Kryoterapi ansikt fordeler og hva du kan forvente

Del på Pinterest

Raske fakta

Hvem vi er

 • En kryoterapi ansiktsbehandling består i å pumpe flytende nitrogen (også kjent som tørr is) i hele ansiktet i 2-3 minutter. L’linsen er å gi huden et lyst, ungt og ensartet utseende.

Sikkerhet

 • Cryo ansiktsbehandlinger anses generelt trygge.
 • I sjeldne tilfeller kan kryoterapi forårsake nummenhet, prikking eller frysing.
 • Pass på at du ser en kvalifisert profesjonell med hvem du føler deg trygge.

Bekvemmelighet

 • Disse ansiktsbehandlingene er så populære, delvis, fordi de er raske og praktiske, uten nedetid eller rødhet i huden senere.
 • En typisk økt tar ca 15-30 minutter, med den faktiske pumpen som varer bare 2-3 minutter.

Koste

 • Prisen på kryogene ansiktsbehandlinger varierer, men anses generelt som en av de mest praktiske ansiktsalternativene.
 • Prisene kan variere fra rundt $ 40 til $ 150 eller mer per ansikt.

Effektivitet

 • Cryo ansiktsbehandlinger er en effektiv måte å faste på og belyse huden. Øke blodstrømmen til ansiktet, noe som kan gjøre huden sunn og kjøttfull.

COS’er en ansikts kryoterapi?

Det kan ikke virke spesielt hyggelig å fryse ansiktet, men det er akkurat hva en kryoterapi ansiktsbehandling og # 8211; Noen ganger kalt jokingly & # 8220; Frotox & # 8221; & # 8211; Og folk elsker ham.

I løpet av ansiktet ditt, en enhet som drives av en flytende nitrogenpumpemaskin på ansiktet. Det sies at lyser huden, krympet porene og kanskje til og med redusere utseendet på tynne linjer eller flekker av … alder, alt på bare 15 minutter.

Hvem er en ideell kandidat?

Kryoterapi ansiktsbehandlinger er en ikke-invasiv kosmetisk prosedyre, og i motsetning til noen peelings eller microdermabrasion, ikke la den skiniske eller grov huden.

Faktisk er alle som vil ha en glød en god kandidat for et kryoterapi ansikt, spesielt de som føler at huden deres ser trøtt ut eller av.

Hvis du er gravid eller ammer, er det best å konsultere legen din før du går gjennom kryogen behandling.

vil kanskje hoppe

Generelle risikoer for kryogene ansiktsbehandlinger inkluderer misfarging av huden på opptil 1 år, eller kanskje til og med permanent, ifølge Memorial Sloane Kettering Cancer Center. EN 2010 studio antyder at risikoen har økt for personer som har mørkere hudtyper og visse hudforhold.

Hvor mye er en ansikts crio?

Fordi kryogene ansiktsbehandlinger er en valgfri kosmetisk prosedyre, er de ikke dekket av forsikring. Prisen varierer betydelig, avhengig av hvor du gjorde en. Generelt starter kryogeniske ansiktsbehandlinger fra rundt $ 40 og kan nå opp til $ 150.

Ansiktet selv er generelt veldig raskt; Noen ansetter mindre enn 20 minutter. Også, siden ingen C’er anestesi eller rødhet, ikke C’Det er nødvendig Inaktivitetstider: Du kan umiddelbart gå tilbake til jobb.

Hvordan det fungerer og fordeler for kryogen ansikt

Under en ansikts Crio, den intense kalde kontrakter blodkarene og strammer porene, som er en lignende, men mer intens versjon av hva som skjer når det gnider isen på ansiktet.

Når huden går tilbake til sin normale temperatur, ekspanderer blodkarene raskt.

Dette medfører en økning i strømmen av blod og oksygen til ansiktet, noe som kan gjøre huden lyse og mer levende og kan også få leppene dine mer kjøttfulle. Også L’blodstrømmen og oksygen kan få ansiktet til å se ut Mindre hovent og mer tid.

Kryoterapi, generelt, kan ha fordeler for helsen til mennesker med hudsykdommer. En studie, For eksempel har det vist at kryoterapi gjennom hele kroppen kan bidra til å redusere symptomene på atopisk dermatitt.

