Kokosolje for cellulitt: Fordeler, bruksområder og mer

Fordi kokosnøttoljen?

Fordeler for helse på’kokosnøttolje stikker overalt. L’Siste trend for besatt av’kokosnøttoljen er reduksjonen av cellulitt. Når det brukes på huden, kan det være effektivt å minimere L’utseende av cellulitt i noen mennesker.

Cellulitt refererer til huden på skinker, hofter, lår og mage som synes å presentere dimples eller noduler. Se ligner på en peeling av ost oransje eller ostemasse og er oftere hos kvinner fra # 8217; ungdomsårene ALL’voksen alder. Det er ikke et alvorlig helseproblem, men mange finner dem pinlig for estetiske grunner.

L’Mål for å massere kokosnøttoljen direkte på den slått huden er redusert til utseendet på de klumper og dimples. Det er også enkelt å søke. Siden kokosnøttoljen har et lavt smeltepunkt, kan det løses i håndflaten og masseres på huden.

La oss gi en’Se på hva som undersøker effekten av # 8217; kokosnøttolje på huden og cellulitten.

Det fungerer?

Forskere og forskere vet ikke mye om hvordan og hvorfor cellulitt manifesteres. Det ser ut til å være relatert til bindevevet som angriper huden til den underliggende muskelen. Når fettet akkumuleres mellom huden og muskelen, kan dette bindevevet gjøre overflaten av den uregelmessige huden til å vises eller med dimples. Øke vekten kan gjøre cellulitten din mer fremtredende.

Cellulitt ser ut til å ha en genetisk komponent, så folkene som eier det, kan arve det fra familien sin. En stillesittende livsstil kan også bidra til vekst og utvikling av cellulitt. Forebygging av opplæring eller forverring av cellulitt kan føre til et sunt kosthold, vanlig fysisk trening og unngå stillesittende vaner.

L’kokosnøttolje har vist seg å spille en rolle i # 8217; fuktighet og glatt huden, som kan hjelpe deg med å maskere dimplesegenskapene til cellulitt. En studie Han fant ut at jomfru kokosnøttolje er like effektiv som mineraloljen hvis den brukes som fuktighetsgivende krem.

Selv den jomfru kokosnøttoljen har vist seg å ha Helbredende effekter på huden. Det fungerer delvis fordi det kan øke produksjonen av kollagen i huden. Kollagen har en strammende og strammende effekt på hudvevet, som kan redusere utseendet til cellulitt. Kollagen er en vanlig ingrediens i creme og grammende salver.

Det er få medisinske tester som 8217; kokosnøttolje reduserer eller omvendt cellulitt. Imidlertid kan fuktighetsgivende og produserende egenskaper av kollagen være nyttige for noen mennesker.

Mulige fordeler

L’kokosnøttolje kan bidra til å strømme, fast og fukte huden i områder der cellulitt er et problem. Det kan påføres alene direkte på huden gjennom en lysmassasje, akkurat som en lotion eller en hudkrem. L’kokosnøttolje er kjent for å forbedre seg Helbredelse av sår og dermatitt.

Hvis du ønsker det, kan du lage hudpleieblandinger ved hjelp av kokosnøttolje. Du kan finne online oppskrifter for mange hudpleiebehandlinger, inkludert:

  • Kroppssmør
  • Sukker scrub
  • Massasjeoljer
  • Ansiktsbehandlinger
  • Behandlinger for strekkmerker

Du kan også bruke kokosnøttoljen som en base for ditt valg av essensielle oljer. Essensielle oljer som lavendel, røkelse og rosa er populære i hudpleieordninger.

Bivirkninger og risiko

Du kan være allergisk mot kokos og din olje. Patch Test et lite hudområde før du bruker gratis. Vær oppmerksom på reaksjoner som kløe, rødhet og urtikaria. Stopp bruk og kontakt legen din dersom en kutan reaksjon oppstår ved kokosnøttoljen.

I noen tilfeller kan kokosnøttoljen forårsake akne (spesielt hvis den brukes på ansikts huden). Påfør det sparsomt når du begynner å eksperimentere med kokosnøttoljen på huden. Det kan hende du finner at det forårsaker irritasjon, eller at dens tekstur virker ubehagelig.

Selv om noen helse tilhengere oppfordrer forbruket av kokosnøttolje som helse supplement og vekttap, kan dette ikke være en god ide. L’kokosnøttolje inneholder svært høye mengder mettet kalorier og fett, som kan gå mot dine vekttapsmål. Snakk med legen din før du spiser store mengder kokosnøttolje som et supplement.

L & # 8217;

L’kokosnøttolje er generelt en sikker olje for å påføre huden. Det kan være effektivt for fuktighetsgivende, fast og tone huden der cellulitt er tilstede. Det kan imidlertid ikke være riktig tilnærming for alle.

Med mindre du har en’kokosnøttallergi eller føler hudirritasjon, vil ikke forårsake skade hvis du vil se om det fungerer for deg. Hvis ingenting annet, blir huden din bedre hydratisert.

Husk at hvis du ikke er sikker på at du er allergisk eller ikke til kokosnøttolje, prøv det først på et lite lærområde.