Komplikasjoner av osteoporose: Symptomer, årsaker og risiko

Beskrivelse

L’bein i kroppen din det bryter hele tiden og det nye beinet erstatter det. L’Osteoporose er en tilstand der beinene bryter raskere enn de kan byttes ut, noe som gjør dem mindre tette og mer porøse. Denne skrøpeligheten svekker beinene og gjør det mer utsatt for brudd og brudd.

L’Osteoporose kan ha stor innvirkning på livskvaliteten. Livsstil avbrudd spenner fra smerte til depresjon ALLE’Langsiktig hjemmepleie.

Folk som har osteoporose eller som kan utvikle den, bør være oppmerksom på de potensielle komplikasjonene i sykdommen og se etter løsninger før problemer oppstår.

Symptomer på’osteoporose

Det er ingen åpenbare tegn på osteoporose. Folk innser ofte ikke at de ikke lider av en bump eller et fall som forårsaker en beinbrudd. Noen mennesker vil oppleve et tap av høyde over tid eller en buet holdning på grunn av en brudd på ryggvirvlene og krumningen i ryggraden.

Komplikasjoner av’osteoporose

I tillegg til å gjøre deg mer utsatt for brudd og brudd, kan osteoporose føre til andre komplikasjoner:

Begrenset mobilitet

L’osteoporose kan ugyldiggjøre og begrense din fysiske aktivitet. Et tap av aktivitet kan få deg til å øke i vekt. Det kan også øke stress på bein, spesielt på knær og sider. L’Vektøkning kan også øke risikoen for andre problemer, for eksempel hjertesykdom og diabetes.

Depresjon

Mindre fysisk aktivitet kan føre til tap av uavhengighet og isolasjon. Aktivitetene du når du en gang har likt, kan være for smertefull nå. Dette tapet som er lagt til mulig frykt for brudd kan føre til depresjon. En tidlig følelsesmessig tilstand kan videre hindre din evne til å håndtere helseproblemer. Et positivt og fremtidsrettet perspektiv er nyttig når det gjelder medisinsk problem.

Smerte

Frakturene forårsaket av # 8217; osteoporose kan være svært smertefull og svekkende. Vertebral kolonnefrakturer kan forårsake:

 • Et tap av høyde
 • En buet holdning
 • Vedvarende ryggsmerter og nakke

Sykehusinnleggelse

Noen mennesker med osteoporose kan ødelegge et bein og ikke merke det. Imidlertid trenger de fleste ødelagte bein sykehuspleie. Kirurgi er ofte nødvendig for denne prosedyren, som kan be om et langvarig sykehusopphold og ytterligere medisinske kostnader.

Sykepleie

Mange ganger vil en brudd på hipperen kreve langvarig omsorg i sykehjem. Hvis en person er tvunget til å sove mens du mottar langsiktig omsorg, er det en større sjanse for at den kan eksperimentere:

 • Kardiovaskulære komplikasjoner
 • Større eksponering for smittsomme sykdommer
 • større følsomhet for ulike andre komplikasjoner

Snakk med legen din for mer informasjon om disse potensielle risikofaktorene. De kan også hjelpe deg med å skape en behandlings- og administrasjonsplan hvis og når det er nødvendig.

Risiko årsaker og faktorer av osteoporose

Følgende er noen faktorer som setter deg med størst risiko for å utvikle osteoporose:

 • Alder: Generelt, mer Invecchi, mer risiko seks.
 • Sex: Kvinner, spesielt kvinner i overgangsalderen, er mer sannsynlig å kontrakt L’osteoporose sammenlignet med menn, da lave østrogenivåer fører til svake bein.
 • Genetikk: L’Osteoporose kan arves.
 • Type bygg: Folk med en liten og slank bygning mer sannsynlig å utvikle den.
 • Narkotika: Drugs som steroider De var koblet til osteoporosen, ifølge Mayo Clinic.
 • Skjoldbruskkjertelproblemer: Noen har vært koblet til osteoporosen.
 • Lavt nivå av vitamin D og fotball: Lavt nivåer kan føre til bein tap.
 • Mangel på mosjon eller hvile i en langsiktig seng: begge situasjonene kan svekke beinene.
 • Tobakk og alkohol: de kan også svekke beinene.

Behandling og forebygging

Det er ingen kur mot osteoporose. Behandlingen er imidlertid tilgjengelig for å redusere utviklingen av sykdommen og administrere symptomene. Benene trenger fotball for å holde seg sterk og sunn. Ikke ansett nok fotball Alle’livsstart kan føre til osteoporose senere.

Også, vitamin D kan hjelpe kroppen din til å absorbere fotball. Pass på at du konsulterer legen din for å legge til kosttilskudd i kostholdet ditt.

En moderat mengde trening kan hjelpe bein og kropp å holde seg sterk. Falls er ansvarlig for et stort antall beinfrakturer, så praktisk som yoga, Tai Chi eller andre treningsøvelser i balansen; balansen kan hjelpe deg med å få en bedre balanse for å unngå fall og brudd.

Medisinering Det kan også hjelpe med osteoporose med osteoporose. Party slående narkotika reduserer bein tap rate. Anabole rusmidler fremmer beinvekst.

For menopausale kvinner kan østrogen terapi bidra til å forhindre tape og styrke bein. For postmenopausale kvinner, bifosfonater Jeg er den foretrukne behandlingen for osteoporose.

Andre forebyggingsmetoder sørger for forbedring av visningen og [8217; bruk av en pinne eller en walker når du går for å unngå å glide og falle.

Langsiktig prospekter

Selv om det ikke er noen permanent omsorg for osteoporose, er det mange ting du kan gjøre for:

 • Behandle symptomene dine
 • Styrker kroppen din
 • Sakte ned progresjonen av sykdommen

Prøv å konsentrere seg om minimumsreduksjonen av symptomer og forebygging av andre komplikasjoner.

Hvis osteoporosen har påvirket kvaliteten på livet ditt, snakk med legen din med mulige løsninger, spesielt hvis du opplever tegn på depresjon. Også på jakt etter hjelp og støtte fra din familie og dine venner.

Opprettholde et positivt syn på livet. Prøv å ikke vurdere endringer i dine vanlige aktiviteter som et tap av uavhengighet. I stedet bør du vurdere dem som en mulighet til å lære forskjellige måter å gjøre ting på og utforske nye morsomme aktiviteter.