L & # 039; kokosnøttolje for ringwalk fungerer? Slik bruker du denne behandlingen

Beskrivelse

L’kokosnøttolje er en vanlig ingrediens som brukes i alternative rettsmidler for et stort antall forskjellige lidelser, infeksjoner og skader. Dette takket være mange helbredende og sunne egenskaper.

En av betingelsene for å behandle kokosnøttolje er ringorm, en smittsom soppinfeksjon som rammer huden.

Hva en COS’er ringorm?

Kjent fra medisinsk synspunkt som tinea, ringorm er en sopp-infeksjon som rammer det øvre laget av huden. Det er også smittsomt. Selv om navnet, ingen orm er involvert; I stedet tar infeksjonen sitt navn fra sin karakteristiske røde sirkulære utslett.

Ringormsinfeksjoner kan være pruriginøse og begynner ofte som et flatt og skjellisk område på huden på huden. Når Sirkulær utslett, L & # 8217, kan inneholde lett hud eller røde fremspring.

Ringorm kan også angis med forskjellige navn, avhengig av hvor det vises på kroppen. Variasjonene av infeksjonen inkluderer foten D’atlet og kløen i’atlet.

Hva er de vanlige behandlingene?

Vanligvis eliminerer motbenk antifungal behandlinger (OTC) raskt de fleste tilfeller av lyse ringorm. Bruk disse behandlingene to ganger om dagen eller som på annen måte angitt av instruksjonene. Disse er ofte tilgjengelige i lotioner eller kremer, men de kan også pulveriseres. Pulver er spesielt vanlig for foten D’atlet.

Eksempler på OTC-antifungals inkluderer:

  • Terbinafina (Lamisil AT)
  • Clotrimazol (LotriMin AF)
  • Miconazolo (Micaderm, Mitrazol)
  • Ketokonazol (Xolegel)

Hvis OTC-behandlingene ikke virker, kan legen foreskrive antifungale legemidler på resept. Disse inkluderer kremer og lotioner med en høyere prosentandel av antifungal ingredienser.

Hvis disse ikke virker, kan legen din foreskrive oral antifungal piller. Hvis infeksjonen er alvorlig, kan det være nødvendig å bruke dem i en periode mellom en og tre måneder.

I tillegg til antifungale behandlinger kan du akselerere behandlingstider mens du opprettholder ren og tørr hud. Ringormene trives i varme og fuktige miljøer, så sørg for at du tar en dusj og raskt forandre de våte eller svette klærne. Å få mer sollys kan bidra til å eliminere en infeksjon på 8217;.

Og # 8217; kokosnøttolje?

L’kokosnøttolje har lenge vært brukt som en ringvei av forskjellige grunner. Den første er at den har Sterke antifungale fordeler som kan utrydde milde eller overfladiske soppinfeksjoner hvis det brukes lokalt. Disse fordelene kommer fra # 8217; laurinsyre og antimikrobielle lipider tilstede i midtkjede fettsyrer i # 8217; kokosnøttolje.

De antifungale fordelene med’kokosnøttolje bør ikke ignoreres, som En studie har funnet Det var effektivt i behandlingen av narkotikaresistente stoffer, kanskje enda mer enn andre OTC-rettsmidler.

Selv l’kokosnøttolje brukes Hjelp sår å helbrede raskere. Hans antiinflammatoriske fordeler, antioksidanter og fuktighetskrem kan berolige hudirritasjon og peeling smøre huden og redusere helbredende tider. Dette kan også bidra til å redusere rødhet og andre synlige symptomer på Dell & # 8217;.

Slik bruker du L’kokosnøttolje for ringorm

Bruk kokosnøttoljen til å behandle ringorm er eksepsjonelt enkelt. Hold & # 8217, rent og tørt område før du bruker den smeltede kokosnøttoljen på det berørte området med en bomullspute eller en bomullspute. Gjennom å gni den grundig.

Pass på at du vasker hendene selv om du tror det ikke er noen forurensningsrisiko, så du ikke sprer den til andre områder av kroppen din eller til en & # 8217;.

Påfør kokosnøttolje på det berørte området fra fire til seks ganger om dagen.

Kombinasjonen av kokosnøttolje med andre antimpikotiske og antimikrobielle ingredienser kan bidra til å øke effektiviteten;. L’Oil Dell’Tea Tree er et annet vanlig middel som brukes til å behandle ringorm. Bland to dråper te-treolje med en skje med smeltet kokosnøttolje og bruk den på det berørte området.

Selv etter at symptomene er løst eller forsvunnet, fortsetter å bruke kokosnøttoljen på det berørte området i minst en uke. Dette vil sikre at infeksjonen er forsvunnet og vil redusere risikoen for tilbakefall.

L & # 8217;

Forskning indikerer at antifungen og fuktighetsgivende egenskaper av kokosnøttoljen er effektive i behandlingen av milde tilfeller av ringorm. Enda bedre, l’kokosnøttolje presenterer generelt mindre risiko for bivirkninger som irritasjon i forhold til andre OTC-behandlinger eller reseptbelagte legemidler. Det er også noe du sannsynligvis har på fingertuppene.

Husk å bruke behandlinger i minst en uke etter at symptomene har forsvunnet for å sikre at selv infeksjonen er forsvunnet. Dette reduserer også risikoen for gjentakelse, på det opprinnelige nettstedet eller i et annet kroppsområde.

Hvis ringesymptomene ikke har forsvunnet etter en uke og en halv bruk av bruk av kokosnøttolje eller andre tellerhjelpemidler, fikser du en avtale med legen din. Det er sannsynlig at du trenger reseptbelagte legemidler for å behandle infeksjonen med suksess. Snakk med legen din for å fortsette å bruke kokosnøttoljen når stoffene startet.