Kreft Dip: Alt om denne hjernens svulst og dens behandling

COS’er DIPG?

En utbredt iboende Braoma (DIPG) er en aggressiv type infantilkarakterisk tumor som danner i hjernens koffert. Dette er området ved foten av hjernen som forbinder hjernen til ryggraden. Den encefaliske trunk styrer de fleste av dine grunnleggende funksjoner: Se, Høring, Snakk, Turgåing, Spise, Puste, Hjerteslag og mer.

Gliomene er svulster som vokser fra glialceller, som finnes i hele nervesystemet. Surround og støtte nerveceller, kalt neuroner.

DIPG er vanskelig å behandle og mesteparten av tiden utvikler seg i Barn i alderen mellom 5 og 9 år. Imidlertid kan DIPG treffe noen i alle aldre. Tilstanden er sjelden. Av 300 barn Alle’år De er diagnostisert med DIPG i USA.

Hvordan det er evaluert?

Som andre svulster, er DIPG klassifisert i henhold til tumorens natur. Lavkvalitets tumorceller (klasse I eller II) er nærmest normale celler. En karakter i svulst betraktes som pylocytisk, mens en kreft II kalles fibrillar. Dette er de mindre aggressive fasene av svulster.

High Grade Tumorer (Grad III eller Grad IV) er de mest aggressive svulster. En klasse III kreft er anaplastisk og en grad IV gliom er også kjent som multiform glioblastom. Dip tumorer vokser invaderer sunt hjernevæv.

Fordi DIP-tumorer er i ett’så følsomt område, er det ofte ikke trygt å ta en liten prøve av stoff for studien, en prosedyre kjent som biopsi. Da de ble større og er lettere å biopsi, er de vanligvis iii eller iv grad.

Hva er symptomene?

Fordi svulsten treffer kraniale nerver, kan noen av de første tegnene på DIPG ses på ansiktet. Det er 12 kraniale nerver som styrer ansiktsuttrykk, syn, smaker, tårer og mange andre funksjoner relatert til muskler og ansikts sanser.

De første symptomene på DIPG inkluderer endringer i barnets ansiktsmuskler, som vanligvis involverer øyne og øyelokk. Ditt barn kan ha problemer med å se på en del. Øyelokkene kan senke og barnet kan ikke være i stand til å lukke begge øyelokkene helt. Selv dobbeltsyn kan være et problem. Vanligvis påvirker symptomene begge øynene, ikke bare en.

DIPG-tumorer kan vokse raskt, noe som betyr at nye symptomer kan vises uten varsel. Den ene siden av ansiktet kunne senke. Barnet kunne plutselig utvikle hørsel, tygge og svelge problemer. Symptomene kan strekke seg til lemmer, forårsaker svakheter til armene og bena og gjør det vanskeligere å stå og gå.

Hvis tumoren forårsaker en «8217; avbrudd av strømmen av spinalvæske rundt hjernen, som deretter øker trykket alle» 8217; interiøret i skallen (hydrocephalus), kan symptomene inkludere en smertefull hodepine og kvalme og oppkast.

Hva forårsaker DIPG?

Forskere lærer fortsatt årsaker og risikofaktorer for DIPG. De har identifisert et par genetiske mutasjoner assosiert med DIPG, men videre forskning er nødvendig for å bedre forstå opprinnelsen til denne tilstanden.

Hvordan det er diagnostisert?

I tillegg til en fysisk undersøkelse vil legen trolig utføre flere tester for å bekrefte en diagnose. To bildebehandlingstester kan identifisere svulster som vokser i hjernen. Den ene er en datastyrt tomografi (TC) og’andre er en magnetisk resonans (MR).

En TC-skanning bruker en spesiell type røntgensteknologi og datamaskiner for å lage transversale seksjonsbilder (også kjent som seksjoner) av en bestemt del av kroppen. En TC-skanning er vanligvis mer detaljert enn en røntgenstråle.

En magnetisk resonans bruker radiobølgene og et bredt magnetfelt for å lage bilder av kroppen inni. En magnetisk resonans er nyttig for å skille mellom en tumor og et normalt vev og hevelsen som kan korreleres til svulsten.

En biopsi kan også bidra til å avgjøre om svulsten er kreft, men kirurger kan ikke utføre denne prosedyren trygt på mange dip-svulster.

Hvordan det blir behandlet?

Radioterapi er hovedterapien for barn med ny diagnose av kreftdip. Det er vanligvis reservert for barn over 3 år. Behandlingen inkluderer høy-energi røntgenstråler som dreper kreftceller og reduserer svulster. Stråling er fortsatt bare en midlertidig behandling og er ikke sett som en kur for dipg.

Kjemoterapi, som bruker kraftige kjemikalier for å ødelegge kreftceller, brukes noen ganger med strålebehandling. Men selv denne kombinerte behandlingen er ikke en permanent kur.

Kirurgi brukes sjelden, på grunn av den store risikoen for å jobbe med svulster så nær hjernens koffert i et lite barn. I noen tilfeller kan de fleste kreft fjernes kirurgisk. Men for mange barn er kirurgi ikke bare A’behandlingsalternativ.

To studier viste noen oppmuntrende resultater i # 8217; identifikasjon av en genetisk mutasjon som kunne behandles med narkotika. Forskere i St. Pediatric Cancer Genome Project. Jude-Washington University oppdaget ham nesten 80 prosent Dip tumorer inneholder en bestemt mutasjon i det istone H3 proteingenet. I dyreforsøk bidro stoffet kjent som PRC2 og innsatshemmere til å blokkere aktiviteten til’iStone H3, forhindrer veksten av svulster og forlengende liv.

Et sekund studere som undersøkte rollen som # 8217; enzymet PRC2 fant at et legemiddel kalt Tazemetostat (en PRC2-inhibitor) reduserte veksten av DIP-celler. Ytterligere forskning er nødvendig på disse behandlingene, men forskere er entusiastiske om potensialet til å målrette L’Istone H3 eller PRC2 og forlenge livet og forbedre livskvaliteten til unge kreftpasienter.

For å støtte lovende forskning, Michael Mosier beseire DIPG Foundation og ChadTough Foundation har tildelt forskningsstipendier og stipend for en verdi på over 1 million dollar i desember 2017. Foreldre til barn med denne tilstanden har grunn til å være trygg.

Hva er perspektivet?

En diagnose av DIPG kan være en nyhet som endrer livet. Tilstanden er for tiden ansett som dødelig. Men søket etter en kur er A’aktivt forskningsområde rundt om i verden, og for tiden er kliniske studier også i gang. For mer informasjon om nåværende eller overhengende kliniske studier, besøk https: // ClinicalTrials.Gov / CT2 / Show / NCT03101813.

Forskere prøver å lære så mye som mulig om denne sykdommen i håp om å låse opp en varig behandling eller finne måter å forhindre utvikling av dukkert i barn som har genetiske mutasjoner forbundet med det.