Koreansk rød ginseng for erektil dysfunksjon

Beskrivelse

Mange menn demonstrerer symptomer på erektil dysfunksjon (DE) med alderen i alderen. Også kjent som impotens, er DE AN’sporadisk (eller langvarig) manglende evne til å få eller opprettholde en ‘8217;. Når & forekommer ofte, kan behandlingen være nødvendig for et helseproblem som ligger til grunn.

På denne måten, og det er viktig å adressere. Endringer i livsstil, narkotika og naturlige eller alternative behandlinger kan alle bidra til å gjenopprette normal seksuell funksjon.

Behandle

Erektil dysfunksjon kan skyldes psykologiske problemer. I mange tilfeller, C’er en fysiologisk årsak som diabetes, skade på nerver eller hjertesykdom. Livsstilsendringer, som å miste vekt, trening og slutte å røyke og alkohol, kan ofte hjelpe med L’og.

Livsstilsendringer kan ikke være tilstrekkelig til å lindre symptomene. Heldigvis er narkotika ofte effektive. Injeksjoner av legemidler som utvider blodkarene er et annet alternativ. Også noen urte kosttilskudd, som ginseng, kan hjelpe. Pass på at du snakker med legen din før du tar noen form for supplement.

COS’er koreansk rød ginseng?

fordeler

 • Koreansk rød ginseng er knyttet til større tilsyn og kan potensielt forbedre erektil dysfunksjon.
 • Ginseng kan bidra til å forhindre forkjølelse og redusere alvorlighetsgraden av hjertesykdomssymptomer.
 • MOT

 • Koreansk rød ginseng er ikke godkjent av FDA for behandling av erektil dysfunksjon.
 • Ginseng kan forstyrre noen rusmidler og øke effekten av koffein.
 • Koreansk rød ginseng er en plante som vokser i Asia. Noen ganger er det kjent som asiatisk ginseng, kinesisk ginseng eller panax ginseng. Koreansk rød ginseng bør ikke forveksles med Siberian Ginseng eller American Ginseng. Siberian Ginseng og American Ginseng er forskjellige planter som oppfyller ulike behov.

  Ginsengroten brukes som et naturlig middel i form av et supplement. Anlegget må vokse i fem år før de blir brukt. Dette betyr vanligvis at høy kvalitet ginseng har en høy pris. Den tørkede, men ikke forvandlet rot kalles hvit ginseng. Roten som ble dampet og tørket kalles Red Ginseng.

  Tradisjonell rød ginseng bruker

  Koreansk rød ginseng har blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin som et generelt velvære supplement. Det ble brukt til:

  • Styrke immunforsvaret
  • Forbedre hjertehelsen
  • kurere diabetes
  • Øke energi; energi
  • redusere stress
  • Behandler impotens

  Det sies at roten ser ut som menneskekroppen. I stedet for armer og ben, har den spire. Det antas at denne likheten er grunnen til at tradisjonelle herbalister betraktet ginseng som en behandling i hele kroppen. I dag er forskning demonstrert hvor effektiv ginseng er som et naturlig middel.

  Koreansk rød ginseng og e

  Red Ginseng har lenge vært brukt til å behandle den maktløshet. Men forskere studerer nå anleggets effektivitet. I en studie, På 45 menn med de ble gitt koreansk rød ginseng eller en placebo.

  Mennene som mottok gresset, tok 900 milligram, tre ganger om dagen, i åtte uker. På slutten av åtte uker har de som har tatt koreansk rød ginseng opplevd en forbedring i symptomene på de sammenlignet med de som har tatt placebo. Forskere har konkludert med at Red Ginseng kan være en effektiv alternativ behandling for impotens.

  Ginseng hos kvinner

  Mange kvinner opplever også en nedgang i seksuell funksjon i overgangsalderen. En annen studie Han utforsket effekten av koreansk rød ginseng på menopausale kvinner. I studien ble det på 32 kvinner administrert tre kapsler en dag med ginseng eller placebo. De som mottok supplementet, har forbedret seksuell funksjon uten bivirkninger. Forskere har konkludert med at Red Ginseng kan forbedre seksuell funksjon hos kvinner.

  Andre fordeler med ginseng

  Noen undersøkelser tyder på at ginseng kan hjelpe folk med kreft. Ginseng kan bidra til å hindre kolon-rektum kreft (eller kolon). Ginseng kan også hjelpe folk som lider av kreft for å føle seg bedre hvis kombinert med kjemoterapi.

  Dessuten, Noen søk Det viser at ginseng kan forhindre svulstervekst og til og med stoppe spredningen av kreftceller. Andre søk viser at ginseng kan bidra til å redusere kronisk tretthet forbundet med kreft.

  Ginseng kan bidra til å forhindre forkjølelse og redusere alvorlighetsgraden av hjertesykdomssymptomer. Ginseng kan også være effektivt for å øke årvåkenheten, redusere stress og forbedre motstanden.

  Ginseng danner

  Når du kjøper ginseng kosttilskudd, må du kontrollere at typen ginseng er tydelig angitt. Både hvite og røde ginseng er tilgjengelige. Imidlertid ble forskningen hovedsakelig gjort på Red Ginseng.

  Du kan ta Red Ginseng som flytende, støv eller kapsler. Du kan også kjøpe den tørkede roten for å koke i vann for te.

  Snakk med legen din om den rette dosen for deg. Aldri ta mer enn anbefalt.

  Bivirkninger

  L’Kortsiktig bruk av Red Ginseng regnes som trygt for de fleste. Over tid kan planten påvirke kroppen din.

  Bivirkningene forekommer ikke i alle de som tar ginseng. L’mer vanlig bivirkning er søvnig forstyrrelse. De mindre vanlige bivirkningene inkluderer:

  • menstruasjonsproblemer
  • Økt hjertefrekvens
  • Høyt blodtrykk
  • hodepine
  • diaré
  • svimmelhet
  • utslett

  Risiko og advarsler

  Det er en moderat risiko som Red Ginseng kan forstyrre noen rusmidler. Snakk med legen din før du tar Red Ginseng hvis du tar:

  • Medisin for blodtrykk
  • Bloodiness
  • Oksidase Monoamino Inhibitor (IMAO)
  • en stimulerende middel
  • Immunsystem suppressor
  • insulin for diabetes

  Unngå å kombinere ginseng og koffein. Ginseng kan intensivere effekten av koffein.

  Fordeler og ulemper med ginseng

  Ginseng er relativt billig og fritt tilgjengelig for kjøp. Du kan ta det som en kapsel, et støv, te eller i infuse drinker med ginseng. Ginseng brukes også som et energitilskudd.

  Ginseng kan ikke behandle # 8217; og alene. Noen undersøkelser tyder på at ginseng hjelper bare L’og sammen med lydvennlige vaner og trening. Videre er Ginseng ikke godkjent av FDA. Som de fleste naturlige kosttilskudd, L’medisinsk effektivitet av ginseng er ikke helt inkludert. Vær forsiktig når du bruker ginseng og snakker alltid med legen din.

  Outlook

  Koreansk rød ginseng kan hjelpe deg med å kurere de. Men som andre kosttilskudd, bør Ginseng ikke erstatte medisinsk behandling. Snakk med legen din før du prøver Red Ginseng for L & # 8217;.

  Selv om forskning har vist at Red Ginseng kan fungere som en behandling og,

  din og kan ikke svare på Red Ginseng. Med videre søk kunne Red Ginseng bli en effektiv og pålitelig løsning for L & # 8217;.