Kutan utbrudd: Som det ser ut som det er forårsaket, hva skal jeg gjøre

Utslett og urter

Mange mennesker, fra barn til voksne, opplever kutane utbrudd. Mens kutane utbrudd har mange årsaker, kan en årsak være kontakt med gresset.

La oss gi en’se på grunnene til at gresset kan forårsake kutane utbrudd, hva er symptomene, hvordan å behandle disse typer utslett og hvordan du kan forhindre utslett i første omgang.

Fordi gresset kan forårsake kutane utbrudd

Hvordan kan noe vanlig som gresset forårsaker en’utslett? Det er flere grunner.

Allergi alle’gress

Mange mennesker er allergiske alle’gress. Det kalles graminacean pollenallergi, ofte kjent som høyfeber.

Hvis du er allergisk all’gress og lider av å løpe nese, rive og nysing når du er ALLE’Åpen eller Pollen-tellingen er høy, kan huden din reagere selv om det kommer i kontakt med gresset.

Noen mennesker er allergiske bare for å puste av pollen på gresset, mens andre reagerer på den faktiske kontakten med gresset. Respiratoriske symptomene på # 8217; allergi allergi; gress er mange mer vanlig Sammenlignet med hudutslett forårsaket av # 8217 allergi;.

Kontakteksem

En annen grunn til utslett er en tilstand kalt kontakt dermatitt. Dette refererer til A’pruriginøs, rød og ikke-smittsom utslett forårsaket av irriterende eller allergen. De vanlige årsakene til kontaktdermatitt inkluderer:

 • parfymer
 • såper
 • kosmetikk
 • rengjøringsprodukter
 • Miljøforurensende stoffer
 • Pesticider
 • Stoffer
 • anlegg

L’gresset er lite

Gressets fysiske struktur kan også forårsake en / 8217; utslett. Mange typer gress har skarpe og mikroskopiske børster overalt for å bidra til å motvirke insekter fra å spise dem. Når disse små bastles gni mot huden, kan Irritation i & # 8217 forårsake en utslett av & # 8217;.

Sensitiv hud

Babyer og barn har en spesiell sjanse for å få tak i hudutslett fra # 8217; gress fordi de har en nyere og mer sensitiv hud. Barn som har eksemet, kan finne ut at det har forverret seg av kontakten med gresset.

Symptomer på utslett fra gress

L’aspekt av kutane utbrudd forårsaket av gresset kan variere. Vanlige symptomer inkluderer små røde fremspring på huden som kom i kontakt med gresset og kløen som kan være mild eller alvorlig.

En’type utslett av kontaktdermatitt type kan være veldig rød, brenne og til og med forårsake blærer eller sprekker på huden.

A’forverring av eksemet vil være en, pruriginøs og uregelmessig hudutslett. L’eksem forekommer vanligvis bak knærne, albuene og ansiktet, selv om det kan vises på andre steder.

Noen mennesker kan oppleve urticaria hvor gresset rørte på huden. Hivene er hevet, prurdiginøse fremspring eller blåmerker. De kan oppstå av seg selv eller kan ledsages av andre allergiske symptomer, for eksempel:

 • nysing
 • øyne fulle av tårer
 • Wheezing
 • opphovning

Hvis du føler deg hevelse eller problemer med å puste, ring 911 eller lokale beredskapstjenester umiddelbart. Disse kan være symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon kalt anafylaksi.

Hvordan behandle kutane utslett forårsaket av gresset

Det er forskjellige behandlingsmuligheter for hudutslett forårsaket av gresset. Her er noen vanlige hjemmets rettsmidler:

 • Vask området. Ta en dusj eller vask det berørte området med varmt vann og et veldig delikat vaskemiddel kan bidra til å fjerne pollen og berolige huden.
 • Påfør en kald pakke. En kald pakke eller en frisk klut på området på’utslett kan bidra til å lindre brennende og kløe.
 • Ta en antihistamin. Et oralt antihistamin, som Diphendramina Benadryl, kan lindre allergiske symptomer som bidrar til hudutslettet. Se barnets lege før du administrerer et nytt stoff.
 • Påfør et kortikosteroid. Aktuelle kortikosteroider, som hydrokortison, kan lindre kløe og redusere betennelsen.
 • Påfør en pomade. Salver som lotion på blekksprut kan også lindre kløe. Voksne kan bruke disse kremer i henhold til indikasjonene. Rådfør deg med barnets lege før du bruker aktuelle kortikosteroider for å sikre riktig bruk.

For barn med eksem forverret fra gresset, kan det være nyttig forsiktig å vaske huden og deretter bruke fuktighetsgivende kremer.

De National Eczema Association anbefaler at Aquaphor og Eucerin fungerer bra for mange mennesker med eksem.

Flourbadene D’havre kan også være effektive for å hydrere og roe huden. Hold huden innpakket i friske og våte kluter, kan også være nyttig for å lindre tørr og kløe.

Foto av utslett d’gress

Hvordan forebygge hudutslett

Hvis du har identifisert gresset som en årsak til utslett, er den beste måten å hindre fremtidige hudutslett, å unngå kontakt med gresset. Dette er imidlertid ofte lite praktisk: # 8217; gresset ser ut til å være overalt! Det kan være umulig å unngå arbeid på eng, piknik, barn som spiller alle «8217; åpen, etc.

Noen forslag til å minimere hudkontakt med gress eller # 8217; Utbrudd av gresset inkluderer følgende:

 • Bruk lange ermer, bukser, sko med sokker eller til og med hansker hvis du er i et grøntområde eller et arbeid i hagen.
 • Vask hendene like etter kontakt med gress.
 • Ta en dusj (eller bad din sønn) etter å ha vært ute eller ha vært i kontakt med gresset.
 • Moistrate huden din regelmessig for å holde den sunn og intakt.
 • Hvis du er allergisk all & # 8217, ta et antihistamininntak før du bor rundt gresset. Hvis du er konstant rundt for gresset, bør du vurdere å regelmessig ta et stoff for allergi.
 • Hvis l’utslett varer mer enn noen få dager, det forårsaker ekstrem kløe, sprer eller føler seg uhåndterlig, legen kan hjelpe deg. De kan hjelpe deg med å identifisere årsaker og behandlinger og muligens lede deg til en hudlege eller allergiker.
 • Mange ting kan forårsake kutane utbrudd hos barn. Hvis sønnen din har en’utslett som ikke forsvinner, vedvarende kløe, urtikaria eller andre symptomer som angår deg, ring barnets barnelege.

Vanlige, behandles, muligens forebygges

Hudutbrudd er svært vanlige og kan ha en rekke årsaker. En av disse årsakene kan være kontakten med gresset. Dette kan skyldes en allergisk reaksjon, ta kontakt med dermatitt eller bare alle’gress på menneskelig hud.

Det er mange behandlingsmuligheter for hudutbruddet, hvordan å dekke huden, ta orale narkotika og påføre hudkrem. Hvis L’utslett ikke forsvinner, eller du kan ikke behandle det effektivt hjemme, kontakt legen din for å be om hjelp.