Kvise på penis: Identifikasjon, årsaker, behandling og andre

Dette er mulig?

Kviser kan utvikle hvor du har porer. Dette betyr at de kan formatere hvor som helst på kroppen din, inkludert penis.

Gitt den følsomme naturen til området, er det noen spesifikke symptomer du bør sjekke før du prøver en «8217; selvdiagnose. Andre dossi og knuter som oppstår rundt penis kan være noen og # 8217; andre helt og kan kreve medisinsk behandling.

Fortsett å lese for å lære mer om disse typer kviser, og hvis dossene faktisk kan være et tegn på noe mer alvorlig.

Hva forårsaker dannelsen av en kvise her og hvordan det blir?

En kvise oppstår når en pore hindrer. Det endelige resultatet avhenger av materialene som trykker på poren.

For eksempel fører olje og døde hudceller til svarte flekker og kviser. En blanding av bakterier, olje og celler kan forårsake en kvise med eller uten hodet.

Pimples kan også:

 • Inneholde pus
 • Du føler deg ømt til berøring
 • Jeg føler meg som en herdet bump

Du kan være i større risiko for kviser i Quest’område hvis:

 • Vis dusjen
 • Lever i et vått klima
 • ha fet hud
 • Utstråle pubic hår
 • Bruk adherent midler, som kan forårsake friksjon

Penis kviser kan oppstå uansett om du er seksuelt aktiv. Men hvis du er seksuelt aktiv, er du i fare for tegn på seksuelle transmisjon (MST) sykdommer som kan se ut som kviser.

Seksuelt overførbare sykdommer kan forårsake ytterligere komplikasjoner hvis ikke behandlet, så hvis du ikke er sikker på din Dossi, kontakt legen din for diagnose.

Hvilke behandlingsalternativer er tilgjengelige?

Den beste måten å behandle kviser på penis er å forlate dem alene. En tilnærming uten hender unngår vanligvis at den verste kjønnslige akne. Det er sannsynlig at pimpleen også er løst alene hvis området holdes rent og tørt.

Men attraktivt, bør du aldri briste penispimplene. Dette kan bli verre og forårsake en & # 8217;. Popen kan også ødelegge bakteriene, forårsaker enda flere kviser. Hvis bumpen fortsetter, snakker med din hudlege av alternativer for drenering eller fjerning.

Du kan ikke håndtere en penis pimple med benk-top-stoffer (OTC) som du kan gjøre med kviser på andre deler av kroppen din. Dette skyldes at huden din i Quest’området er tynnere og mer følsomt. Vanlige produkter for akne OTC, som benzoylperoksid og salicylsyre, kan være for aggressiv for dette området. Som et resultat, kan du ha en betydelig utslett og kløe.

Hvis du har et pimpleutbrudd i # 8217; kjønnsområdet, kan du vurdere å snakke med legen din for akne som du kan ta oralt. Antibiotika kan bidra til å eliminere overflødige bakterier som kan bidra til vanen ut av’men disse tas bare for en kort periode.

L’Isotretinoin (Accutane), et sterkt derivat av vitamin A, er A’et annet alternativ. Dette reseptbelagte legemidlet er tatt for den alvorlige akneen (vanligvis den cystiske nodulære akne).

Andre grunner til pretuberances ligner på kviser

Hvis L’påvirkning av bekymring virker ikke som en ekte kvise, kan det godt være forbundet med en «8217; annen tilstand. Noen hud dosser er ufarlige og krever ikke behandling. Andre kan skyldes en tilstand nedenfor og kan rettferdiggjøre et besøk til legen.

Her er noen av de vanligste årsakene til pretuberances som ligner på kviser. Dette er ikke en siste liste, så sørg for at du følger legen din.

Razor Burn

Razor Burns oppstår på nylig barbert hud, noe som resulterer i rødhet og irritasjon. Mindre kutt er også mulige. Når huden påvirket helbreder, kan en kombinasjon av inngrodd hår danne og andre pus-fulle fremspring langs le’utslett.

Barberblåsene har en tendens til å helbrede deg selv. For å berolige den irriterte huden, bruk en lotion for kroppen basert på Flour D’havre på området. Det er også en god ide å bruke denne lotionen hver gang du spionerer for å hindre fremtidig irritasjon.

Kjøp en lotion basert på mel d’havre.

Spot fordyce

Et Fordyce-punkt er en synlig sebaceous kjertel. Sebaceous kjertlene er vanligvis funnet under hårsekkene, men de er synlige i områder som ikke har hår, som penis. De resulterende stedene er små og kan være hvite eller gule.

