Komplikasjoner av hjertesykdommer: Lang og kortsiktige effekter

Beskrivelse

Hjertesykdom er et generisk begrep, noe som betyr at det beskriver mange forhold som påvirker en persons hjertehelse. Hjertesykdom beskriver forhold som påvirker hjertemuskulaturen, hjerteventiler, koronararterier eller en persons hjertehytme. Hver av disse komponentene spiller en viktig rolle i den generelle helsen til en persons hjerte. Når en person oppdager at han har hjertesykdom, er det viktig for ham å gjøre endringer i livsstilen for å bremse sykdomsprogresjonen. Hjertesykdommer kan forårsake mange potensielt dødelige komplikasjoner hvis ikke behandlet. I følge Sentre for sykdomskontroll og forebygging, Det anslås at 1 død på 4 i USA skyldes hjertesykdom.

Hjertefeil

L’hjertesvikt oppstår når hjertet ikke er tilstrekkelig til å pumpe blod i hele kroppen. Kardiale muskelen er veldig sterk. Men over tid kan muskler bli rammet og ha problemer med å spille sitt arbeid. Hjertet begynner å kompensere ved å slå raskere, utvikle flere muskler eller strekke seg ut for å ønske mer blod velkommen. Over tid kan disse kompensasjonsmetodene påvirke hjertets funksjon og forårsake hjertesvikt. Dette kan forårsake kortpustethet, svimmelhet, forvirring og opphopning av væsker i kroppen, noe som forårsaker hevelse.

Hjerteinfarkt

Et hjerteinfarkt oppstår når koronararteriene smalte smal for å avbryte blodtilførselen til hjertet. Ofte er dette resultatet av en akkumulering av kolesterol i arteriene kalt aterosklerose. Et stykke kolesterol bryter og kan blokkere blodkaret. Hjertecellene begynner å dø når de er fratatt oksygen. Symptomer inkluderer kortpustethet og sterk brystsmerter som kan utstråle tilbake til baksiden, kjeven eller venstre arm. Imidlertid kan kvinner manifestere forskjellige symptomer forbundet med hjerteinfarkt og hjertesykdom, som diskuteres nedenfor.

Slag

Når hjertet ikke virker effektivt, er det mer sannsynlig å danne blodpropper i blodkarene. Et slag oppstår når en av disse blodproppene inngår i et blodkar i hjernen og avbryter blodet. Dette kalles iskemisk slag. Symptomene på «Ischemic Stroke inkluderer:

  • nummenhet på den ene siden av kroppen
  • forvirring
  • Vanskeligheter med å snakke
  • Tap av balanse eller koordinering

Hvis en person ikke søker behandling ganske raskt, kan for mange hjerneceller dø i viktige hjerneområder som styrer ordet, styrke, minne og mer. Hvis en person bor i hjernen, kan disse elementene i hjernens funksjon aldri komme tilbake igjen eller kan kreve tid og rehabilitering for å gjenopprette.

Pulmonal emboli

En pulmonal emboli ligner et slag, men det blokkerte blodkaret finnes i lungene i stedet for i hjernen. Symptomer inkluderer kortpustethet, brystsmerter under pust og blåaktig hud. Fordi kroppen raskt er fratatt oksygen, en lungembolisme på 8217, kan bli dødelig og er en nødsituasjon.

Hjertestans

L’hjertestans oppstår når hjertet plutselig slutter å slå. Det er vanligvis forårsaket av en strømforstyrrelse i hjertet. Arytmier forårsaket av hjertesykdom kan føre til hjertearrest. Dette vil føre til døden hvis ikke tatt umiddelbart.

Sykdom i’perifere arterie (pute)

Den samme krympingen som oppstår i koronar sykdom kan forekomme i arteriene som gir blod til armene og bena. Hoved symptom på puten er en sterk ben smerte når du går.

Atrieflimmer

Atrial fibrillering, eller Afib, er en sjelden dødelig hjertebetingelse. Det forårsaker de øvre rommene i hjertet klaff uregelmessig eller # 8220; tremano & # 8221; I stedet for å slå sterk. Dette kan føre til en ujevn hjerterytme til en person og en følelse av flagrende i brystet. Å ha avib kan øke risikoen for å ha et slag eller hjertesvikt. Fordi rommene slår uregelmessig, kan blodet enkelt krasje inn i rommene og lage blodpropper.

Angina

Angina er det medisinske begrepet for brystsmerter. Dette skjer når hjertemuskelen ikke mottar nok oksygen. Resultatet er en følelse av klemme eller brysttrykk. Det finnes forskjellige typer angina. De vanligste typene er den stabile og ustabile angina. L’Stabil angina er også kjent som en angina fra fysisk innsats. Siden øvelsen og innsatsen øker kroppen oksygenbehov, kan hjerte muskler lide. Den ustabile angina er et mer bekymringsfullt symptom fordi det er brystsmerter som oppstår som ikke er relatert til innsatsen.

L’Angina er mer et symptom enn en tilstand. Det er et symptom på en hjertebetingelse nedenfor, som er mer vanlig en hjertesykdom.

Spesifikke symptomer på sjangeren

Kvinner og menn kan ha forskjellige symptomer relatert til hjertesykdommen fordi de er mer sannsynlig å ha forskjellige deler av hjertet som er berørt. For eksempel utvikler kvinner mest kardial sykdommer i mindre arterier som grener av fra de store eller koronararteriene i hjertet. Som et resultat kan kvinner manifestere forskjellige symptomer knyttet til hjertesykdom, inkludert kvalme, kortpustethet, oppkast eller magesmerter.

Menn er mer sannsynlig å lide av hjertesykdom som påvirker eller blokkerer de viktigste koronararteriene. Dette kan føre til symptomene som folk mest forbinder hjertesykdom, som overveldende thoracal smerte, følelse av undertrykkelse eller brysttrykk, spesielt med stress eller fysisk aktivitet.

Kortsiktige komplikasjoner

Hjertesykdommer kan i stor grad påvirke en persons livskvalitet. Hvis en person lider av angina, kan han være redd for å streve for frykt for brystsmerter eller andre irriterende symptomer. De med hjertesvikt kan utvikle hevelse, svimmelhet og andre symptomer som kan påvirke deres evne til å fullføre daglige aktiviteter. En person med en diagnostisert hjertesykdom må også leve med stress for å få en langsiktig sykdom som kan forårsake hjertehendelse, som et hjerteinfarkt eller slag.

Langsiktige perspektiver og potensielle komplikasjoner

Langsiktig utsikter for personer med hjerte sykdommer avhenger av mange faktorer. Disse inkluderer typen kardiopati nedenfor, reaksjonen av personen til narkotika og skadeforetningen og alvorlighetsgraden. Hvis en lege diagnostiserer deg eller en person kjære en hjertesykdom, må du følge et farmakologisk regime og en sunn livsstil for å forhindre forverring av komplikasjoner.

Hjertesykdommer betraktes som en kronisk tilstand, og det kan være komplikasjoner etter perioder med forbedring indusert av narkotika. Kardiale sykdommer forblir imidlertid hovedårsaken til døden både for menn og kvinner, ifølge CDC. Se etter behandling etter de første mulige indikatorene på hjerteproblemer, som for eksempel hypertensjon eller mangel på pusten, kan føre til bedre resultater.