Korrekt form av Squat: 10 Variasjoner, Barbells, Vanlige feil, Annet

Del på Pinterest

Vi er glade for å si at Tozzo Wheelchouse er kommet, og det er her for å bli. Hvis dette kraftige bevegelsen ennå ikke er i treningsrepetoaret, bør det være! Og vi har statistikk for å bevise det.

Definert A & # 8220; ideell trening for å styrke hele lemmen for både sport og adls (aktivitet i hverdagen), squat har Ytelse og estetikk fordeler.

Du vil hoppe høyere? Knebøy. Bygg din hovedstyrke? Knebøy. Fyll setet til jeansene dine mer? Knebøy.

Hvis du er ny i Squat, men du er klar til å prøve det, les videre for en komplett guide om hvordan du kjører knebøyet med riktig form.

Vurdere L’ide å starte med squat terapi

Mens knep med vekter er gode for å utvikle styrke, er det viktig at du først har en riktig form i en fri kroppskjøp.

Mekanikken til en knebøy er mer kompleks enn det virker, så sørg for at alle leddene og musklene beveger seg riktig sammen, er nøkkelen for å unngå skade og få mest mulig ut av’trening.

Squat Therapy er en fin måte å komme dit. Brukes som en måte å bryte ned alle de subtile bevegelsene til en knebøy, bør denne kombinasjonen av øvelser få deg til å bevege deg lett.

Wall Squats

Del på Pinterest

Legg en benk eller en lav stol ca 3 meter fra veggen: Når du krysser, bør setet berøre kanten av overflaten. Møte veggen med føtter til bredden på skuldrene og sidene.

Holder brystet opp og den forsterkede kjernen, sitte på hoftene og brett knærne, tar ca 5 sekunder for å kutte opp til ansiktet ditt er for nær veggen eller setet berører benken. Tilbake til’Start med å skyve raskt gjennom hele foten.

Når det blir lettere, forlenge armene over hodet og fullfør den samme bevegelsen.

Når det blir lettere, flytt benken nærmest veggen, fortsetter å jobbe med fleksibiliteten og bevegelsesfriheten.

SQUOSE

Del på Pinterest

Hold en lysplate eller et håndtak fra sidene ALL’brysthøyde, slik at albuene vender mot den ytre og nedover. Stå med føttene til bredden på skuldrene og sidene.

Begynn å hakke på deg, sitte sidene tilbake og bøye knærne. Når du faller inn i en dyp knebøy, bør albuene komme inn i knærne og skyve dem ut.

Bo her i noen sekunder, ta et dypt pust, så prøv å synke litt og lavere ned. Gjenta 3-4 ganger, og stå opp.

Gratis Base Body Squats

Del på Pinterest

En Free Body Base Squat er et grunnleggende trekk. Din quadriceps, skinker og bakre muskler i låret vil gjøre hovedarbeidet her, mens kjernen din vil fungere for å stabilisere deg hele tiden.

Å flytte:

 • Stille med føttene til skulderbredden, hviler armene rett langs hoftene hennes.
 • Styrke kjernen og holde en stolt bryst, begynn å skyve tilbake hoftene, bøye knærne som om du skulle sitte ned. Pass på at knærne ikke gir opp. Når lårene dine er parallelle med gulvet, stoppet.
 • Trykk mot L’svært høy gjennom foten opp til startposisjonen.
 • Andre Free Body Squats

  Ta et videre skritt fremover, både den dype knebøyen og knebøyet med ett ben krever større bevegelsesfrihet og større fleksibilitet enn en fri kroppsgrunnlag.

  Dyp squat

  Del på Pinterest

  Captivating kalt Squat & # 8220; ATG & # 8221; (A ** til gress), en dyp knebring betyr at lårene dine går utover parallellen.

  Du trenger litt & # 8216; av fleksibilitet for å få en dyp knebring og C’er en større mulighet for skade hvis du legger til mye ekstern vekt.

  Å flytte:

 • Kjør en gratis basepakke, men i stedet for å stoppe når lårene når parallellismen, fortsett å gå: Folket i # 8217; Hip skal falle under kneet, med baken som nesten berører jorda.
 • Tilbake til # 8217; start, skyve gjennom hele foten og sørg for at bysten forblir i vertikal stilling.
 • Squat med ett ben

  Del på Pinterest

  Squat på ett ben, også kjent som knebøy med pistol, er en avansert variant av knebøy med mange fordeler.

  Du trenger en betydelig mengde fleksibilitet og styrke, mer enn den som trengs for en fri kroppsbasert knep, for å fullføre en knebøy med ett ben. Men du kan begynne høyt og bli dypere ned, bedre du kan.

  Å flytte:

 • Hold deg nær din stabile overflate og øker utendørsfoten fra bakken, bøy kneet med en 90 graders vinkel. Gå på ytre side.
 • Begynn å kutte på det indre benet, slik at det indre kneet ikke faller. Prøv å nå parallellen, ved hjelp av den stabile overflaten hvis nødvendig.
 • Når du falt så mye som mulig, trykk tilbake gjennom L’hele foten og gå tilbake til start.
 • Gjenta antall repetisjoner du vil ha, og endre deretter benet.
 • Barbell Squats

  Legg vekt på squats med en barbell vil ikke bare styrke den nedre delen av kroppen og kjernen, men vil også gi en trening til overkroppen.

  Det er bedre å krysse i et rack eller et bur for å sikre sikkerhet når du laster på barbell, og hvis du ikke klarer å fullføre en repetisjon, «Fail & # 8221; når nødvendig.

