Kvalme etter trening: Hvordan unngå det

Kvalme og mosjon

L’Øvelse har så mange utrolige fordeler for vår fysiske, mentale og følelsesmessige helse.

Men det er ikke alltid lett å sette inn det i våre programmer. Når vi trener, er det viktig å samle positive fordeler og unngå negative effekter. Ideelt sett bør vi forvente å trene, og vi burde være fysisk i stand til å gjøre det.

Kvalme etter at treningen er en ganske vanlig negativ bivirkning, men i mange tilfeller er det lett å unngå. Og innrømmer det: Noen dager når vi føler oss mindre energi, reduserer muligheten for å føle seg dårlig senere, kan gjøre en forskjell.

Start eller slutt for plutselig

Du bør varme opp og oppdatere deg selv før og etter en treningsøkt for å strekke musklene dine og lindre hjertefrekvensen innvendig og ut av målområder for å unngå skade. Her er en annen grunn: Start eller å stoppe for raskt kan forårsake kvalme.

På samme måte som våre muskler og ledd, kan våre organer føle seg sjokket i begynnelsen eller på slutten av # 8217; fysisk aktivitet brått, så det starter alltid i et lavere tempo og sørg for at du oppdaterer deg selv.

Spis og drikk før en treningsøkt

Kvalme forekommer også under øvelsen fordi blodet som strømmer til mage-tarmkroppen og magekanalen blir omdirigert til musklene vi jobber med, og dermed senker fordøyelsen og forårsaker ubehag.

Hvis du har spist selv innen to timer fra mage-tarmkanalen, kan strømmen øke følelsen av kvalme eller svimmelhet forårsaket av dehydrering, som ofte fører ikke bare til kvalme, men til og med malaise.

Unngå å spise umiddelbart før trening er noe som de fleste kan gjøre. Men mat med høyt fett og protein kan ta to ganger å bli fordøyd enn lettere fordøyelig mat, for eksempel toast eller banan. Dette gjør dem mer sannsynlig å forårsake kvalme.

Du vil ikke spise for mye før en trening, uavhengig av mat, men maten er lettere å fordøye vil bli bedre før en treningsøkt. Og prøv å spise omtrent tre timer før du begynner.

Selv om du vil bli hydrert, trenger du ikke å drikke for mye for mye. For mye vann fortynner faktisk nivåene av elektrolytter, forårsaker hyponatremi, lavt blodnatriumkonsentrasjon i blodet. Og du gjettet: Dette kan føre til kvalme.

Hva er redusert til? Ikke drikk overdreven mengder vann før trente og velg mat som fordøyer raskere noen timer før du starter treningen.

Type treningsøkt

Spesielt intense eller hoppende treningsøkter, for eksempel løpet, er mer sannsynlig å forårsake kvalme.

Dette er ganske enkelt: alt som fortsatt er i magen som fordøyes mens jeg trener, vil bli presset rundt (og enda mer med «8217 økningen i» 8217; # 8217; trening).

Du kan også vurdere å bytte ut din nåværende øvelse med noe som vil få deg til å sprette mindre. For eksempel, erstatt elliptisk med innendørsløpet eller sykle med Zumba. Også, hvis du ikke drikk mye med det du spiste, drikk små sips d’vann for å se om det hjelper.

Tren med varmen

Varmen gjør oss svette, noe som kan være en fin måte å avgifte oss og hjelpe oss med å føle at vi hadde gjort en veldig hard trening. Men det kan også forårsake en «intensivt dehydrering og senking av blodtrykk, noe som fører til en reduksjon i blodstrømmen.

I yoga letninger opplyste lærerne ofte elevene til å gjøre alle pausene de trenger og forbli hydrert. Sørg for at du gjør det! Hvis du trener alle’åpen og gjør det spesielt varmt, sørg for at du har vann med deg og fortsett å hydrere under treningen.

Også, han bremser her og der for å gjenopprette en liten og forfriskninger. Hvis du skifter med en økende intensitet på 8217, kan treningen din ligner en treffstrekk, eller en treningsøkt med høy intensitetsintervaller, som brenner flere kalorier enn å bo på en unik rytme hele tiden.

Kjøring

En vanlig årsak til å føle seg dårlig etter at en trening bare prøver å presse deg for sterk når kroppen din ikke er klar for dette.

At du bare begynner eller trener deg selv seks ganger i uken, trent på ditt nivå. Dette betyr ikke at du ikke bør presse deg for å nå et nytt nivå, men gjør det nøye.

Snakk med en lege, en trener eller en ekspert på hva du prøver å gjøre. De kan hjelpe deg med å finne en måte å presse deg til et nytt nivå uten å hoppe inn i en treningsøkt som du ikke er klar på.

Gå for langt utover grensene dine kan føre til alle slags problemer, inkludert ulykker og muskel og artikulær innsats. Det er ikke en god ide å streve uten hjelp av mange grunner, kvalme er bare en.

L & # 8217;

De fleste føler seg fantastisk når han er ferdig med å trene. Våre endorfiner pumper, vi har innsett noe og en dag, en treningsøkt, vi er nærmere våre treningsmål.

Når vi har negative reaksjoner, trening, kan det dempe vårt ønske om å trene, og hvis du får oss til å stoppe, kan den plutselige mangelen på fysisk trening påvirke vår konsentrasjon, lykke, søvn og så videre.

For vanlige brukere er kvalme etter en treningsøkt mest sannsynlig en kombinasjon av de ovennevnte faktorene, så å holde alt i tankene og prøve en kombinasjon av forslag som ofte hjelper.

Hvis din kvalme er spesielt intens eller forsvinner ikke med noen av de nevnte, konsulter en lege.