Kreft Alle & # 039; Øre: Symptomer, bilder, behandling, årsaker og mer

Beskrivelse

Kreft ALL’Øre kan slå både innsiden og den ytre delen av eller # 8217;. Det begynner ofte som en hudkreft på # 8217; ytre øret som deretter sprer seg inn i alle de forskjellige strukturer i øret, inkludert den auditive kanalen og tympanum.

Kreft Alle’øre kan også starte fra innsiden av øret. Kan treffe’Bone All’øre, kalt temporal bein. L’Temporal ben inkluderer også L’Mastoid Bone. Dette er benet nodule du føler deg bak # 8217; øre.

Kreft alle’øre er veldig sjelden. Bare om Til 300 personer I USA er det diagnostisert hvert år. Tvert imot, mer enn 250.000 nye tilfeller av brystkreft de skal diagnostiseres i 2018, ifølge National Cancer Institute.

Del på PinterestDen vanligste typen kreft Alle’Ear er Scaly Cell Carcinoma. Fotokilde: Dermnet New Zealand.

Typer av kreft Alle’øre

Ulike typer kreft kan slå øret. Disse inkluderer følgende:

Hud tumorer

 • Burocellulær karsinom treffer cellene i det basale laget av Dells Epidermis eller det ytre laget av huden.
 • Squamous cellekarsinom treffer de skumle cellene i’epidermis. Og mer vanlig Type kreft alle’øre. Vokse dypere i kroppsceller og er mer sannsynlig at basale cellekarsinom sprer seg til andre vev. Squamous cellekarcinomer som rammet ekstern brusk av øret har omtrent en 15 prosent Mulighet for diffusjon, ifølge et klinisk tilfelle av 2016.
 • Melanom Hits Skin Melanocytes Celler. Disse cellene gir huden en brun farge når du er utsatt for solen. Selv om melanom er en mindre vanlig form for hudkreft enn det basale eller squamouscellekarsinomet, har en tendens til å være aggressiv. Det regnes som den mest alvorlige formen for hudkreft. Melanom dell ‘# 8217; øre representerer 1 prosent av tilfeller av melanom, oppdager en gjennomgang av 2006.

Og # 8217 cystisk karsinom; adenoid

Denne svært sjeldne typen kreft påvirker typisk spyttkjertler, men kan også ses i # 8217; øre. En 2013 saksrapport estimerer at disse svulstene representerer bare 5 prosent Tumorer i den eksterne lydkanalen (overgangen fra # 8217; utvendig av hodet til tympanum).

Parotid tumorer

Den ondartede veksten i parotidkjertelen kan spre seg til den hørbare ledningen. Denne kjertelen er den største spytthuskjertelen.

Kreft symptomer Alle’øre

Symptomene på kreft alle «øre varierer avhengig av hvilken del av’øre er interessert.

Eksternt øre

L’ytre øre.

Hudkreftskilt i # 8217; Eksternt øre inkluderer:

 • Squamous hudplaster som forblir, selv etter hydrering
 • Perle hvite klumper under huden
 • hudsår blødning

Hørselskanal

Tegn på hudkreft i høreapparatet inkluderer:

 • nodule inne eller i nærheten av ledningen av den hørbare kanalen
 • Tap av’hørsel
 • Eksos fra # 8217; øre

Mellomøret

Tegn på hudkreft i # 8217; mellomøret inkluderer:

 • drenering fra # 8217; øre, som kan bløde (mer vanlig symptom)
 • Tap av’hørsel
 • Mal d’ører
 • nummenhet på den interesserte siden av hodet

Indre øre

Tegn på hudkreft i # 8217; internt øre inkluderer:

 • Mal d’ører
 • svimmelhet
 • Tap av’hørsel
 • Buzz i ørene
 • hodepine

Årsaker til kreft Alle’øre

Forskere er ikke akkurat trygge enn det som forårsaker kreft alle & # 8217;. Det er så få tilfeller at det er vanskelig å forstå hvordan det kan oppstå. Men forskere vet at visse ting kan øke sjansene for å utvikle kreft alle «8217;. Disse inkluderer:

 • Ha en klar hud. Dette øker risikoen for hudkreft generelt.
 • Tilbringe tid i solen uten (eller med utilstrekkelige mengder) solkrem. Dette utsetter deg for en større risiko for hudkreft, som da kan bringe til kreft til øret.
 • Har hyppige øreinfeksjoner. Inflammatoriske svar medfølgende infeksjoner i øret kan på en eller annen måte påvirke cellulære endringer som forårsaker kreft.
 • Være eldre. Noen typer kreft alle «øre er mer vanlig hos eldre individer. I en studie, Dataene foreslo at den skumle cellekarsinoma Dell’temporal bein er mer vanlig i det syvende tiåret av livet.

Kreftdiagnose ALLE’øre

I tilfelle av mistenkelige vekst ALLE’ytre eller # 8217; gjennomsnittlig øre, kan legen fjerne en del av stoffet og sende det til et laboratorium for å verifisere tilstedeværelsen av tumorceller.

Denne prosedyren kalles biopsi. En biopsi kan utføres under lokal eller generell anestesi (for ikke å høre smerte), avhengig av posisjonen til det interesserte området.

Kreftvekst på # 8217; Internøret kan være vanskeligere å nå. Dette gjør biopsien vanskeligere for legen uten å skade det omkringliggende vevet. Legen må kanskje stole på bildebehandlingstester, for eksempel en magnetisk resonans eller en TC for å ha en’ide om tilstedeværelsen av kreft.

Kreftbehandling Alle’øre

Behandlingen avhenger vanligvis av størrelsen på kreftveksten og hvor den ligger.

Hudvulster ALLE’Ytre av øret elimineres generelt. Hvis store områder er fjernet, kan det kreves en rekonstruksjonsintervensjon.

Tumorer i den auditive eller # 8217-kanalen; temporal bein krever kirurgi etterfulgt av stråling. Hvor mye av Earen er fjernet, avhenger av’tumorutvidelse.

I noen tilfeller må du fjerne den hørbare kanalen, beinet og tympanen. Avhengig av hvor fjernet, kan legen din være i stand til å gjenoppbygge øret ditt.

I noen tilfeller er høringen ikke signifikant påvirket. I andre tilfeller må du kanskje bruke et høreapparat.

Outlook

Kreft Alle’Ørepet er ekstremt sjeldent. Overlevelseshastighetene varierer avhengig av stillingen av svulsten og hvor lenge den har utviklet seg.

Det er viktig at veksten rundt ørene blir undersøkt av en helsepersonell. Gjør det samme for en hvilken som helst drenering av # 8217; øre eller smerte ALLE’uforklarlig øre.

Kontakt en spesialist av slottet (orl) hvis du har den som synes å være en [8217; langsiktig øre (eller søker), spesielt hvis uten forkjølelse eller annen overbelastning.

Mange leger har feilaktig å diagnostisere tumorene i øret som en ører som en infeksjon i & # 8217;. Denne feil diagnosen gir kreft l’mulighet til å vokse. Derfor blir det vanskeligere å behandle effektivt.

Be om en annen mening hvis du mistenker en kreft alle & # 8217;. Tidlig diagnose er nøkkelen til et godt perspektiv.