Kylling Venicella: Symptomer, Behandling, Komplikasjoner, Forebygging

Beskrivelse

Varicella er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster-viruset. En gang en nesten standard del av barndommen, har de blitt utbrudd av denne tilstanden mindre vanlig i alle band D’alder fra Vicicella vaksine i 1995.

Barn kan ikke motta vaksinen til de har minst 12 måneder. Imidlertid har varicellære tilfeller hos barn under 1 år, er ennå redusert 90 prosent Mellom 1995 og 2008, sentre for sykdomskontroll og forebygging. Dette kan skyldes, delvis, alle Idimity & # 8221;.

L’herd immunitet, også kalt samfunnsimmuniteter, det indirekte bidrar til å beskytte de som ikke kan immuniseres, som barn, fra’kontrakt en sykdom. Når en stor mengde befolkning er vaksinert, er muligheten for et utbrudd lavt. Deretter, med Varicella vaksine introduksjonen, når de fleste barn har blitt immunisert, har små barn ikke blitt utsatt for vannkopper nesten så ofte som i «8217; det var pre-vaksine.

Barn kan kontrakt Kyllingppoks hvis de blir utsatt for det, men de kan ha en liten sak hvis de har en Passiv immunitet på 8217. L’Passiv immunitet er når moren overfører sin immunitet mot sin baby under graviditeten i fjor og under amming.

Barn kan også kontrakt varicella fra moren hvis den er i gang under eller etter graviditeten. Fordi den passive immuniteten ikke er umiddelbart tilstede, kan et barn som kontrakterer varicella fra sin mor rett rundt fødselen bli syk seriøst.

Barn kan til og med kontrakt kyllingppoksen av noen med herpes zoster hvis de kommer i direkte kontakt med væsken som kommer ut av blærer. Det samme viruset som forårsaker vannkopper forårsaker herpes zoster herpes.

Fortsett å lese for å lære mer om tegn på kyllinger hos barn og hvordan å behandle og beskytte sønnen din.

Hva er symptomene på kyllinger hos barn?

De første tegnene på varicella hos barn kan inkludere:

Disse symptomene kan starte en eller to dager før du begynner å vises L’Varicella-utbrudd. L’Rød og veldig pruriginær utslett begynner ofte å manifestere seg på bysten, i magen, på hodebunnen eller på ansiktet. Følg deretter A’utslett på hele overflaten. L’utslett kan være mild eller alvorlig. Forekommer i påfølgende bølger i # 8217; bue på to eller fire dager. Opptil 200-500 prurdiginøse virkninger i enden eksploderer gjennom hele kroppen.

L’utslett fra varicella har flere faser. Start som små røde fremspring. I løpet av flere dager blir fremspringene blærer fulle av væske. Når blærene bryter, mister de og ligner åpne sår. Blærene begynner da å danne skorper og helbredelse. Varicella kan vare fra 5 til 10 dager. Siden utslettet manifesterer seg i bølger, er det vanlig å se fremspring, blærer, åpne sår og skorper på samme tid.

Bilde av Varicella-utbruddet

Del på Pinterest

Hva er inkubasjonsperioden for vannkoppen?

Varicella er veldig smittsom. Sprer seg gjennom direkte kontakt med blærer, spytt eller slim av en person med infeksjonen. Det kan også spre seg i luften hvis noen med infeksjonshosten eller nyser.

Symptomene på vannkoppen kan begynne å manifestere seg hvor som helst fra 10 til 21 dager etter L & # 8217;.

Hvor lenge er du smittsom?

En person blir smittsom om to dager før 8217; utbruddet begynner å manifestere. De vil forbli smittsomme til hver blære vil ikke bli dekket med skorper og tørr. Denne operasjonen kan ta omtrent fem dager eller mer. Dette betyr at du bør forvente å holde barnet ditt hjemme vekk fra strukturen for strukturer for barn eller andre områder med barn i ca 7-10 dager, som starter fra feberens utseende.

Barnet ditt trenger å se en lege?

Hvis du mistenker at barnet ditt har vannkopper, bør du kontakte barnelege, selv om hudutslettet og symptomene er milde.

Pass på at du informerer barnets lege hvis barnet ditt har ett av følgende symptomer. De kan indikere komplikasjoner:

Hvordan varicel hos barn blir behandlet?

Fordi et virus forårsaker vannkoppen, blir det ikke behandlet med antibiotika. Hvis det imidlertid er en bakteriell infeksjon på en & # 8217 rundt blærene, kan barnets lege foreskrive antibiotika for å løse det. Skrape eller gnidning kan føre til en infeksjon i denne typen.

Du kan forhindre utvikling av A’bakteriell infeksjon som holder hansker på barnets hender og holder kutte negler. Sørg også for at du ikke gni huden din etter badet ditt. Tørk det i stedet, for å redusere L’irritasjon av utløpet.

Hvis barnet ditt er i fare for komplikasjoner, kan legen foreskrive et antiviralt legemiddel. Dette kan være nødvendig hvis de ble født for tidlig, eller hvis de har et kompromittert immunsystem.

Andre behandlinger for varicellaen tar sikte på å holde barnet ditt rolig, akkurat som du ville gjøre med et større barn:

Advarsel Hvis barnet ditt er mindre enn 3 måneder, må du ikke administrere noen form for stoff for å redusere feber uten først å konsultere legen din. Gi aldri en’aspirin for barn. Kan føre til en sjelden, men alvorlig tilstand som heter Reye Syndrome.

Hva er de mulige komplikasjonene?

Varicella går ofte bort fra bare uten komplikasjoner. At det er mildt eller alvorlig, mest Folk blir immun mot kyllingppoks etter å ha kontraktet sykdommen eller etter å ha mottatt bare en dose av vaksinen. Men hvis du har et kompromittert immunsystem, kan du få kyllingpunktet igjen.

Hvis en gravid kvinne har vannkopper, kan hun føre til alvorlige komplikasjoner for hennes baby. Varicella kontraherte ALLE’Begynnelsen av graviditeten kan forårsake lem deformitet eller lav vekt ved fødselen. Kyllingkoppkontrakten like før eller etter fødsel kan forårsake en «8217; alvorlig og farlig infeksjon for livet.

Barn født uten passiv varicella immunitet kan også være i større risiko for komplikasjoner. Disse inkluderer:

  • sepsis
  • Bakteriell infeksjon, inkludert ondt i halsen
  • encefalitt
  • dehydrering
  • lungebetennelse

Forslag til forebygging

Varicella-vaksinen er i omløp 94 prosent Effektiv etter begge dosene, i henhold til vaksiner.gov. Barn under 1 år gammel kan ikke få vaksinen. Det administreres til barn fra 12 måneder. Barn trenger deretter et tilbakekallende slag mellom 4 og 6 år for å forbedre sin virusimmunitet. Dette skyldes at effekten av den første dosen av vaksinen minker litt etter fem år. En baby eller et barn som ikke har mottatt vaksinasjon, bør holdes vekk fra en person med vannkopper eller # 8217; herpes zoster.

L’Herd immunitet kan også spille en rolle i barnets beskyttelse fra varicella. Men hvis du bor i et fellesskap der vaksinasjoner er mindre vanlige, hold barnet ditt vekk fra barn så mye som mulig.

Hva er perspektivet?

Varicella-vaksinen har betydelig redusert utbruddene. Barn kan imidlertid fortsatt trekke viruset. Hvis du mistenker at barnet ditt har vannkopper, må du ringe legen din umiddelbart. Varicella er generelt mild, men kan forårsake komplikasjoner.