Kvise på tatoveringen: Det er trygt å briste eller behandle?

L’akne kan skade tatovering?

Hvis en kvise utvikler seg på tatoveringen, er det lite sannsynlig å forårsake skade. Men hvis du ikke er forsiktig, kan måten du prøver å behandle pimple, forstyrre blekken og ødelegge kunsten din. Det kan også øke risikoen for infeksjon.

Slik tar du vare på kviser på nye eller gamle tatoveringer, symptomer for å holde D’øye og mer.

Hvordan kviser kan påvirke nye tatoveringer

De nye tatoveringer er mer sårbare for utbrudd. I denne fasen er du i hovedsak å gjøre med et åpent sår og noen tilstrømning av bakterier kan forårsake ventilasjon og andre irritasjoner.

Du vet sikkert allerede at sprengende kviser er et nei-nei. Selv om det kan være mer fristende hvis en pimple skyer din nye tatovering, kan det forårsake mer skade enn vanlig.

Crush, Scratch eller Klem Pimple Exposes Tatovering til bakterier, øker risikoen for infeksjon.

Selv om du unngår A’infeksjon, kan tilbaketrekningsprosessen fortsatt ødelegge tatoveringen din ved å flytte den nye blekk. Dette kan føre til uregelmessige flekker og bleknet i ditt design og kan til og med forårsake arr.

Hvordan kviser kan påvirke gamle tatoveringer

Selv om eldre tatoveringer ikke lenger anses å være åpne skader, er tatovert hud fortsatt ekstremt delikat.

Det er bedre å ikke samle inn eller briste kviser som har utviklet seg. Selv om kviseren har dannet mye over blekkinnskudd, kan samlingen fortsatt føre til synlige arr. Selv infeksjonen er fortsatt mulig.

Hvordan behandle kviser på en hvilken som helst tatovering, ny eller gammel

Raske tips

  • Ikke samle, knuse eller skrape det interesserte området.
  • Pass på at du bruker produkter uten parfyme og andre tilsetningsstoffer.
  • Gni forsiktig på produktet på huden med små sirkulære bevegelser. Rubbing kan skade huden.

Uansett hvor gammel eller hvor kult tatoveringen din er: Du bør unngå å samle, sprengning og riper for enhver pris.

Du bør fortsette å følge instruksjonene for etterbehandling fra din tatoveringsartist. Dette inkluderer sannsynligvis daglig rengjøring og # 8217; hydrering.

Rengjøring bidrar til å fjerne smuss og olje som kan hindre porene og bringe til kviser. Det kan også fjerne den naturlige fuktigheten fra huden, så det er viktig å fortsette med fuktighetsgivende krem ​​uten parfyme. Dette vil bidra til å holde huden balansert og hydrert.

Hvis ikke hydrert, kan huden for å kompensere for å skape mer olje. Dette kan hindre porene dine og fortsette din syklus av utbrudd.

Du bør ikke bruke produkter for å bekjempe akne på tatoveringen din uten å ha autorisert det til å bruke med tatoveringsartisten din. Selv om salicylsyre og andre ingredienser kan ta vare på kvise, kan de skade tatoveringen i prosessen. Avhengig av produktet som brukes, kan du forbli uventede flekker eller fades.

Hvis fremspringet ikke fading, kan det ikke være en kvise

Hvis fremspringet ikke løses innen noen få uker, trenger du kanskje ikke å gjøre med akne. Pretuberances som kviser kan skyldes:

For mye fuktighet

Tattoo artistene anbefaler ofte bruk av tykke fuktighetskrem for å beskytte de nye tatoveringer. Selv om dette kan være en gyldig tilnærming fordi tatoveringen din er helbredende, trenger du kanskje ikke et så tett produkt når huden din er helbredet. Alt avhenger av din hudtype.

Hvis du har en blandet hud til fett, kan huden din være mer utsatt for kviser hvis du bruker mer fuktighet enn huden din virkelig trenger.

For mye fuktighet kan også forårsake skader som bobler på de siste tatoveringer. De vil sikkert løse etter å ha passert til en tynnere lotion eller etter at tatoveringen er helt helbredet.

Generell irritasjon

Huden irritert noen ganger kan produsere pruriginøse fremspring som ligner på kviser. Disse kan være rosa eller røde og forekomme i grupper.

Din hud kan være irritert av klimaendringer, fra / fuktighetsinsuffisiens eller # 8217; eksponering for kjemikalier. Påfør en lotion basert på mel d’havre eller en aloe vera gel bør hjelpe beroligende området.

Allergier

Allergi symptomer kan gå utover nysing og trekke opp med nesen. Faktisk viser mange mennesker med allergier symptomer på huden deres.

Store røde fremspring som er ekstremt pruriginøse kan være elveblest. Disse er retter og vises i grupper. Allergier kan også forårsake dermatitt (eksem), som består av A’pruriginøs og rød utslett.

En plutselig start av allergi symptomer kan behandles med et benkmiddel, som Benadryl. Hvis allergi vedvarer utenfor den typiske sesongen for din region, må du kanskje kontakte legen din for langsiktige løsninger.

Infeksjon

A’infeksjon er det mest alvorlige tilfellet av pretuberances som ligner på kviser på tatoveringen din. Infeksjoner oppstår når bakterier og bakterier kommer inn i huden og dermed i blodet. Din hud kan svare med lesjoner som ligner på koking som rydder kan virke kviser.

I motsetning til mediumkampen er disse dosene ekstremt hovne og kan inneholde pus gul. Den omkringliggende huden kan også rødt og betent.

Hvis du mistenker A’infeksjon, kontakt legen din umiddelbart. Du kan ikke bry deg om en infisert tatovering alene hjemme.

Når du skal se legen din

Hvis kviser ikke forsvinner med husholdningsbehandlinger, kan det være på tide å se din hudlege. Klødt og seriøse aknecyster kan rettferdiggjøre et antibiotikum eller en annen behandlingssyklus.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du manifesterer tegn på infeksjon, for eksempel:

  • Pus kommer ut av det tatoverte området
  • Områder med hardt og hevet stoff
  • Hevelse Dell’tatovert område
  • Følelse av bølger av varmt og kaldt

Ikke se din tatoveringsartist hvis du har en & # 8217;. De vil ikke kunne foreskrive antibiotika du trenger.

Hvis blekket er forvrengt fra samlingen i # 8217; området, må du vente på en berøring til huden er helt helbredet.