Kramper under graviditet: Når du skal bekymre deg

Del på Pinterest

Beskrivelse

De fleste fremtidige mødre vil oppleve liten smerte og smerte under graviditeten. Tross alt endres kroppen din med hver ny dag. Og la oss innrømme det: det er ikke så lett å bære et voksende barn rundt!

Kramper kan være en vanlig del av graviditeten, men noen ganger kan de være en alvorlig bekymring. Med en bit & # 8216; av kunnskap, vil du kunne finne ut hva som forårsaker ulempen.

Fordi jeg har kramper?

I løpet av første og andre kvartal er kroppen din forpliktet til å gjøre overtid for å forberede deg på ditt nye barn.

Uterus muskler vil snart begynne å strekke seg og utvide. Dette kan føre til en følelse av trekkraft på begge sider av magen. Alle’Start av graviditet, kan du til og med prøve smerte som ligner på de i syklusen. ; L’økt bekkentrykk under graviditet er ganske vanlig & # 8221; forklart Annette Bond, MD, direktør for Maternal-fetal medisin på Greenwich Hospital i Connecticut.

Bivirkninger Alle’Start av graviditet

De typiske bivirkningene ALLE’Begynnelsen av graviditeten, som forstoppelse, kan forårsake kramper. Du kan også prøve kramper mens du opptrer med din normale treningsrutine. Dette kan utøve ytterligere stress på muskler. Kramper under treningen er et signal for å stoppe og ta den nødvendige hvile.

Infeksjon

Gjærinfeksjoner eller Urinveisinfeksjoner (UTI) Det kan også forårsake kramper. EN BMJ studie Han sa at opptil 6% av fremtidige mødre vil utvikle en UTI under graviditet. Urinveisinfeksjoner kan raskt føre til en’nyreinfeksjon. Dette øker risikoen for å gå til for tidlig arbeidskraft. Legen skal teste urin på hver avtale for å sikre at det ikke er noen tegn på infeksjon.

Kjønn

Seksuelle relasjoner kan også føre til kramper. Mange kvinner som er heldige å ha en sunn og normal graviditet, kan fortsette å ha sex opp til fødsel, ifølge den ideelle organisasjonen Healthywomen.

Men under graviditeten kan du finne at sex ser litt og er forskjellig. Det kan virke mindre behagelig, på grunn av den ekspanderende magen. Senere i svangerskapet, # 8217; orgasme kan få deg til å føle deg svake sammentrekninger. Hvis du føler en av disse symptomene etter å ha sex, snakk med legen din.

Ekstrauterin graviditet

Selv om de milde kramper er en vanlig del av graviditeten, bør du fortsatt snakke med legen din i ditt ubehag. Hvis du begynner å se flekker eller blødning sammen med kramper, kan det være et tegn på spontan abort eller ekstrauterin graviditet.

Med en normal graviditet, frigjør The Ovaway et egg i Fallopian Tuba. Når sperma gjødter egget, flytt til livmoren og stikker til møbeltrekk. L’egget fortsetter å vokse i de kommende ni månedene.

American Family Doctor Han sier ektopiske graviditeter forekommer i # 8217; 1-2% av graviditetene. L’befruktet egg flytter ikke i livmoren, men forblir i eggleder tuba. I sjeldne tilfeller, # 8217; befruktet egg kan holde seg til en av eggstokkene, i livmorhalsen eller til og med alle «8217, magen.

Hvis du føler deg akutt smerte som varer mer enn noen få minutter, kontakt legen din umiddelbart.

preeklampsi

En annen grunn til alvorlig bekymring er en tilstand som heter Preeclampsia. Preeklampsia kan forekomme når som helst etter den 20. uken av graviditeten. De Preclampsia fundament Forklar at minst fra 5 til 8217; 8% av alle gravide er diagnostisert med preeklampsi.

Preeklampsi kan forårsake smerte i øverst til høyre i magen. Dette kan øke risikoen for å utvikle placenta løsrivelse, en tilstand der placenta kommer av fra livmorveggen før fødselen.

Legen vil kontrollere blodtrykket og # 8217; urin i hver avtale til barnets fødsel. Proteiner funnet i urin kan være et preeklampsi tegn.

Kramper og tredje kvartal

Når du går inn i tredje kvartal, vil du mest sannsynlig begynne å føle seg mer press i bassenget. Dette er ganske vanlig, siden barnet ditt vokser veldig raskt nå.

Dine små presser på nervene som spenner fra skjeden til bena. Du kan føle deg mer press og kramper mens du går, fordi barnet spretter i magen din. Opphold liggende på en side for en PO & # 8216; kan lindre ubehaget ditt. Men kontakt legen din nå hvis du hører voksende og konstant kramper.

; Kramper i tredje kvartal er aldri virkelig ansett som normalt for graviditet og sagt binding. Bond la til at hvis en fremtidig mor opplever dette, bør hun alltid spørre legen din så snart som mulig.

Mens symptomene på for tidlig arbeidskraft kan være forskjellig i hver fremtidig mor, legges det til at det er «viktig å rapportere stivning eller herding av magen, samt ny smerte i ryggen. Spesielt hvis ryggsmerter går hånd i hånd med endringer i vaginale tap og # 8220;.

Symptom mulig på grunn av kramper ledsaget av spotting eller blødning Spontan abort eller ektopisk graviditet smerte og kramper øverst til høyre i magen preclampsia økte og konstante kramper i tredje kvartal for tidlig fødsel

Hvordan kan jeg få litt & # 8216;?

Ikke vær trist for kramper. Det er mange enkle ting du kan gjøre for å få litt & # 8216;. Prøv å endre størrelsen på den fysiske aktiviteten og unngå stillinger som induserer kramper. Nyt et varmt bad om kvelden før sengetid og hengivne øyeblikkene på dagen for å hvile stille og komfortabelt, det bør også lindre magen.

Iført et magesmatskap kan også gi en viss komfort fra kramper, sa binding. Han rådet til å ha et enkelt velcro elastisk belte under magen hans. Pass på at det er justerbart og ikke for restriktivt.

For mer informasjon om hvordan et abdominal band kan støtte graviditeten, se de 5 grunnene til at du trenger et gravid abdominal band.