, og flyene er booket. Det er dessverre et rotete medium for en slutt, og «8217 ekstra arthritis smerte gjør det bare mer frustrerende.

For å unngå eksacerbations av leddgikt, prøv disse forslagene:

 • Bestill intelligent. Hvis du kan, velg et fly som er mindre sannsynlig å bli booket full (som en midt i uken) og reiser uten et stoppested. Også, hvis du kan, bestill et sted med mer plass til beina dine.
 • Fortsett. Å holde seg på rad eller sitte på setet til et lite fly kan forverre smerter i leddgikt. Ta enhver anledning du synes å flytte leddene, uansett om du bretter knærne mens du venter i kø eller går opp for å gå rundt flyet.
 • Be om hjelp. Hvis smerten har det beste på deg, dra nytte av rullestoler eller motoriserte ledere gjennom flyplassen. Husk at du vil lagre dine energier for reisemålet ditt og ikke kast bort dem alle mens du ankommer.
 • Hold deg hydrert. Uansett hvor turer, sørg for at du drikker mye vann. Å få nok væske er grunnleggende.
 • Unngå alkohol l & # 8217. Mens et glass vin kan hjelpe flyet til å bevege seg raskere, kan alkohol (og koffein) dehydrere.
 • Søk mer plass til beina. Spør en flyselskap hvis C’er et tomt sted med flere ben for bena dine tilgjengelige. Eller du kan finne en annen passasjer i ferieånden, må gi opp ditt sted.

Reise med tog eller med buss

Reise med tog eller med buss tilbyr flere muligheter til å være aktive sammenlignet med flyreiser. I motsetning til fly, har du flere alternativer for hvor du kan sitte ned. Når du bestiller billetten, sjekk om det er gratis steder som det er lettere å få tilgang til eller designet for personer med ekstra behov.

Når du kommer ombord, spør de ansatte hvor hovedtjenestene ligger, spesielt nærmeste bad. Som med et fly informerer det medarbeiderne om du kanskje trenger ytterligere hjelp.

Biltur

Kjøre, uansett om du er på hjulet eller bare kjører, gir den maksimal reisefrihet. Reise med bil gir deg en stor fordel: Følg dine programmer.

Gå tidlig for reisemålet ditt gir deg mer tid til å stoppe og gå av bilen for å strekke og flytte. Dra nytte av forfriskninger og attraksjoner langs veien.

Den største ballen i verden er ikke bare en flott fotomulighet, men det er også en’mulighet til å gå og flytte leddene.

Når du ankommer

Hvis du er med dine kjære, sørg for at du forteller dem når og hvis du trenger hjelp. Dette inkluderer senger i første etasje for å unngå trapper, en stol med armlener som det er lettere å stå og alt annet som kan gjøre oppholdet ditt mer komfortabelt.

Hvis du bor på et hotell, informert om noen ting før du gjør en reservasjon:

 • Tilgjengelighet av rom i første etasje
 • Tilstedeværelse av rekkverk ved siden av badekar og wc
 • Oppvarmede bassenger tilgjengelig for avslapning
 • Skyttelbusser til og fra flyplassen
 • Dører bygget med spak i stedet for knapper

Følg disse forslagene for å hjelpe deg med å holde reisen til en peer med din ferieånd.