KOL: En realisert juledrøm

En gledelig og minneverdig jul omgitt av folk som elsker. Dette er hva Gina Jones ønsket da han kontaktet Dream Foundation i november 2015.

Noen uker senere tok banket på døren til Gina og hans barnebarnsgaver, dekorasjoner og mat i overflod, for ikke å nevne en elfens muntert band.

Mens’Dream Foundation Han skjønte over 23.000 drømmer og nektet aldri en kvalifisert forespørsel, deres raske svar var et sjokk for Gina. Min første samtale til Gina har vært spennende & # 8221;, husker Katarina Robledo, koordinator for drømmer som klarte saken av Gina. «Det var helt veldig glad for at vi ønsket å gi en drøm, han kunne ikke tro at hans spørsmål hadde blitt akseptert.

Han sa at han endelig følte seg som om noen var på hans side og hadde Gud som så på henne og hans familie & # 8221;.

Gina, 50, lider av kronisk obstruktiv bronkopneumopati, eller KOL, en tilstand Slår over 24 millioner mennesker Bare i USA. Det er den tredje årsaken til døden i USA, og kvinner er berørt disproportionately. De fleste tilfeller er forårsaket av røyking, men også genetikk, Luftforurensning og infeksjoner kan spille en rolle i å forårsake KOL.

KOL: Få fakta

Gina har blitt diagnostisert i 2014 og er for tiden på Stadium 4, den mest alvorlige karakteren for KOL. De fleste med KOL i stadion 4 lider av ekstrem kortpustethet og er ofte ikke engang i stand til å forlate hjemmet.

For det som sannsynligvis vil være hans siste jul, ønsket Gina å gi sine barnebarn & # 8211; Christina og Matthew, begge vedtatt & # 8211; En virkelig minneverdig dag, full av gaver og juleferier. Han trengte også hjelp til å betale noen utgifter, inkludert lån, innenlandske regninger og en leiesenterregning.

Maeve Harding Dream Coordinator var blant de fem lagmedlemmene som fødte Ginas drøm. & # 8220; Dette var en nøddrøm, så vi måtte prøve å kjøre alt ganske raskt & # 8221; sier. Etter å ha gått en «8217; nå på en levert varebil av gaver donert, så vel som dekorasjoner og mat, kom de til Gina’s House i Santa Maria, California, klær fra Santa Claus Elves.

& # 8220; din forventede levetid er ganske kort, dessverre, og ville bare tilbringe en siste jul med dem og trengte hjelp til å sette det sammen og motta noen gaver til hennes barnebarn og sier Maeve.

For mer enn en’Nå fortsatte partiprodukter å regne. Først kom de gaver som en mini basketball kurv og heklet verktøy for Matthew og Christina. Etter at andre dekorasjoner ankom, mat og til slutt, en sjekk fra Dream Foundation som Gina kunne ha brukt som han ønsket.

& # 8220; Det var så glad da vi ga barna sine gaver, og det var veldig spent da vi ga det en sjekk med midler som kunne bruke for noe / # 8221; sier Maeve. & # 8220; Hans hender skjelvet og gråt.& # 8221;

& # 8220; bare å være der, se henne smil og være så glad & # 8230; Det var virkelig en flott tid.& # 8221;

Frivillige i Dream Foundation har nesten 100 flere drømmer om å realisere ved slutten av året; år og si at de vil sende leker til omtrent 30 familier som søkte på å oppnå sine drømmer om ferie, men har ennå ikke kvalifisert. Og de jobber fortsatt med Gina’S & # 8211; Matthew og Christina bør forvente gaver størrelsen på en tablett i sin søken’år.

Helsen til Gina, i mellomtiden, har forverret videre. Takket være Dream Foundation, var han imidlertid i stand til å nyte en annen jul, en dag som hans barnebarn og hans kjære kan huske hvert år.

Du kan lære mer om Dream Foundation på deres Dedikert portal, Twitter, eller Facebook.

De beste bloggene på COPD Dell’år