Kumin å gå ned i vekt: hvordan det fungerer og andre fordeler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Cumin er et populært krydder som brukes på kjøkkenet rundt om i verden. Oppnådd fra jordfrøene til aluminiums cyminumanlegget, hører spirummen til persillefamilien og dyrkes hovedsakelig i Kina, India og Mexico. Det er også en vanlig ingrediens i pulver pepper og karri.

Kummin kan øke stoffskiftet, lavere kolesterolnivå og bidra til å redusere blodsukkernivået. Studier bekrefter at hakket cuminskonsum hjelper noen mennesker som prøver å gå ned i vekt.

Selv om det ikke er noen garanti for at Cumin gir en impuls til ditt vekttap, gjør de unike egenskapene og andre helsemessige fordeler det som er verdig til å bli prøvd for de fleste.

Slik bruker du cuminpulveret til å gå ned i vekt

Cumin har potensial til å hjelpe deg med å gå ned i vekt takket være en unik aktiv ingrediens: Timochinon, En naturlig kjemikalie som har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.

Timochinon kan slå frie radikaler i kroppen din, og hjelpe kroppen din rense deg selv fra toksiner. Kummin hjelper celler til å reagere på insulin og glukose, som holder blodsukkernivået stabilt.

Over tid kan effekten av cummen samarbeide med et sunt kosthold og mosjon for å redusere fettavsetninger og redusere kroppens betennelse. Når alt fungerer sammen, kan du merke at ethvert symptom på hevelse, hevelse og tretthet reduseres når du bruker cumin.

Søket bekrefter ideen om at kummen kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, men vi trenger videre studier for å nå en endelig konklusjon om hvordan det fungerer.

en Liten studio 72 Overvektige fag viste at tilsetning av spidskummen og kalk til en slanking rutine betydelig akselerert vekttap.

I en annen Liten studio Ut av 88 overvektige kvinner var cumin alene nok til å forårsake raskere vekttap for fag.

Feil ideer om resultatene av vekttap av spidskommen

Selv om cumin kan jobbe for å hjelpe deg med å gå ned i vekt, er det realistiske grenser for mengden vekt du kan forvente å bruke. Det er også misforståelser om hvordan det fungerer.

Cumin kan ikke slå en’område av kroppen din, som magen, for å eksplodere fettet. Mens forbedrer eller bidrar til å redusere betennelse, noe som kan føre til en sentral del fra # 8217; mer slank utseende, kan du ikke faktisk avbryte fettstoffer. Bare det totale vekttapet kan direkte innskudd på kroppen din.

Slik bruker du skjul til å gå ned i vekt

Du kan bruke skjulen til å gå ned i vekt på mange måter.

Cumin drikke

Prøv å forberede drikkekrikket ditt (også kalt Jeer vann) nedsenking av to teskjeer av kumminfrø i 1.5 liter kokende vann, filtrering av frø og drikkevann som har blitt infundert med sunne oljer og ekstrakter av spidskommen.

L’Jeera vann kan starte metabolismen på nytt og bidra til å balansere blodsukkeret, samt øke hydrering.

Anekdotisk, folk drikker jeera vann to ganger om dagen på en tom mage for å få de beste resultatene.

Kosttilskudd av cumin

Du kan kjøpe orale cumin kosttilskudd som inneholder jordkumminfrø eller svart cuminoljeolje. Anta disse kosttilskuddene med mat en gang om dagen eller i henhold til instruksjonene på pakken.

Cumin kosttilskudd kan bidra til å stabilisere blodsukkeret.

Cumin i kostholdet ditt

Du kan også velge å bare konsumere spidnen i kostholdet ditt. Pulverisert chili, Kumminfrø og Ground Cumin inneholder alle antioksidant og stimuleringskapasiteter av cumin metabolisme.

Sesong ris, linser og stekte grønnsaker med cumin er en herlig måte å eksperimentere med fordelene.

Andre fordeler med cumin

Kummin er ikke like bra som hjelp til å gå ned i vekt. Det tilbyr andre fordeler:

  • Det er rik på jern, et mineral som mange ikke tar nok i kostholdet
  • Det kan forbedre forholdet mellom HDL-kolesterol (bra) og LDL (dårlig)
  • kan hjelpe deg med å forhindre matforgiftning på grunn av sine antimikrobielle og antibiotiske egenskaper
  • Støt immunforsvaret ditt, hindre deg i å bli syk mer
  • Den har anticancer egenskaper

Hvor å kjøpe kummen til å gå ned i vekt

Kummin kan kjøpes praktisk talt i noen matbutikk i frø og i hakket form. Temabutikker, naturlige matbutikker og bøndermarkeder bærer også spidskommen.

Du kan kjøpe cumin kosttilskudd på nettet fra noen selgere, men vær forsiktig: Cumin kosttilskudd er ikke regulert av mat og narkotika administrasjon (FDA), og du bør bare kjøpe fra pålitelige selgere.

Gi en titt på disse cumin-produktene som er tilgjengelige på Amazon.

L & # 8217;

Cumin er et vanlig krydder med eksepsjonelle helsemessige fordeler. Ikke bare har det vist seg at det bidrar til å starte vekttapet på nytt, men det kan også redusere betennelsen.

Husk at cumin ikke er en mirakuløs ingrediens. Du må fortsatt forplikte deg til å redusere kalorier og å trene regelmessig for å fullt ut nyte fordelene.

Cumin er trygg for de fleste som prøver å nå en sunn vekt og balanse blodsukker.