Kolesterol kontroll kamskjell: 5 sunne oppskrifter for hjertet

Fisken er god, sant? Det har blitt ganske vanlig å vite at ulike typer sjømat er gode inneslutninger i et sunt kosthold. Men når du er bekymret for kolesterolnivået, kan du aldri være for forsiktig. Som du vil se i tilfelle av kamskjell, er djevelen i forberedelsesdetaljer.

Kamskjellene har en delikat smak og du vil ofte finne dem på en tallerken som svømmer i et hav av smør. I dette tilfellet ville kamskjell ikke være et klokt valg i menyen hvis du ser på kolesterolet ditt, men det skyldes ikke kamskjellene seg selv.

Ernæringsmessig kamskjellkvalitet

Som de fleste sjømat er kamskjellene relativt fattige i kalorier, fett og kolesterol. I følge USDA, En 3-ounce del av enkle damp kamskjell inneholder bare 94 kalorier. Inneholder 35 milligram kolesterol og 0.19 gram mettet og flerumettet fett. Videre inneholder den bare 0.07 gram monounsettet fett og en ubetydelig 0.008 gram transfett.

Så hva betyr alt dette? Kamskjellene er en kalorisk mat og lavt kolesterol. De er også lave i fett & # 8211; Alle typer fettstoffer.

Mettet fett kan øke kolesterolet. Hold D’øye innholdet av mettet fett av maten; Daglig matinntak er viktig når du arbeider for å senke eller kontrollere kolesterol.

L’USDA anbefaler å oppnå mindre enn 7% av de daglige kaloriene fra mettet fett. For noen som spiser 2000 kalorier hver dag, er dette mindre enn 16 gram mettet fett. Mens kamskjellene inneholder mye mindre enn et gram mettet fett, er jeg et klokt valg.

Men de er enkle kamskjell. Hvis du går til en restaurant og bestiller kamskjell tilberedt med smør, ser du på en helt annen ernæringsmessig profil. Bare en spiseskje smør inneholder mer enn 7 gram mettet fett.

Hvis du prøver å gi deg noen kamskjell, men du administrerer også kolesterol, må du være oppmerksom på hva som legges til kamskjellene under matlagingsprosessen. Oppskriftene vi fant er ganske typiske kamskjell oppskrifter, noe som betyr at noen er bedre for deg enn andre. Vi vil hjelpe deg med å gi dem en sunnere sving langs veien.

1. Sitron smør kamskjell

Ja, smør. Men denne oppskriften klarer å lage en skje med dekadente ting for fire porsjoner. Dermed får du bare 1/4 skje eller mindre enn 2 gram mettet fett av porsjon. Dette er den typiske enkle parabolen av komfyrkallops. Og det virker guddommelig.

Få oppskriften!

2. Barley Salat med kamskjell

L’Byg er en liten pasta og er flott for salater. Denne oppskriften krever litt & # 8216; Olive Oil & # 8211; 1/4 kopp pluss en annen skje. Du kan enkelt redusere den minst halvparten for å kutte mettet fett. L’Olivenolje er en god kilde til sunne monoumettede fettstoffer for hjertet, så lagre en del av # 8217; oljen er bra.

Få oppskriften!

3. Scutted kamskjell paleo med mango og ananas saus

Denne oppskriften fra & # 8217 ferske utseendet bruker det klarerte smøret i stedet for det normale smøret. Ghee er klarert smør, men inneholder også mettet fett og, hvis de blir konsumert i store mengder, kan øke risikoen for hjertesykdom. Vårt råd til denne oppskriften: Klipp mengden avklart smør i halvparten. Det er omtrent 3/4 spiseskje av klarert smør, fordelt på 2 eller 3 porsjoner, en rimelig og moderat mengde.

Få oppskriften!

4. Rød pepper kamskjell

Denne oppskriften har bare fem ingredienser, og selv om den kommer fra dronningen av smør, har Paula Deen, ingen å snakke om! Fettet her i er olivenoljen og med bare 2 spiseskjeer fordelt på 6 porsjoner, trenger denne oppskriften egentlig ikke justeringer for å være sunn for hjertet!

Få oppskriften!

5. Scutted jumbo kamskjell med blomkål puree og grillet asparges

Bruk blomkål i stedet for ris eller poteter for basen vil gjøre denne kamskjell oppskriften paleo-vennlig, samt mer vennlig venn. Krever litt & # 8216; smør, men ikke mye, med bare 1/4 skje per del. Du kan helt eliminere det eller beholde det fordi dets effekter vil bli nominelt.

Få oppskriften!

Å se på kolesterolet ditt bør ikke være vanskelig. Inkludert sunne matvarer som kamskjell og tilpasning av oppskrifter til kostholdsbehovene dine, kan du gi deg gourmetretter som begge er gode for deg og deilig.