Kolloidalt sølv og kreft: Unngå denne falske kreftbehandlingen

L’kolloidal sølv som kreftbehandling

Noen ganger kommer folk som lider av kreft til alternative behandlingsmetoder, i tillegg til kjemoterapi og andre tradisjonelle kreftbehandlinger, for å forbedre sjansene for å beseire sykdom.

En behandling mot populær, men ikke bevist kreft er utarbeidet av kolloidale sølvtilskudd.

Markedsført som behandling for immunstøtte, L’kolloidale sølv sier å ha antitumoregenskaper. Det er ingen vitenskapelig bevis for å støtte disse anekdotiske utsagnene. Det kan også være risiko i # 8217; bruk det kolloidale sølv.

COS’er det kolloidale sølv?

L’Colloidal Silver er et populært tillegg D’sølv. Å skape tillegget, ion D’ren sølv er suspendert i renset vann.

Før antibiotika brukte folk sølv til & # 8220; drepe drep & # 8221; Virus og bakterier. Sølvbaserte forberedelser var populære som en dråper for nesen og sprayet for halsen.

Før 1938 ble sølvet mye brukt til å behandle eller forhindre en rekke sykdommer, inkludert kreft. Etter at moderne antibiotika ble oppfunnet, ble sølvet raskt foreldet. Det medisinske samfunnet anbefaler ikke lenger sølv til medisinsk behandling.

Noen forhandlere fremmer imidlertid i dag det kolloidale sølv som et kraftig antimikrobielt og desinfeksjonsmiddel. Noen selger det som en panacea for forhold som:

  • kutt
  • infeksjon
  • parasitter
  • virus
  • sykdom
  • kreft

Risiko for helse

Mens sølvet har blitt brukt i medisin for Tusenvis av år, Moderne medisinsk samfunn vurderer ikke Sikker eller effektiv kolloidal sølv.

Dette skyldes delvis det faktum at sølvet ikke er et essensielt næringsstoff og ikke har en hensikt som er kjent i kroppen. Selv den kolloidale sølv kan forårsake Lav absorpsjon av noen stoffer. L’Topisk sølv kan ha noen medisinske bruksområder, for eksempel i behandling av brannskader eller hudinfeksjoner. Det er ingen godkjente orale legemidler som inneholder kolloidalt sølv.

Risikoen for den alvorligste helsen forbundet med sølvforbruk er risikoen for å utvikle Argiria. L’Argiria er en tilstand som gjør huden grå eller blå og er vanligvis permanent. Dette skjer når sølvpartiklene; sølv påvirker cellepigmentering.

Sekund Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse, L’Kolloidalt sølv er ikke trygt eller effektivt for behandling av sykdom eller tilstand. Risikoen for å bruke sølvprodukter overstiger noen ikke-bevist nytte.

Kolloidalt sølvsøk og kreft

Folk som tror at 8217; kolloidale sølvfunksjoner hevder at det ennå ikke har nok forskning for å finne ut fordelene ved bruk. Imidlertid viser tidligere forskning ikke en positiv sammenheng mellom sølv og menneskers helse.

Til dags dato er det ingen gode kvalitetsstudier på helsemessige fordeler som kommer fra # 8217; kolloidal sølvinntak.

Kolloidal sølv og kreft

Utklippene på Colloidal Silver kommer fra feil overbevisning om at mineralen er en, nesten perfekt antibiotikum & # 8221; som en homøopatisk lege Robert Scott Bell Sett den. Han fortalte Los Angeles-tider i en artikkel fra 2009 at stoffet ikke har, kjente negative bivirkninger og # 8221; og # 8217; sølv kan drepe noen bakterier eller virus.

Men C’Ingen test L’kolloidal sølv har antimikrobielle egenskaper.

Outlook

Det er ingen vitenskapelig bevis på at 8217; kolloidal sølv kan brukes til å behandle kreft.

Imidlertid viser online-testimonials at folk tror på helbredelsen av dette supplementet. Sølvet ble historisk brukt som en behandling for noen helsemessige forhold, men kan ha alvorlige bivirkninger. Snakk med legen din på sikre måter å inkludere urter eller kosttilskudd og andre komplementære tilnærminger for å hjelpe deg med gjenoppretting og helbredelse.

Inntil videre forskning utføres, er det ikke tilrådelig å ta kolloidalt sølvtilskudd for å behandle kreft.