L & # 039; Poppy frøolje fordeler?

Del på Pinterest

L’valmueolje er avledet fra frøene til valmueanlegget, Papaver somniferum. Denne anlegget har blitt dyrket av mannen i tusenvis av år og brukes til en rekke formål.

Valmuer er kjent for produksjon av opium, som brukes i produksjon av narkotika som morfin og kodein.

Valmue plantefrø brukes ofte på kjøkkenet og # 8217; valmuefrøolje har også forskjellige potensielle bruksområder, selv om det er bedre brukt på huden.

Fortsett å lese mens du forsterker potensielle bruksområder og fordeler med valmueolje.

Hva er valmueoljen?

Du kan se valmuefrøoljen på en rekke steder, fra naturlige produktbutikker til artikler i artikler D & # 8217;. L’Olje brukes ofte til å lage forskjellige maling, malerier og såper.

Innholdet av olje av frøene Det kan endres Avhengig av farge og hvor de kommer fra. Valmuefrø kan være tilgjengelige i en rekke forskjellige farger, inkludert hvit, gul og blå. I gjennomsnitt kan frøene gi 45 prosent 50 olje.

L’valmueolje er produsert ved hjelp av en kald pressemetode. Som navnet antyder, bruker kaldt pressing trykk for å frigjøre frøoljen og utføres uten varme.

Fordeler med Poppy Oil & # 8217

L’valmueolje annonseres som et godt for deg takket være sine antioksidantegenskaper og som gunstig for hudhelse og hår. Mange av disse potensielle fordelene er basert på anekdotiske bevis, i den forstand at de kommer fra personlige vitnesbyrd i stedet for vitenskapelige tester.

Svært få undersøkelser på de potensielle fordelene med valmueoljen har blitt gjort. Nedenfor vil vi utforske noen av informasjonen som er tilgjengelige på # 8217; olje og dens komponenter.

Antioxidantegenskaper

Antioksidanter er sammensatt som bidrar til å nøytralisere reaktive arter av oksygen (ROS). RO er produsert som en del av normal metabolisme. Noen ganger kan de skade cellene dine, sannsynligvis føre til forhold som kreft eller diabetes.

Søk fra 2013 Han observerte en sterk antioksidantaktivitet for valmueoljen. Men det er verdt å merke seg at denne antioksidantaktiviteten var lavere enn andre testede oljer. Ajwain frø, sennepsfrø e Gresk Hayfrø Oljene hadde mer antioksidantaktivitet enn valmueoljen.

TIL 2009 studie Oppdaget at valmuefrøoljen inneholder alfa og gamma-tokoferol. Tokopheroler er antioksidanter og naturlige former for vitamin E.

For hud og hår

Det er ingen spesifikke søk på # 8217; valmuefrøolje for kosmetiske bruksområder. Men L’Poppy Oil er rik I flere forskjellige fettsyrer. I tillegg til antioksidanter som diskuteres ovenfor, kan fettsyrer også være nyttige for aktuelle applikasjoner.

De viktigste fettsyrene i # 8217; valmueolje inkluderer:

  • Linolsyre. Linolsyre er viktig for å holde huden hydral barriere. Det kan ikke produseres av kroppen din & # 8211; Det må konsumeres i kostholdet. Faktisk, folk med linolsyrefeil kan danne seg Squamous hud lesjoner.
  • Oljesyre. L’Oljesyre kan spille en rolle i helbredelse av sår. Det kan også øke hudabsorpsjonen av andre forbindelser som er tilstede sammen med det.
  • Palmotisk syre. L’Palmic Acid er mer vanlig Mettede fettsyrer i kroppen din. Det kan også finnes i huden. En 2010 studio observert at palmitinsyre nivåer faktisk redusert med alderen.

L’linolsyre er den mest utbredte av disse fettsyrene, bestanddelene 56 prosent 69 av sammensetningen i fettsyrer.

Disse fettsyrene er allerede til stede i noen kosmetiske produkter. For eksempel L’linolsyre kan Bli funnet Som et kondisjoneringsmiddel for hud eller hår, oljesyre kan bli brukt Som en emollient og # 8217; palmitinsyre kan Bli funnet I forskjellige såper og vaskemidler.

For smerten

Siden Opium kommer fra valmueanlegget, lurer du på om Poppy Oil har smertestillende egenskaper. For øyeblikket er det ingen søk på # 8217; valmuefrøolje for å lindre smerte.

Valmuefrø og # 8217; olje som oppnås, faktisk ikke naturlig inneholder opium. Opium er faktisk avledet fra latexen av hvitmelk valmue som er tilstede i valmue pods, ikke fra frø.

Bivirkninger av valmueoljen

Selv om sjeldne, allergier mot valmuefrø De har blitt rapportert. Hvis du har en allergisk reaksjon mens du bruker valmueoljen, slutter du umiddelbart med det. Vær også oppmerksom på anafylaksen, en medisinsk nødsituasjon med symptomer som:

Det er også mulig at den aktuelle anvendelsen av valmueoljen kan forårsake hudirritasjon. Prøv en PO & # 8216; valmuefrøolje på huden før du bruker større mengder. Hvis du føler deg rødhet, kløe eller smerte, avbryter L & # 8217;.

Valmue og opiumfrø

Valmuefrø og l’valmuefrøolje skal ikke inneholde opium. L’Opium kommer fra Poppy Latex, som er en hvit melkvæske i Poppy Pod.

Men Poppy Latex kan noen ganger forurense frø under innsamling. Dette kan gi dem en liten mengde opiuminnhold.

Av denne grunn kan du få en falsk positiv på en medisinsk screening hvis du nylig har brukt valmuefrø. Imidlertid er det for tiden ingen tegn på dette om Poppy Oil.

Slik bruker du valmueolje

Du kan dra nytte av de potensielle fordelene med # 8217; valmueolje ved å bruke en liten mengde direkte på huden eller legge til noen få dråper til en rekke kosmetiske produkter, inkludert:

  • Lotion eller kremer
  • såper
  • Hårpleieprodukter

Husk at noen mennesker kunne ha en kutan reaksjon på valmueoljen. Prøv en liten mengde produkt på huden før du bruker den på større områder.

L’valmueolje kan også brukes som oljebærer for essensielle oljer. Å fortynne en essensiell olje i valmueolje, National Holistic Aromaterapy Association Anbefal å bruke fra 6 til 15 dråper essensiell olje for unse av oljevektor.

Når du kjøper valmuefrøolje, kjøp den fra en pålitelig kilde. Noen produkter basert på valmueolje kan utsmykkes med andre ingredienser. Forsiktig undersøke L’etikett. Du bør kjøpe 100% kald kaldpresset valmueolje.

L’

L’Poppy olje kommer fra frøene til valmueanlegget. Det brukes vanligvis i produksjon av produkter som såper og maling.

Begrensede søk har blitt utført på # 8217; valmuefrøolje. Imidlertid har studier oppdaget at valmueoljen inneholder antioksidanter og er rik på forskjellige fettsyrer.

Disse resultatene antyder at valmueoljen kan være nyttig å bruke lokalt.

L’valmueolje kan forårsake allergisk reaksjon eller hudirritasjon. Hvis du har spørsmål eller tvil på # 8217; valmueolje, snakk med legen din før du bruker den.