Kombinasjon av Advil og Aleve: Bivirkninger og take-away

Introduksjon

Når du forekommer moderate smerter og smerter, vil du sannsynligvis prøve å finne lindring i # 8217; medisinsk kabinett. Hvis du er som de fleste, har du sannsynligvis minst en eller to benk-øverste smertestillende stoffer. Du kan spørre deg om du kombinerer dem, kan hjelpe eller vondt. I denne artikkelen vil vi snakke om smertestillende stoffer fra Banco Advil og Aleve. Vi forteller deg hvordan alle jobber for å lindre smerte og hva som kan skje hvis du tar dem sammen. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å ta valg for å lindre smerte på den sunneste måten som mulig.

Hva kan skje hvis du kombinerer Advil og Aleve?

Advil, også kjent som ibuprofen og alever, også kjent som naproxen, er begge ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans). Begge disse stoffene fungerer på samme måte og gjør det samme for å lindre smerte. Advil og Aleve begge bidrar til å forhindre prostaglandinproduksjon. Prostaglandiner er produsert i de fleste kroppsceller. Cellene dine slipper dem mange ganger, selv når du såret. De er ansvarlige for Dell’betennelse. Advil og Aleve reduserer mengden prostaglandin som cellene må frigjøre. Smerten forårsaket av # 8217; betennelse begynner å forsvinne når det er færre prostaglandiner.

L’Samtidig ansettelse av flere fans som Advil og Aleve lindrer ikke smerte raskere. Du kan også øke risikoen for noen bivirkninger fra # 8217; tar en overdreven mengde fans eller å ta dem for lenge.

Hva er bivirkningens bivirkninger?

Både Advil og Aleve kan forårsake lignende bivirkninger. Tatt dem sammen øker risikoen for disse bivirkningene i forskjellige deler av kroppen.

Grundige problemer og blodtrykk

Prostaglandiner bidrar til å opprettholde trykk i nyrer for å filtrere væsker i kroppen og opprettholde blodtrykket. Endre mengden prostaglandin også eller for lenge, kan øke blodtrykket eller skade nyrer. Dette kan forårsake oppbevaring av væsker og endringer i mengden og hyppigheten av vannlating. Personer med nyresykdommer eller å ta blodtrykksmedisiner er til størst risiko.

Fordøyelsessystemproblemer

Prostaglandiner bidrar til å beskytte magen mot skade. Reduser dem for eller for lenge kan sette deg i fare for sår, halsbrann og kvalme. Du kan legge merke til avføring blodig eller svart og tjære. Personer med problemer alle’fordøyelsessystemet som L’Peptisk sår og ulcerøs kolitt er til størst risiko.

Blødende problemer

Fans kan redusere blodkoagulasjonskapasiteten. Hvis du har blødende problemer, kan du merke hyppige blåmerker eller blødninger fra nese eller blødning fra harde sår for å stoppe. Folk er med størst risiko inkluderer folk som:

  • Ta medisiner for å fluidifisere blod
  • Den har en lav blodplateantall
  • har hemorragiske lidelser som hemofili

Ta bort

Kombinasjonen av mer enn én fans, som Advil og Aleve, vil ikke bidra til å lindre smerter raskere enn # 8217; ansette en enkelt fans. I stedet kan det øke risikoen for bivirkninger. Hvis smerten ikke forbedrer bare en av legemidlene, kontakt legen din. Du kan trenge et annet stoff eller smerte kan være et symptom på et bredere problem.