Kroppssammensetning Øvelser: Nå dine mål

Hva påvirker kroppssammensetningen?

Mange antok feilaktig å ikke ha kontroll over kroppssammensetningen. Sikkert, det er en genetiske spill i en viss grad. Men mange mennesker lene seg til dette og bruker det som en unnskyldning for å forklare hvorfor de ikke er der de vil være fysisk.

Kroppssammensetningen din er sterkt påvirket av det du spiser og måten du trener selv. Dette betyr at du kan ha kontroll.

Generelt består kroppen din av en magert masse, inkludert muskler og organer, og fettmasse, som er det fettvevet du lagret i hele kroppen. Disse sammen er vanligvis angitt som kroppssammensetning.

Men vet at ikke alle øvelsene er de samme. Med andre ord, løp og styrke og # 8217; styrketrening gir forskjellige fordeler og hver påvirker kroppssammensetningen på forskjellige måter. De bør gjøres sammen i stedet for å praktisere bare en eksklusiv treningsstil.

På samme måte er ikke all mat skapt like. Det er viktig å administrere L’kaloriinntaket for å håndtere kroppssammensetningen. Spis ekte og integrert mat, begrense sukker, konsumere godt fett og ansett et tilstrekkelig inntak av protein er en god ide.

Hva er min ideelle kroppssammensetning?

Det blir klart om hva du vil ha for deg selv. Hva vil du bli fysisk? Ønsker å øke muskelmassen og redusere fett? Du prøver å sette på seg litt & # 8216;?

Gjør dine mål klare og konsise og husk hver dag for å bli på banen. Være motivert alle’start er normal, men du må ha en plan for dagene når du er trøtt eller mentalt i funk. Plan på forhånd de dagene når du trenger en ekstra mental boost. Se en stimulerende film, lytt til munter eller til og med meditisk musikk for å holde deg i riktig stat D & # 8217;.

Mange finner nyttige for å finne treningskammerater for å holde dem ansvarlige. Kontakt dem for å hjelpe deg med å holde deg på sporet. Registrere på et treningsstudio eller delta på lokale treningsleier er andre måter å holde motiverte og ansvarlige.

Opprettholde ditt sunne kosthold

Du hørte ordtaket: & # 8220; Du kan ikke gjøre fysisk trening med dårlig kosthold?& # 8221; Det er sant. L’Øvelse alene vil ikke endre kroppssammensetningen din: Du må også følge et sunt kosthold.

Det kan være en innledende adaptasjonsperiode når smaksløkene dine møter sunnere alternativer, men snart vil du være så glad enn du føler deg bra kroppen din at du vil begynne å ha det gøy å mate kroppen din godt.

Husk deg selv at du ikke trenger å gjøre alt fra # 8217; i dag i morgen og resultatene kommer med tiden. Gjør små skritt for å integrere nyere alternativer og bli kvitt det behandlede søppelet. Prosessen og ha det gøy å skape sunne vendinger på maten du kjenner og elsker.

Hvordan få din ideelle kroppsbygning

Ta vare på kostholdet ditt.

Spis mye mat rik på næringsstoffer. Prøv å minimere sukker, leie protein nok og ta mange gode fettstoffer.

Lytt til kroppen din.

Du føler deg dårlig etter å ha spist noe? Ta notat mentalt og juster tilsvarende. Spis å føle seg bra. Din følelse & # 8220; instinktiv & # 8221; Det vil ikke ta deg ut av veien.

Tog til feil.

Du vil ikke vokse og nå dine mål optimalt hvis du ikke presser deg utover grensene dine. Det er bare når du møter din fysiske grense, vet du hva du er i stand til. L’Kardiovaskulær trening er et stort komplement, men vil hjelpe deg å miste fett og vekt raskere hvis du holder kroppen gjettet ved å inkludere L’trening med høye intensitetsintervaller med andre kardioøvelser. Husk at benmusklene er de største og mest ekspansive musklene i kroppen din, noe som gjør dem til de største kaloriinnene. Krever mye energi til å mate benmuskulaturen og kraften de genererer. Derfor vil det gjøre treningen din mest effektive til å gjøre øvelser som involverer og rekrutterer alle benmusklene. Du vil legge merke til at alle følgende øvelser involverer bena eller skinker.

Gjenopprette.

Engasjert når du trener, men også ta deg tid til å strekke for å øke mobiliteten og sørg for at du hviler musklene dine.

Få ditt rette sinn.

Som en forbindelse til den siste pekeren er det viktig å opprettholde et sunt sinn. Sentrert og forblir fortsatt i selvtillit. Dette er grunnlaget for alt du gjør i livet.

Gjør deg klar til å starte metabolismen, brenne kalorier, utfordre deg selv og brenne uønskede fettstoffer.

