LED lysterapi: effektivitet, prosedyre og hva du kan forvente

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Raske fakta

Av:

 • Lysdioden, eller terapien med lysutslippsdiode, er en hudpleiebehandling som bruker forskjellige lengder d’lysbølge, inkludert rød og blå.
 • NASA opprinnelig utviklet den for planteveksteksperimenter i shuttle-oppdrag og senere oppdaget at det var lovende for behandling av sår. LED lysterapi brukes nå av noen skjønnhetspleie for å bidra til å regenerere huden fra # 8217; aldring. Den brukes også til akne.
 • Legen din bruker røde eller blå lysfrekvenser basert på hudpleie bekymring. Rød brukes hovedsakelig til anti-aging, mens blå brukes til behandling av akne.

Sikkerhet:

 • I motsetning til andre typer lysterapi, inneholder lysdiodene ikke ultrafiolette stråler. Derfor er de trygge for regelmessig bruk.
 • LED-fototerapi forårsaker ikke brannskader i forhold til andre anti-aging-behandlinger som kjemisk peeling, dermabrasion og laserterapi. Det kan være trygt for alle farger og hudtyper.
 • Du bør ikke bruke LED-lysterapi hvis du tar Accutane For L’akne eller hvis kutan utbrudd oppstår.
 • Bivirkninger er sjeldne, men de kan inkludere økning i’betennelse, rødhet og hudutslett.

Convenience:

 • Kontorprosedyrer krever 20 minutter om gangen. Du må gå tilbake en gang i uken i maksimalt 10 uker, så bare en gang noen få måneder.
 • Hjem LED-enheter kan brukes på fritiden uten å måtte gå til enhver avtale. Ulempen er at resultatene kanskje ikke er så dramatiske.

Koste:

 • En enkelt LED-fototerapi-økt varierer fra rundt $ 25 til $ 85, avhengig av landområdet og kombineres med andre behandlinger.
 • Innenlandske LED-kits kan koste fra $ 25 til $ 250 eller mer.

Effektivitet:

 • Hvis det brukes i henhold til instruksjonene, kan LED-lysterapi forbedre huden din over tid. Du trenger vedlikeholdsbehandlinger for å holde resultatene dine.
 • Innenriks enheter bruker lavere frekvenser og har ikke vist seg like effektive.

COS’LED lysterapi?

Fototerapi med lysutslippsdioder (LED) blir stadig mer populært både i skjønnhetspleie og hjemme. Bruke lengder D’Variabel LED-bølge, denne hudpleie teknikken, hjelper antagelig å:

 • behandle akne
 • redusere betennelse
 • Fremme anti-aging effekter

Du kan være en kandidat til LED-lysterapi hvis du har disse typer hudpleieproblemer, og du har ikke fått resultatene som ønskes av produktene for benkhuden (OTC). LED-terapi er også trygt for alle hudfarger og forårsaker ikke brannskader.

Det er imidlertid noen potensielle ulemper. Excays annerledes:

 • LED-terapi kan være dyrt.
 • Resultatene er ikke garantert.
 • Dessuten er det ikke sikkert om du tar visse stoffer, eller du har en aktiv hudsykdom.

Snakk med din hudlege fra hudpleieproblemer, og hvis LED-lysterapi er et godt alternativ for deg.

Hvor mye koster det?

L’Forsikring dekker ikke LED-lysterapi. Du må be om full kostnader på forhånd slik at du kan vitne om klokt.

I henhold til kostnadene på kostnadene Realself.com, Kostnaden for en enkelt økt kan variere fra rundt $ 25 til $ 85, avhengig av landområdet, og hvis du kombinerer det med en annen behandling.

Husk at mange skjønnhetspleie anbefaler opptil 10 økter, så vurder denne totale kostnaden i budsjettet mens du vurderer de ulike fagpersonene og deres pris per besøk.

Innenriks enheter koster fra $ 25 til $ 250 eller mer. Dette kan være en «8217; billigere alternativ generelt fordi du kan beholde LED-enheten og bruke den til fremtidige behandlinger. Resultatene er imidlertid ikke så dramatiske.

I begge tilfeller er LED-lysterapi ikke invasiv. Du trenger ikke å miste penger for å få ferie fra jobb.

Kjøp LED Light Therapy Tools Online.

Hvordan virker det

LED-lysterapi har en konsolidert historie med hudbruk. Den amerikanske Navy Seal begynte å bruke den gjennom årene og raskt å helbrede sår og for å hjelpe regenerere skadet muskelvev.

Siden da har behandlingen blitt studert for forskjellige estetiske situasjoner. Det er også kjent for å øke kollagen og vev. Alt dette kan glatte huden og redusere skaden på:

 • aldersmerker
 • kviser
 • rynke

Det er forskjellige frekvenser, eller lengder D’bølge, brukt med LED-lysbehandlingen. Disse inkluderer de røde og blå lysfrekvensene, som ikke inneholder ultrafiolette stråler og absorberes lett av huden.

rødt lys

Rød, eller infrarødt lys brukes til behandling av epidermis, som er det ytre laget av huden. Når lyset påføres huden, absorberer Epidermis / Epidermis det og stimulerer deretter kollagenproteiner.

I teorien betyr jo mer kollagen at huden din vil bli jevnere og mer full, noe som kan redusere utseendet på tynne linjer og rynker. Du tror også at det røde LED-lyset reduserer betennelsen ved å forbedre sirkulasjonen, noe som kan gi deg en sunnere lysstyrke.

Blålys

LED lysterapi, D’annen del, retter seg mot de sebaceous kjertlene, som også kalles sebaceous kjertler. De er funnet under hårsekkene.

