Kostnad Juvederm: Behandlingsalternativer og søk etter en leverandør

Hva er kostnadene for juvédermbehandlingene?

Juvéderm er et dermal fyllstoff som brukes til behandling av ansikts rynker. Inneholder både vann og hyaluronsyre for å skape et produkt som ligner en gel som gjentar huden. Nasjonal gjennomsnittskostnad for hver sprøyte er rundt $ 620, ifølge American Society for estetisk plastikkirurgi.

Den nøyaktige kostnaden for Juvéderm varierer fordi det er forskjellige formler av produktet. Andre faktorer som kan påvirke kostnaden inkluderer leverandørhastighetene, stedet du bor i, og hvis du trenger å være fraværende fra jobb. Selv kostnadene er delt med økt og beløpet du kanskje trenger, avhenger av i området som skal behandles.

Som andre kosmetiske prosedyrer, er Juvéderm ikke dekket av forsikring. Men gjenopprettingstiden er rask og du trenger ikke nødvendigvis å ta en pause fra jobb eller skole.

Finn ut mer om de gjennomsnittlige kostnadene for Juvéderm-behandlinger og snakk med din hudlege av deres priser.

Totalt forventede kostnader

Juvéderm regnes som en ikke-invasiv (ikke-kirurgisk) prosedyre. Dette gjør det til A’mye billigere alternativ enn kirurgiske prosedyrer som ansiktsløfting og uten alle risikoen for komplikasjoner.

L’Medisinsk forsikring vurderer kosmetiske prosedyrer (estetisk) som dermal fyllstoffer som valgt, noe som betyr at de ikke er nødvendige fra et medisinsk synspunkt. Din forsikring vil ikke refundere injeksjonene. Du kan forvente å betale et gjennomsnitt på $ 500 til $ 600 eller mer for hver sprøyte. Avhengig av dine mål, kan det hende du trenger flere sprøyter i en økt. Noen leverandører foreslår to sprøyter i en behandling.

Kostnaden for Juvéderm varierer sterkt. I motsetning til andre anti-rynkebehandlinger, som Botox, er Juvéderm tilgjengelig i forskjellige formler basert på behandlingsområder. Hver formel har variable mengder hyaluronsyre, og det kan være noen forskjeller i sprøytenes størrelse.

Hovedtyper av Juvéderm inkluderer:

  • Volbella
  • Ultra
  • Volum
  • Volum

Hver formel er tilgjengelig i en versjon & # 8220; som inneholder lidokain. Dette gjør injeksjonsprosessen mindre smertefull og uten behov for en separat bedøvelse før tiden.

Juvéderm for lepper og munn

Det er to hovedformler av Juvéderm for leppene: Ultra XC og Volbella XC. Juvéderm Ultra XC legger til volum i leppene dine, mens Volbella XC brukes mer til leppelinjer og rynker rundt munnen.

Disse formlene varierer i kostnaden, med Ultra XC som går opp til $ 1000 per sprøyte. En annen forskjell er i volumet: Ultra XC sprøyten inneholder 1.0 ml dermal fyllstoff og Volbella-sprøyten har omtrent halvparten av den mengden.

Juvéderm under øynene

Legen kan bruke juvéderm volum for å behandle tap av volum under øynene, selv om det ikke er spesifikt godkjent av FDA for dette formålet. Voluma XC kan koste opp til $ 1500 per sprøyte.

Juvéderm for kinn

Hvis du prøver å repulpere kinnene og gi huden en liten løfting i området, kan legen din foreslå Juvéderm Volume XC. Vollure XC kan også behandle linjene som strekker seg rundt nesen og munnen, noen ganger kjent som parentes.

Den gjennomsnittlige kostnaden for Volulire XC er estimert til $ 750 per behandling. Voluma kan være litt dyrere på $ 1500 per sprøyte.

Gjenopprettingstider

Ingen gjenopprettingstid er nødvendig for Juvéderm, så du må kanskje ikke ta av fra arbeidet. Men du kan føle en liten hevelse og blåmerker.

Du må også vurdere tiden som kreves for din første konsultasjon og eventuelle oppfølgingsavtaler, og du må kanskje tilpasse arbeidsprogrammet tilsvarende.

Det er måter å redusere kostnadene på?

Selv om juvéderm-kostnadene er ute av lommen, kan det fortsatt være måter å redusere fortjenesten til å gjøre injeksjonene dine mer praktiske. Spør legen din om:

  • Betalingsplaner
  • Leverandør medlemskap
  • Finansieringsalternativer
  • Produsent rabatter

Juvéderm deltar også i et program som heter & # 8220;Brilliant Distinctions. & # 8221; Dette lar deg tjene poeng over tid på behandlingen for å redusere kostnadene på leverandøren din.

Hvor mye vil prosedyren sist?

De Total tid tid Det kan vare mellom 15 og 60 minutter, avhengig av hvor mange sprøyter bruker legen din.

Du vil se resultatene nesten umiddelbart og kan vare opp til et år. Noen mennesker kan se resultatene opp til to år etter behandling, avhengig av fyllstoffet som brukes. Du må kanskje gå tilbake til legen din for vedlikeholdsbehandlinger. Resultatene kan variere avhengig av formelen.

Restylane mot kostnaden for Juvéderm

Som Juvéderm, Restylane er en annen type dermal fyllstoff basert på hyaluronsyre som brukes til å repulpere huden og redusere utseendet på rynker. Restylane behandler dype rynker, men inneholder natriumhyaluronat, en variasjon av # 8217; hyaluronsyre. De Kostnadene til de to er like, Men noen tror at Juvéderm tilbyr flere væske resultater når du bruker produktfamilie & # 8220; v & # 8221; (Voluma, Volulire, Volbella).

Q&TIL

Spørsmål:

Hvordan sammenligne Juvéderm sammenlignet med Restylane?

TIL:

Selv om begge produktene kan brukes til å behandle de samme områdene med de samme resultatene, fungerer noen ganger bedre enn en annen for en person. Den største forskjellen vi ser er hvor lenge de varer. Familien & # 8220; v & # 8221; av Juvéderm-produktene vil vare i året eller mer takk til Vycross-teknologien. Restylane kan vare opptil et år (vanligvis mer enn seks til ni måneder). Avhengig av «område som skal behandles, kan leverandøren anbefale en i stedet for L’andre. Eller de kan velge et valg basert på varigheten av produktet, med det nyeste alternativet som koster mer.

Cynthia Cobb, DNP, Aprnanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Forbered deg på Juvéderm Behandling

For å forberede seg på Juvéderm-injeksjoner, må du følge legenes instruksjoner nøye. Tan, røyking og drikking er generelt forbudt. Det kan også være nødvendig å avbryte eller unngå noen rusmidler, spesielt de som kan få deg til å blødere, som ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans).

Dagen til’Avtale, kommer noen minutter før du fyller ut dokumentene og betalte skatter.

Hvordan finne en leverandør

Juvéderm anses fortsatt som en medisinsk prosedyre, selv om noen tradisjonelle spa begynner å tilby injeksjoner. Det er bedre å få injeksjoner fra en autorisert legeekspert med dermal fyllstoffer, vanligvis en hudlege eller en kosmetisk kirurg.

Pass på at du spør noen potensiell leverandør din erfaring og se porteføljen din på forhånd. De bør også kunne gi deg et estimat av deres innvendinger.