Kostnad for mikronedling etter type og en del av kroppen, sammenlignet med laser og mer

Hvor mye er mikronedling?

Mikronedling kan koste alt fra $ 200 til $ 700 per økt. Selv om antall økter kan variere, trenger de fleste det fra tre til seks økter for optimale resultater. Med dette i tankene kan du tilbringe alt fra $ 600 til $ 4,200 totalt.

Micronedling regnes som en kosmetisk prosedyre, så det er vanligvis ikke dekket av forsikring. Dette betyr at alle betalinger er laget av sine egne lommer. Legen din kan godta en betalingsplan for å bidra til å distribuere bekostning, men dette varierer avhengig av klinikken.

Det er viktig å merke seg at disse er bare medium. Den presise kostnaden for mikronedling kan avhenge av:

 • L’behandlingsenhet
 • din leverandør
 • hvor bor du
 • Hvor mange oppfølgingsbehandlinger du trenger
 • Hvis du trenger å ta av fra jobben

Mange leverandører vil tilby en fil Gratis konsulentvirksomhet Å diskutere ønsket resultat og tilhørende kostnader.

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan disse kostnadene blir lurt, slik at du kan være klar til å diskutere leverandørens regning før du bestiller din første behandling.

Metoden som brukes bestemmer den totale kostnaden

Det er ingen fast rente for mikronedling. Det endelige resultatet avhenger av mange faktorer, for eksempel type, posisjon og lege.

Kosmetiske eller hjemme sesjoner

Mikronedling kosmetiske former utføres hjemme uten en legehjelp. Denne prosessen inkluderer bruk av et bærbart verktøy kalt derma-rullen som glir på huden.

Disse innenlandske enhetene fungerer bedre for fine linjer og andre problemer med overflatehud. Lengden på nålen på enheten vil bestemme frekvensen som det er nødvendig for å bruke den.

Kostnaden for en hjemmeruller dermis er generelt mellom $ 15 og $ 140, avhengig av tilleggene.

Med aktuell lagt sera

Aktuell serabel, som L’Hyaluronsyre, kan brukes som anti-aging stimulerende rynker. Kostnaden for mikronedling med et serum kan koste opp til $ 240 per økt, Med minst tre behandlinger spredte seg noen få uker.

Med radiofrekvens lagt til

Radiofrequency mikronedling bruker elektromagnetiske bølger til å behandle arr. De fleste trenger minst fire behandlinger Avstandsstykker på seks uker for optimale resultater. Behandlingen av arr er ofte dyrere. Radiofrequency med mikronedling er ikke noe unntak. Noen estimater rapporterer en gjennomsnittlig pris på $ 1,525 per økt.

Med plast plasma (PRP)

Noen mikronedlingsbehandlinger brukes i kombinasjon med PRP-injeksjoner. PRP stimulerer videre hudvev for å oppmuntre til styrke. PRP er vanligvis brukt til å treffe rynker, arr og andre tegn på aging.

Denne kombinasjonen kan koste rundt $ 750 per økt. Det kan ta tre til seks behandlinger interspersed noen få uker for å få de beste resultatene.

PRP-injeksjoner blir noen ganger markedsført, selv som & # 8220; vampyr ansikt & # 8221;. Dette er et registrert navn. Det kan bare brukes av personer som mottok spesifikk opplæring og bruk av spesifikke produkter fra / # 8217; Registrert selskap.

Den generelle overflaten kan påvirke kostnadene

Totalt varierer kostnaden for mikronedling mer basert på typen og den generelle overflaten som ikke er avhengig av den enkelte delen av kroppen. Dette gjelder spesielt for mikronedlingen i kombinasjon med tilsatte serum eller PRP.

En større overflate betyr mer tid dedikert til behandling og mer produkt. Mer produkt oversetter vanligvis til en høyere pris.

De Offisiell dermapen nettside Anslå at ansiktsbehandlinger kan være den minst kostbare for økten på rundt $ 300 hver.

Denne behandlingen brukes ofte til hudproblemer forårsaket eller økt med tap av kollagen. Dette inkluderer:

 • Kvise-arr
 • Dilaterte porene
 • Tynne linjer og rynker
 • strekkmerker
 • Solar flekker (til og med samtaler Dell’alder)
 • Uregelmessig veving

Micronedling kan også brukes i andre områder av kroppen til å behandle:

 • Deprimerte arr (flat)
 • Grov konsistens
 • tap av elastisitet

Husk bare at jo større er behandlingsområdet, jo større er kostnaden.

Slik beregner du gjenopprettingstiden

Gjenopprettingstid er relativt kort med denne behandlingen, men kan fortsatt påvirke budsjettet ditt.

Ifølge Hemory Esthetic Center varer hver mikronedling sesjon om 30 minutter. Det kan også påføres en lammende salve på huden før behandling. Dette legger vanligvis til ytterligere 30 minutter å vente på at den skal tre i kraft.

Når behandlingen er ferdig, vil legen anvende en beroligende løsning for å redusere rødhet og # 8217; irritasjon.