C’er også Noen søk Støtte ideen om at ekstremt stive temperaturer kan redusere sebumproduksjonen, og dermed redusere akne;. Imidlertid ble studien utført på mus, så videre forskning er nødvendig.

Hva du kan forvente under prosedyren

Når du ankommer for avtalen, vil den profesjonelle utføre flere trinn for å forberede deg på ansiktet ditt. Prosedyren er vanligvis følgende:

 • Ansiktet ditt vil være forsiktig rent og tørket. Til noen fagfolk som å fordampe ansiktet eller lage en liten massasje for lymfatisk drenering før den kalde delen begynner.
 • De vil sannsynligvis be deg om å fjerne juvelene og gi deg beskyttende briller til å ha på seg.
 • Du vil føle flytende nitrogen slå ansiktet ditt fra et rør. Han vil sikkert føle seg kald, som om du hentet ansiktet ditt i en fryser, men det burde ikke være uutholdelig.
 • Røret vil dekke ansiktet ditt i ca 3 minutter. Noen mennesker finner den avslappende følelsen.
 • Teknikeren vil derfor bruke en fuktighetskrem eller et serum på ansiktet og i noen tilfeller en andre ansiktsbehandling. Så er du ok.

Målrettede områder

Cryo ansiktsbehandlinger tar sikte på ansiktet, og i noen tilfeller nakke eller décolleté.

Helsepersonell bruker noen ganger denne kryoterapi-teknikken på andre områder av kroppen. Kryoterapi kan for eksempel bidra til å redusere symptomene på # 8217; migrene og leddgiktsmerter, kurere Forstyrrelser i humøret, Frys tumorceller og potensielt redusere risikoen for Alzheimers sykdom og andre typer demens.

Risiko og bivirkninger

Mens ansiktsbehandlinger med kryoterapi er generelt ansett som trygge, er det risiko og mulige bivirkninger.

 • Pass på at du er i et godt ventilert rom, siden nitrogenet i et lukket rom kan forårsake oksygenmangel.
 • Siden dampen er ekstremt kald, vanligvis mellom -200 ° F (-129 ° C) og -300 ° F (-184 ° C), kan du få brenninger fra is eller frysing, selv om dette er en sjelden bivirkning.
 • Du kan midlertidig føle nummenhet eller prikking for ansiktet.
 • Noen mennesker opplever misfarging av huden og kan være midlertidig eller permanent.

Cryo Facial før og etter bilder

Hva du kan forvente etter ansiktet ditt

Cryo ansiktsbehandlinger er raske og enkle, med minimum eller null inaktivitetstider. Du kan komme deg ut av skjønnhetskontoret / skjønnhetskontoret og fortsette med dine normale aktiviteter.

Du bør umiddelbart se resultatene, og de vil være lik’lyse utseende som huden kan ha etter en rask kald spasertur. Disse opprinnelige resultatene har en tendens til å vare i noen uker.

For å holde effektene, kan en person trenge en ansikts crio hver 3-5 uker. Oftere går, jo mer blir resultatene permanente, siden ansiktet kan endre tekstur og kompaktitet i huden over tid.

Forbered deg på ansiktet ditt

Du bør forberede deg på en ansikts Crio Hvordan gjøre for noe annet ansikt.

 • Hvis du tar Botox eller andre injiserbare, sørg for at du venter minst 2 uker før ansiktet ditt Crio.
 • Drikk mye vann på de foregående dagene, så huden din er hydrert.
 • Unngå også den store eksfolieringen og et nytt produkt som kan irritere huden din.
 • Hvis det er mulig, prøv å presentere deg selv uten tung sminke: Dette vil redusere den generelle tiden for prosedyren.

Hvordan finne en leverandør

Du vil sørge for at du mottar en ansikts crio fra en pålitelig og autorisert skjønnhetspleie.

Det kan være en god ide å besøke skjønnhetspleie før du bestiller avtalen, for å sikre at plassen du synes ren og innbydende og for å se bildene før og etter kundene dine.

L’Beautician vil kanskje se på huden din og fortelle deg om du ser ut som en god kandidat til Cryogenia, eller hvis du anbefaler en annen behandling.

Godt testet: Cryotherapy