Lacey Stone Celebrity Trainer

Når du er Kardashian, ta vare på din berømte figur kommer med arbeid. Del på PinterestBildekilde: Lacey Stone

Deretter kan de som kan hjelpe deg med å holde ressursene dine i form a +? For Khloé Kardashian er svaret åpenbart: Lacey Stone.

Fitness Guru Basert i Los Angeles er CO-Protagonist av TV-programmet & # 8220; Revenge Body & # 8221;. Og ifølge Wall Street Journal, & # 8220; ingen kvinnelig trener er sexier i Amerika & # 8221;.

Hva med C’er så spesiell i Lacey? For nybegynnere tilbyr den en unik blanding av motivasjon, kjærlighet til seg selv og resultater. Hans mål er å bringe folk fra & # 8220; Jeg kan ikke & # 8221; En & # 8220; Jeg kan & # 8221;. Lacey gjør det gjennom et intensivt boot camp stil program som kombinerer treff treningsøkter (høy intensitet intervall treningsøkt), levering av spinning måltider og spinning økter for å brente kalorier.

Ferskt Healthline møtt L’trener av kjendiser og en fantastisk jente (hans entusiasme er smittsom) å snakke om helsehelter, juksedager og dets eksklusive program, 8 uker å forandre.

Tross alt, hvis det er godt nok for Khloé Kardashian, er det godt nok for oss!

Hvem var din største innflytelse og inspirasjon på din tur til helse?

Min University Coach hadde en’enorm innflytelse i min reise til helse. Jeg fikk et stipend for basketballen til divisjon 1 og jeg ønsket å begynne å spille umiddelbart. De største jentene i teamet var sterkere og raskere enn meg, så jeg visste at jeg måtte forbedre min fysiske form for å spille.

Jeg jobbet så hardt om sommeren i mitt andre år, og da vi sprang på banen kom jeg blant de første 3. Min trener forblir så imponert over min forbedrede fitness, og jeg lærte at hardt arbeid og hedensk dedikasjon.

Hva er din favoritt måte å slappe av og forynge?

Hver annen uke får jeg en dyp vevsmassasje. Jeg prøver også å sove minst åtte timer hver kveld.

Hva får deg til å fortsette i de vanskeligste dagene?

Jeg har den beste gruppen av venner. Når jeg føler meg nede, er alt jeg trenger å gjøre, kontakt dem, og jeg vet at alt blir bra.

Hva er de 3 viktigste delene av din daglige rutine?

Jeg trenger tid alene. Jeg trenger flere timer i midten av dagen eller på slutten av dagen når jeg ikke samhandler med noen. Jeg finner det kan betales i stillhet og virkelig komme i kontakt med det jeg trenger og jeg vil ha.

Mye av livet mitt jobber. Jeg sørger for å svette åtte timer hver uke og to dager med hvile. Hver dag gjør jeg et bevisst valg hvis jeg må svette eller hvile. De fleste vet ikke, men hvile er like viktig som treningen. Du kan ikke være god i en uten l’andre.

Hva vil du si til deg selv på 16 år?

På slutten av livet ditt, er dette aldri hva du gjorde. Det handler om å gjøre noe du elsker og ha det gøy. Uansett hva du gjør, sørg for at halvparten av dagen din er full av glede og latter. Lever bare en gang, så gjør det spesielt.

C’Det er et triks eller et helsetrick uten som du ikke kan leve?

Jeg tror trening er kilden til ungdom. Hvis du kan holde kroppen din i form og trene hele tiden, vil du føle deg bedre, du vil bli lykkeligere og livet ditt vil vare lenger. Fitness er mye mer enn å ha en Bell & # 8217;. Kan gjøre forskjellen mellom et vakkert liv og et godt liv.

Hva er din favoritt sang for treningen?

Det er vanskelig … «Den største» av begge gjør meg gal.

Hva er din favoritt helse parabolen?

Å, venn & # 8230; Justins single-dose mandel smør er praktisk talt alt.

Hva spiser du på juksedager?

Jeg elsker en cheeseburger og frites.

Hvem er din helsehelte?

OLen feier meg bort. De dedikerer alt sitt liv til helsen til kroppen deres, slik at du kan konkurrere på de høyeste nivåene. Jeg kan ikke tenke på noe mer stimulerende.

Fortell oss om ditt nye program, 8 uker å endre

8 uker å endre er mitt åtte ukers intensive program designet for å forvandle sinn og kropp av kunder fra # 8217; interiør mot utsiden. Jeg gjør alt som er i min makt til å ta en gruppe på 20 personer og forandre livene sine ved å skape og opprettholde en dyp forbindelse med hver enkelt deltaker (lagt til dette fordi du vil at de skal føle seg som en forbindelse for livet og ikke bare for varigheten av feltet).

Alt i feltet engasjere seg i 16 lag leir støvel sammen. Lagdager er spesialiserte gruppeopplæringsøkter som inkluderer tung vektløfting kombinert med kardio og piometriske øvelser. Alle må konsumere Kleanla Food Program.Com, som leveres hjem til kunder i ferdigpakket og perfekt portioned porsjoner.

Bortsett fra gruppens treningsøkter, må alle deltakerne ha 3 til 4 dager med sykling på svinghjulet i løpet av feltet. Den viktigste regelen? Ikke c’det er absolutt ingen drikking.

Jeg oppdaget at når folk fokuserer på «8217; være den beste versjonen av seg selv i to måneder, faller de ikke inn i deres usunne matordninger når programmet er ferdig.

For deg, hjelpe kvinner å finne kroppen din er mye mer enn enkel kondisjon. Du kan forklare hvorfor?

Kvinner har ikke lov til å uttrykke sin sinne og skade seg på samme måte som menn er tillatt i dagens sosiale normer. Kvinner ble lært å være «kvinnelige» og «8217; å være sterk, i mange år ble det ansett som negativt. Når du ikke kan uttrykke din styrke eksternt, sving til noe for å håndtere den følelsesmessige smerten. Det er derfor mange kvinner vender seg til mat.

Som trener, la kvinner gjenoppta sine styrker og forsvare seg selv. Jeg finner det har en dramatisk effekt på deres helse og lykke. Når kvinner forsvarer om de var i stedet for å spise for mye eller drikke, forbedrer selvtilliten og gir mer motivasjon til å sette sine kropper tilbake på sporene.

Fordi de fleste av oss går av veien, tar vare på kroppen din over tid?

Mest av arbeidene D’kontoret fra 9 til 5 involverer vanligvis arbeidende middager og / eller nettverkshendelser med alkoholholdige drikker. Mange mennesker finner det vanskelig å motstå å spise dårlig eller drikke i disse tilfellene, spesielt når de benekter disse oppussene, det kan virke uhøflig eller unfriendly.

Dette oversetter til overflødig mat og alkohol, som begynner å legge pounds i midjen. Gymbesøkene reduseres gradvis fordi arbeideren er sliten og hval frem til 10 år, når disse menneskene ser på speilet og sier: Jeg trenger en coach & # 8221;.

Hva er det viktigste vi kan gjøre for kroppen vår?

Når du er trøtt, er du mer sannsynlig å få deg til å få feil beslutninger for helsen din i forhold til når du er i hvilehotell. Disse valgene oversetter vanligvis til en vektøkning fra et dårlig kosthold eller et fysisk trening regime, men enda viktigere, kroppen trenger hvile for å opprettholde en rask metabolisme og regenerere.

Hviler nok er det viktigste du kan gjøre for kroppen din. Det er viktig å lytte til kroppens behov, spesielt når du viser tegn på tretthet. slutt.