Kreft: 11 Flytting og stimulerende bøker

Vi velger disse elementene basert på kvaliteten på produktene, og vi viser fordelene og ulemperne av hver for å hjelpe deg med å finne ut hvilket best som skal fungere for deg. Vi samarbeider med noen av selskapene som selger disse produktene, noe som betyr at Healthline kan motta en del av inntektene når du kjøper noe ved hjelp av linkene under.

Kreft forlater praktisk talt null skrue uendret. Tross alt er det den andre dødsårsaken.

Nesten 40% av menneskene i USA vil bli diagnostisert med en form for kreft i løpet av livet, ifølge National Cancer Institute. For ikke å nevne alle sine familier og venner som også vil bli påvirket av sykdommen.

Fra personen som sameksisterer med sykdommen, hans barn, foreldre, partnere, brødre, venner, forstørret familie og kolleger, er kreftkapasiteten lang og uopphørlig. Følgende bøker kan gi håp, visdom og komfort.

1. Kreft gjorde meg en mer overfladisk person

Tegneserien Miriam Engelberg var 43 år gammel da hun ble diagnostisert med brystkreft. Kreft gjorde meg en mer overfladisk person er en grafisk souvenir av hennes reise. Tegneserien, forsvunnet i 2006, forteller sin erfaring & # 8211; Fra diagnose til hårtap og alle hvile & # 8211; Med en sunn dose humor. Noen ganger, når du har å gjøre med noe seriøst som kreft, glemmer vi å le. Denne boken tjener som en god påminnelse om at latter er også mulig i midten av tragedien.

2. Når pusten blir luft

Faced med en medisinsk beslutning, spurte du legen din: hva ville du gjøre?& # 8221; Når pusten blir luft, er historien om en lege som står overfor den harde diagnosen og kreftbeslutningen. Ved 36, i Paul Kalanithi, en nevroksurge av Stanford University, har blitt diagnostisert med lungekreft 4. Han skrev denne minners bok mens han kjempet kreft og møtte sin dødelighet. Kalanithi døde i 2015 mens han skrev boken. Hans kone, Dr. Lucy Kalanithi, MD, FacP, skrev bok Epilogue.

3. Jeg beklager at du burde være her

Til sin kone og mor Lois Bhatt ble diagnostisert med brystkreft i stadion 2 Alle’alder av 39. Jeg beklager at du burde være her er din personlige historie. Å fortelle feil diagnose, kirurgiske inngrep og behandlinger, boken gjør lys på # 8217; angst, frykt og indre opprør som kan slå en kvinne som kjemper kreft og fungerer som foreldre til små barn.

4. En familie kreft: Ta kontroll over din genetiske arv

Denne boken er en del & # 8216; annerledes som den er adressert til folk som ennå ikke har blitt diagnostisert med kreft. Dott.SSA Theodora Ross skrev til kreft i familien for å hjelpe folk å reflektere over dine beslutninger når det gjelder å identifisere og forebygge arvelig kreft: Du bør gjøre testen og hva du gjør når du får resultatene? Dr. Ross bruker opplevelsen av familien hennes og hennes kliniske erfaring for å drive folk gjennom disse spørsmålene og vanskelige valgene.

5. Hjelp meg å leve: 20 ting som folk som lider av kreft, vil at du skal vite

Hva du gjør eller si når noen du elsker, er diagnostisert med kreft? Journalisten Lori Hope har begynt å skrive Hjelp meg, leve å undersøke overlevende av kreft og spørre dem hva de trengte fra folket rundt dem. Med emner som spenner fra & # 8220; Jeg vil ha medfølelse, ikke synd og jeg vil at du vil respektere min vurdering og beslutninger om behandling & # 8221; Denne boken er en komplett ressurs, som gir svar på spørsmål som en omsorgsperson eller en venn kanskje ikke vet hvordan å plassere.

6. Kreft Fox

Marisa Acocella Marchetto var en vignettist «besatt av leppestift og vin» da han oppdaget et brystnitule. Inspirert av sine kamper med sykdommen, skrev New Yorker-tegneserien og illustrert kreft Vixen. Denne prisbelønte grafiske romanen er full av sjarm og ånd, og forteller sin reise fra diagnose til triumferende oppløsning.

7. Hva hjalp meg med å gjøre det

Bekjempe kreft kan være den tøffeste opplevelsen du noensinne har hatt. Som noen med en diagnose, kan det være vanskelig å sende dine følelser til folk som ikke leveres. Hva hjelper meg å komme seg gjennom, redigert av brystkreft Julie K. Sølv, det inneholder erfaringene med hundrevis av overlevende av kreft, som deler det som hjelper dem med å overvinne sine vanskeligste dager. Er en trøstende følgesvenn for begge mennesker som står overfor en ny diagnose og for de som omgir dem og elsker dem.

8. La oss ta den lange veien til å være hjemme: et minne om vennskap

Minners bok om’Forfatter og journalist Gail Caldwell, la’S Ta det lange hjemmet, trekker sitt dype vennskap med kollega-forfatteren Caroline Knapp mens de to ristet et unikt bånd i livet, bare for å være sjokkert fra terminaldiagnosen av Knapp lungekreft. En bevegelig lesing, uavhengig av om livet ditt har blitt påvirket av kreft.

9. Lev høyt: Sport, kreft og ting som det er verdt å kjempe på

Hvis du er en profesjonell basketball fan, møter du sannsynligvis Craig Sager. L’Long Date TV Sports Announioner var kjent for sin følelse av mote og kunnskap om spillet. I å leve høyt, deler han og hans sønn sin kamp mot akutt myeloid leukemi. Under sin korte reise med sykdommen var Sagers sønn hans stamcelldonor og den mest ivrige supporteren. Dessverre har den eldre Sager mistet sin kamp måneden etter publisering av denne boken.

10. En serie katastrofer og mirakler: en sann historie om kjærlighet, vitenskap og kreft

Til New York Journalist Mary Elizabeth Williams har blitt diagnostisert med metastatisk melanom, en svært dødelig form for kreft. I dagene etter sin triste diagnose, bestemte han seg for å delta i en klinisk eksperimentering, uten garantier. For Williams viste beslutningen seg til å være nyttig, siden immunterapi l & # 8217, bidro til å beseire kreft. I en serie katastrofer og mirakler snakker han om sin reise og reisen er svært forskjellig fra sin kjære venn, til hvem en kreft ble diagnostisert på samme tid.

11. Gjennom brannen og regnet: overleve på # 8217; umulig med kjærlighet, musikk og presisjonsmedisin

Noen ganger starter livet deg når du er på bakken, og noen ganger vet du ikke når du stopper. Maryann Anselmo, forfatteren av gjennom brann og regn, mistet sin sønn i 2012. Bare en måned senere var hun og hans far involvert i en seriøs bilulykke som forårsaket tapet av # 8217; bruk av hans venstre vokal tau & # 8211; Et katastrofalt tap for den profesjonelle sangeren. Da, som om han trengte andre tragedier, ble han diagnostisert med en avansert hjernevulst. Denne boken er dens kamp og seierhistorie, for å slite selv når du ikke har kamp.