Du kan kanskje si om du har spots foryce på penis hvis du har dem selv i munnen din. Disse punktene Mesteparten av tiden det danner I grupper mellom 50 og 100 av gangen.

Selv om det er ufarlig, kan noen ganger Fordyce-flekker forårsake estetiske problemer. Noen dermatologiske prosedyrer kan hjelpe, som laserterapi. L’Isotretinoin er en «et annet alternativ.

Tyson smak

Tyson kjertler er synlige sebaceous kjertler. Disse fremspringene dannes rundt frenulumet eller små folder i stoffet under penis.

De resulterende stedene er små og kan være hvite eller gule. De er anses ufarlig og krever ikke omsorg.

Follikulitt

L’Betennelse i hårfollikelen kan føre til fremspring nær bunnen av veksten av skamhår. Røde fremspring som ligner på resulterende kviser er relatert til en tilstand som kalles follikulitt. Disse dossene kan også være smertefulle og pruriginøse.

Follikulitt kan løse seg selv uten behandling. Imidlertid kan obstinære eller tilbakevendende tilfeller kreve aktuelle antimikrobielle midler. Dette bidrar til å slette eksisterende dosser ved å hindre fremtidig betennelse.

Kjøp en aktuell antimikrobiell krem.

Pinus papules av penis

Papules, eller Irsutie Coronae Glandis, er kjøttfulle fremspring rundt penishodet. De regnes som en del av den normale penisanatomien og er ikke relatert til akne;. Imidlertid utskiller de olje som gir fuktighet til penishodet.

Lyphocele klumper

Lymfocele Nodules kan utvikle seg etter seksuell aktivitet eller onani. De er preget av hovne områder langs L’tre fra låste lymfatiske væsker.

Imidlertid er disse effektene og de resulterende klumper bare midlertidige. Du bør se symptomene løse deg selv uten behandling.

Smittsom mollusk

A’svært smittsom virusinfeksjon, den smittsomme mollusk forårsaker bunter av beaded protuberanser. Noen av disse dossene kan ha røde ringer som ligner på en halo rundt dem. De kan påvirke penis og # 8217; omgivende område.

Denne infeksjonen overføres gjennom samleie, men kan enkelt behandles hvis det oppdages tidlig. Legen din kan anbefale kryoterapi for å hindre spredningen.

Syfilis

Syfilis er en «8217; annen alvorlig infeksjon som overføres gjennom seksuell kontakt. De resulterende røde fremspringene som blir sår, er ofte det første og eneste tegn på denne bakterieinfeksjonen.

Sifilide-infeksjoner på penis kan gå vekk fra solen og gjentas år senere. Men i løpet av denne tiden kan du fortsatt spre infeksjonen til andre.

Antibiotika er nødvendig for å behandle syfilis. Hvis ikke behandlet, kan alvorlige tilfeller forårsake skade på nevrologiske organer og problemer.

Kjønnsvorter

Genitalvorter overføres under ubeskyttet samleie. De er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer som Human Papillomavirus (HPV) og # 8217; herpes.

En kjønnsvogn vises i form av en kjøttfarget fremspring. Hos menn, dem oppstår vanligvis Long L’penis auksjon. Noen utbrudd ser ut som brikker av blomkål på huden.

Selv om kjønnsvorter ikke er kreftfremkallende, kan de som er forårsaket av’HPV kan bety at du er i fare for å utvikle peniskreft i fremtiden. Snakk med legen din om hva du kan gjøre for å hindre diffusjonen av infeksjonen og redusere risikoen for komplikasjoner.

Når du skal se legen din

Ofte er kviser på penis løst uten ytterligere komplikasjoner. Men hvis en bedre hygiene og andre tiltak ikke har noen effekt, kontakt legen din for diagnose.

Du bør også konsultere legen din dersom de oppstår:

 • Pus drikker
 • Utbredt hudutslett
 • Protubanze som endres i størrelse, form eller konsistens

Disse kan være tegn på infeksjon eller en annen underliggende tilstand. Legen din kan diagnostisere symptomene dine og hjelpe deg med å utvikle en bestemt omsorgsplan for dine behov.

Bunnlinjen

En kvise på penis er vanligvis et alvorlig problem. Vanlige årsaker inkluderer dårlig hygiene, fet hud og adherent truser. Hvis du oppdager at det utstråler pus, diffusert hudutbrudd eller fremspring som endrer form eller størrelse, kontakt legen din for diagnose og behandling. Disse kan være tegn på A’infeksjon eller # 8217; annen underliggende tilstand.