De essensielle øvelsene

Innlemme disse øvelsene i din vanlige rutine vil hjelpe deg med å oppnå kroppens sammensetningsmål trygt og effektivt.

1. Burpees

Ingen utstyr kreves. Valgfri Yoga Mat.

Burpees er kraftige bevegelser og brennere av megakalorier som retter seg mot kjernen, skuldrene og lårene.

Hvordan kjøre

 • Start i posisjonen til dashbordet med tærne og palmer på bakken, hold kroppen i en horisontal posisjon.
 • Han bringer knærne til brystet og bøyer dem og plantet føttene på begge sider av hendene.
 • Ta en oppreist posisjon og hopp som står ved å skyve vekten på hælene.
 • Dette fullfører en repetisjon. L’Målet er å strømme disse bevegelsene sammen for å forstå en rytmisk og kontinuerlig bevegelse.
 • Fullfør 3 serier på 10 repetisjoner.
 • 2. armhevninger

  Ingen utstyr kreves.

  Denne tradisjonelle treningsøkten har vært populær i Kongeriket i mange år og med en god grunn. Push-ups forsterker skuldrene og bidrar til å styrke kjernen.

  Hvordan kjøre

 • Start i en hvilestilling, liggende på magen.
 • Skyv fra bakken i en plankposisjon, hold kroppen opp med hendene og tærne.
 • Senket og la brystet røre jorden.
 • Skyv vekten ned gjennom palmer og returnerer kroppen i plankposisjonen.
 • Sørg for å stramme baken og holde ryggen flatt til å involvere alle nødvendige muskler.
 • Kjør 5 serie med 15 repetisjoner.
 • 3. Intervalltrening

  Valgfri Tapis Rueg.

  L’Trening med intervaller er en viktig rolle for å få den ideelle kroppssammensetningen fordi det holder kroppen din å gjette og øker hjertefrekvensen og kaloriforbruket i lang tid, selv etter å ha fullført øvelsen;.

  Hvordan kjøre

 • Ved hjelp av en tredemølle, start 3 mph for å få bena dine flytte.
 • Etter 1 minutt, øk hastigheten på 7 mph.
 • Hold den hastigheten i 30 sekunder, og reduser deretter hastigheten til 4 mph.
 • Alternative segmenter på 15 sekunder til 4 mph med segmenter på 30 sekunder på 7 mph. Prøv å fullføre løpet fra 10 til 15 ganger.
 • Hvis du trenger mer enn 15 sekunder for å hvile mellom racing-serien, gi deg selv den tiden. Det er nyttig å bære en hjertefrekvensmåler i løpet av intervallstrenet for å holde D’øye i hjertefrekvensen. Du må sørge for at du ikke overskrider 170 slag per minutt hvis du er under 55 år gammel.

  4. Vektet Squat Jump

  En lys og bærbar vekt. Valgfri Yoga Mat.

  Dette trekket vil hjelpe deg med å skape din nedre halvdel raskt. Du bør høre denne øvelsen hovedsakelig adressert til quadriceps og skinker.

  Hvordan kjøre

 • Begynn å stå med de litt bredere føttene på skulderbredden og fingrene vendt fremover, ta tak i vekten med begge hender og holde den foran deg.
 • Brett bena og senk sitteplassen Alle’knehøyde. Bena skal danne en vinkel på 90 grader på bunnen av bevegelsen.
 • Kjør kroppsvekten gjennom hælene og trykk tilbake i vertikal stilling, trykk gjennom baken under klatringen. Hold en god form som holder brystet ut og skuldrene tilbake. Ikke la bysten gå parallelt med bakken.
 • Pass på at du har en fast kontakt på vekten din under bevegelse. Du kan føle skuldrene og biceps blir stadig trette som repetisjonene fremgang.
 • Kjør 5 serier fra 25 repetisjoner. Endre dette nummeret hvis du tror at du kan gjøre mer på slutten av hver serie.
 • Du kan øve tradisjonell squat variasjon ved å spre plasseringen og fingrene til fingrene mot den ytre til fingrene. Dette trekket vil målrette på innsiden av lårene.

  5. Eksplosiv Lunge Jump

  Ingen utstyr kreves.

  De bakre lårmuskulaturene og skinklippene vil være i den beste formen i livet ditt hvis du integrerer dette trekket regelmessig. Hjerteslaget vil øke og umiddelbart føle benpenningen.

  Hvordan kjøre

 • Stå med føttene til skulderbredden.
 • Med høyre ben, gjør et stort skritt fremover og senk setet slik at bakbenet kysser jorden.
 • Skyv vekten din gjennom den fremre hælen for å holde seg stående.
 • Gjenta samme bevegelse med venstre ben.
 • Motstår alle «pulse for å senke bysten. Hold magen i en vertikal stilling og de travle bukene.
 • Kjør 5 serie 30 lunges (15 på hvert ben, per serie).
 • Del på Pinterest