Sebaceous kjertlene er nødvendig for å smøre huden og håret slik at de ikke bøyer seg. Imidlertid kan disse kjertlene bli hyperaktive, og bringe fettete hud og akne.

Teorien er at blå LED-lysterapi kan slå disse sebaceous kjertlene og gjøre dem mindre aktive. I sin tur kan du se færre sprut av akne. Blått lys kan også drepe bakteriene som forårsaker akne under huden, som kan hjelpe deg med å behandle kviser på # 8217; seriøs akne, inkludert cyster og knuter.

Ofte brukes det blå LED-lampen sammen med det røde LED-lampen for:

 • Hjelp til å kurere akne l & # 8217
 • arr
 • Fremme anti-inflammatoriske effekter

en Animal Study of 2018 Det har oppdaget at den blå LED har forbedret helbredelsen av tredje grads hudforbrenning.

Fremgangsmåte for LED-lysterapi

Sekund Estetiker edu, Hver LED-fototerapi-behandling varer ca. 20 minutter. Du vil sannsynligvis trenge maksimalt 10 behandlinger totalt, avhengig av resultatene du prøver å få.

Noen leverandører gjør at du henger direkte under lysene, mens andre bruker LED-lysepinner direkte på huden. Valget avhenger ofte av’behandlingsområde.

Husholdningenes prosedyrer

Hvis du ikke kan nå kontoret til en helsepersonell, kan du fortsatt prøve LED-lysterapi hjemme. Hjemmeinnretningene vises i form av masker eller spisepinner som gjelder i ansiktet i flere minutter om gangen. Følg produsentens instruksjoner nøye.

Målrettede områder

Mens LED-lysterapi kan brukes teknisk brukt på en hvilken som helst del av kroppen, er den mest populære bruken for ansiktet. Hudskaden har en tendens til å forekomme på ansiktet ditt fordi det er utsatt for elementene mer enn andre deler av kroppen.

LED-terapi kan også brukes på nakken og på brystet, andre områder som har en tendens til å vise tegn på tid.

Risiko og bivirkninger

Samlet, l’American Academy of Dermatology anser denne sikre prosedyren. Fordi LEDene ikke inneholder UV-stråler, betraktes dette som en sikrere form for lysterapi som ikke forårsaker langvarig skade på huden. Prosedyren er også ikke-invasiv og har få risikoer.

Din leverandør kan gi råd om LED-lysterapi hvis du har mørkere eller sensitiv hud. I motsetning til de mest invasive prosedyrene som laserterapi, brenner lysdiodene ikke huden. De forårsaker heller ikke noe smerte.

Imidlertid kan det fortsatt være risiko forbundet med LED-lysterapi.

Hvis du for tiden bruker Accutane for akne, husk at dette kraftige stoffet avledet fra vitamin A øker følsomheten til huden din til lys og kan forårsake arr i noen tilfeller.

Ikke bruk LED-lysterapi hvis du bruker noe på huden din som gjør deg følsom for sollys.

Du kan også vurdere å unngå denne behandlingen hvis du for tiden har A’aktiv hudutslett. Snakk med legen din hvis du har psoriasis. Red Light Therapy kan hjelpe, men bare hvis du bruker den med regelmessig foreskrevne behandlinger.

Bivirkningene av LED-lysterapi er sjeldne og har ikke blitt oppdaget Under kliniske studier. Ring legen din dersom du manifesterer et av følgende symptomer etter behandling:

 • Økt betennelse
 • rødhet
 • utslett
 • smerte
 • ømhet
 • urticaria

Hva du kan forvente etter terapi

LED-fototerapi er ikke invasiv, så ingen gjenopprettingstid er nødvendig. Du bør kunne fortsette med dine daglige aktiviteter når behandlingen er ferdig.

LED-fototerapi på kontoret krever opptil 10 økter eller mer, hver på en avstand på omtrent en uke. Du kan begynne å se på mindre resultater etter din første økt. Resultatene vil være tydeligere og åpenbare når alle behandlingene er fullført.

Selv etter å ha nådd det anbefalte antallet økter, er resultatene ikke permanente.

Som hudcellene snu, kan du miste litt og begynne å se tegnene på aldringens tegn igjen. Du kan også begynne å se utsalgsstedene til akne. Derfor anbefales det å returnere til vedlikeholdsbehandlingene noen få måneder eller som anbefalt av leverandøren din.

Innenlandske LED-lysebehandlingsbehandlinger er ikke så dramatiske fordi lysfrekvensene ikke er så høye. Du bør følge produsentens instruksjoner.

Før og etter bildene

Hvis du er nysgjerrig på de gradvise resultatene som er oppnådd gjennom LED-lysterapi, kontroller du følgende bilder før og etter.

Forberedelse for LED-lysterapi

Hver LED-foto terapi økt på kontoret tar ca 20 minutter om gangen. Du må bruke beskyttelsesbriller slik at lyset ikke forårsaker øyeskader.

Enten du bruker LED-lysene hjemme eller vender til en leverandør for behandling, bør du ikke ha på seg under økten.

Hvordan finne en leverandør

Profesjonell LED-fototerapi vil gi deg de mest spektakulære resultatene. Det kan også brukes i kombinasjon med andre hudterapier, for eksempel microdermabrasion.

En autorisert skjønnhetspleie eller hudlege utfører LED-lysterapi. Siden LED-lysterapi er relativt ny for hudpleie, kan tilgjengeligheten av fagfolk som bruker denne behandlingen variere basert på hvor du bor.