  Back Tozzo

  Del på Pinterest

  Back Squat er hva de fleste tror når de tenker på en knebøy med vekter. Det er en stor grunnleggende fri kroppskjorte progresjon.

  Du vil utvikle styrke i quadriceps, skinker, bakre muskler i låret og kjernen og også din makt.

  Å flytte:

 • Sikre barbell på feller og skuldre. Stille med føttene til skulderbredden, fingrene litt ut, den forsterkede kjernen og brystet opp.
 • Start en Based Squat Movement & # 8211; Selv tilbake, knær brettet, slik at de faller ut, ikke inne. Stopp når lårene dine når bakken parallelt.
 • Skyv all foten for å gå tilbake til starten.
 • Front Squat

  Del på Pinterest

  Mer spesifikk for quaden i forhold til ryggen Squat, laster den fremre knepet vekten på forsiden av kroppen i stedet. Du trenger en lettere barbell selv for Front Squats.

  Å flytte:

 • Plasser barbellen slik at den hviler på forsiden av skuldrene. Hvis du strekker armene dine foran deg, bør barbell ikke bevege seg. Igjen, dine føtter skal være skulderbredden, fingrene litt ut, den forsterkede kjernen og brystet opp.
 • Begynn å sitte på hoftene, bøye knærne og stoppet når lårene slår bakken parallelt.
 • Skyv hele foten for å gå tilbake til starten.
 • Hvordan mislykkes en Barbell Squat

  Hvis vekten blir for tung, og du ikke kan fullføre Squat-repetisjonen, bruk stativet eller buret til din fordel.

  For å gjøre dette, synker det lavere enn du normalt vil gjøre, slik at stativet eller buret tar tak i barbell og går tilbake fra under.

  A’Et annet alternativ er å jobbe med en spotter under squat repetisjoner med Barbell. Denne personen vil holde deg bak deg og hjelpe deg med å skaffe vekt hvis du ikke kan fullføre repetisjonen.

  Hvis du er alene og du ikke kan fullføre en repetisjon, vil målet ditt være å skyve barbell bort fra ryggen mens du raskt beveger kroppen fremover for å ta deg bort.

  Andre vektede knep

  Selv knebøyene med dumbbells, medisinske baller og maskiner er effektive for å øke styrken.

  Squats med dumbbells

  Del på Pinterest

  Hold styrene ved siden av din side tillate en annen bevegelse, samt å gi en treningsøkt til overkroppen.

  Å flytte:

 • Hold et håndtak i hver hånd med armene dine langs sidene dine. Hold deg med føttene til skulderbredden og fingrene litt ut.
 • Fullfør en grunnleggende squat, slik at vekter fortsetter å danglende langs sidene.
 • Overhead knebøy med medisinsk ball

  Del på Pinterest

  L’Overhead squat krever litt & # 8216; av fleksibilitet i hofter, i skuldrene og i thoracic ryggraden, og deretter slappe av med vekten til du mestrer bevegelsen.

  Å flytte:

 • Støtte med føttene til skulderbredden og hold en medisinsk ball over hodet.
 • Crouching mens den medisinske ballen forblir over hodet: Bevegelsen starter på hoftene, selvfølgelig, og prøver å holde den medisinske ballen så nært som mulig til oppreist stilling.
 • Hack squat

  Del på Pinterest

  Mens du kan bruke en barbell for en squat hack, er maskinen for L’Hack Squat er mer vennlig for nybegynnere, og gå til treningsstudioet for det!

  Å flytte:

 • Kom på bilen, tilbake på støtten og knærne nesten rett.
 • Føttene dine skal være bak bredden, skuldrene skal hvile under lagrene, albuene skal foldes og hendene dine skal holde håndtakene.
 • Frigjøre vekten og squatting, bøye knærne og holde ryggen, nakken og hodet lined opp mot maskinen.
 • Motstandsdyktig mot knærne de gir opp, og når lårene dine kommer til parallell, trykker du tilbake for å starte.
 • Vanlige feil å være oppmerksom på

  De vanligste feilene under Squat inkluderer:

  • Knær du selger. Sørg alltid for at knærne faller.
  • Ikke kjør med hoftene dine. Den døde bevegelsen begynner med hoftene, ikke med knærne.
  • La knærne falle på tærne. Sitt på hoftene vil forhindre det.
  • Ikke involvere kjernen din. En sterk kjerne er grunnlaget for denne bevegelsen.
  • La brystet falle fremover. En stolt bryst er nøkkelen for en riktig squat.
  • Glem å puste. Inhals under nedstigningen, puster ut under kontoene.

  Bunnlinjen

  Hvis du ikke er kroket ennå, er det på tide å prøve det! Å finne en korrekt form for å starte er grunnleggende, og fortsett sakte og sørg for at du føler deg rolig med bevegelsen før du fortsetter.

  Er en’god idé å filme deg selv, slik at du kan se skjemaet ditt mer objektivt og gjøre forbedringer som du fortsetter. Lykke til og squatting!

  Nicole Davis er en forfatter basert i Madison, WI, Personal Trainer og Group Fitness Instructor hvis mål er å hjelpe kvinner til å leve et sterkere, sunnere og lykkeligere liv. Når han ikke jobber med mannen sin eller jager sin unge datter, ser du på gule fjernsynsprogrammer eller forbereder naturlig leavening brød fra bunnen av. Å ligge Instagram For treningsstudio, #momlife og mer.