Siden det er en minimalt invasiv ikke-kirurgisk prosedyre, forventer du ikke å ta fri tid fra jobb. Du kan imidlertid være på avtalen din i et par timer;. Du kan vurdere ideen om å ta deg en dag gratis og gå tilbake til jobb neste dag. Ellers bør du vurdere L’ideen å ta minst en halv dag med helligdager fra jobb.

Rødheten på grunn av prosedyren skal dempe innen et par dager. Du kan bruke trikset hvis du ønsker det. Men hvis rødheten forstyrrer deg, kan du vurdere ideen om å ta noen dager etter hver prosedyre. Du kan også programmere behandlingen av fredag, slik at du har helgen til å gjenopprette hvis du jobber fra mandag til fredag.

Avhengig av hvor mange dager med betalte helligdager du har, kan du også må vurdere kostnaden for gjenopprettingstid i ditt mikronedende budsjett.

Hvordan ta hensyn til vedlikehold av resultater

A’Andre hensyn er at mikronedling ikke er en en og ferdig behandling.

Mikronedling krever generelt Ni måneders behandling. I løpet av denne tiden trenger du tre til seks behandlinger spredt hver to eller seks uker for å se de komplette resultatene. Det nøyaktige antallet behandlinger og tiden mellom dem vil variere i henhold til typen, posisjonen og problemet med huden.

Det er også viktig å vite at resultatene ikke er permanente. Du vil sannsynligvis trenge ytterligere økter som en del av en langsiktig vedlikeholdsplan. Micronedling for arr kan kreve retusjere hver sjette måned. Andre tilfeller kan bare kreve behandling en gang hvert år. Touch-ups har generelt samme kostnad per økt av de første behandlingene.

Det er måter å redusere eller administrere kostnader?

Micronedling er vanligvis vendt med din egen lomme. Du kan ha rett til forsikring tilbakebetaling dersom legen din mener at prosedyren er nødvendig fra det medisinske synspunktet.

Folk som har arr fra en traumatisk skade eller fra en forespurt kirurgi kan inngå i denne kategorien. Du må sjekke med forsikringsleverandøren din for å lære mer.

Mange strukturer tilbyr betalingsplaner for mikronedlingstjenester. I noen tilfeller er finansiering også tilgjengelig. For eksempel aksepterer noen leger Pleie kreditt. Dette er en type kredittkort som brukes til helsemessige formål. Du må be om et kort på forhånd. Med mindre du er i stand til å betale hele beløpet i en viss salgsfremmende periode, må du kanskje betale en månedlig rentekommisjon på balansen på grunn av.

Hvis du mottar tilleggsutstyr, Legen kunne tilby en rabatt. Produktmerket kan også tilby en salgsfremmende rabatt for å kompensere for en del av kostnaden.

Noen fasiliteter kan tilby reduserte øktpriser for Inscription til’Registrering. Det kan også være en redusert hastighet hvis du kjøper en «8220; pakke & # 8221;. Dette er et fast antall behandlinger for en total redusert rente. Betal den totale kvoten etablert på forhånd, før du mottar alle behandlinger, i stedet for å betale hele prisen når du mottar behandling.

Noen klinikker satte det slik at hvis du betaler alle behandlingene på forhånd, kan den endelige behandlingen være fri. Det gjør ikke vondt for å spørre om en pris er i kraft & # 8220; pakke & # 8221;.

Endelig kan du også kunne kjøpe noen mikronedlingsprodukter personlig. Dermepen, For eksempel sier han at du kan kjøpe sine enheter om en tredjedel av kostnaden. Det er imidlertid mange risikoer knyttet til denne planen. Eventuelle bivirkninger som oppstår, kan koste mer enn en profesjonell behandling. Det er også viktig å se om enheten du kjøper er godkjent av US Food and Drug Administration for å sikre kvalitet.

Kostnad for mikronedling med hensyn til laser resurfacing

Mens mikronedling og laser hud resurfacing er begge vurdert korrigerende behandlinger, er mikronedlingen mindre invasiv og har færre bivirkninger. Her er noen av de andre viktige forskjellene for å diskutere med hudlege.

MikronedlingLingRefacing hud lasertipominally invasiv prosedyre; ingen invasiv kirurgi kreves; Det kan forårsake arr (spesielt for ablative lasere) Totale kostnader satt mellom $ 600 og $ 4,200, med et gjennomsnitt på $ 200 og $ 700 belastet for økt mellom $ 2000 og $ 4000 eller mellom $ 1,031 og $ 2,330 per økt antall behandlinger nødvendig fra 3 til 6 behandlinger interspersed fra 2 til 6 uker hver; Ekstra vedlikeholdssessioner i henhold til behov1 for ablative lasere; Fra 3 til 4 behandlinger en gang i måneden for ikke-ablative lasere (men disse kan kreve vedlikeholdsøkter) forventede resultater. Komplette resultater kan ses i 6-9 måneder, men ikke permanent; Fremtidige vedlikeholdssessioner kan være nødvendige permanente resultater for ablative lasere;Ikke-ablative lasere kan be om vedlikeholdsbesøk dekket av gjenvinningstidsmottakeren fra 2 til 3 dager per økt fra 2 til 3 uker for ablativ laser økt; Ca 3 dager for ikke-ablativ laser økt