Kokosnøttolje og psoriasis: Fungerer?

Hodebunnen kokosnøtt og psoriasisolje

Utslett av psoriasis er vanskelig å behandle, spesielt når de utvikler seg på hodebunnen. I følge Allianse for psoriasis og # 8217; psoriasis artritt, Minst halvparten av alle mennesker med psoriasis har symptomer på hodebunnen.

Gitt den hastigheten som psoriasis utvikler seg og særlig vanskeligheten med å behandle psoriasis i hodebunnen, kan du vurdere alternative metoder for å lindre kløe og smerte. L’kokosnøttolje kan tilby lettelse til hodebunnspsoriasis, men bør ikke erstatte behandlingsplanen som er skissert av legen.

Cos’er psoriasis av hodebunnen?

Psoriasisen i hodebunnen er ofte feilaktig diagnostisert som seborrheic dermatitt. I motsetning til denne «sist tilstand, psoriasis er preget av røde og silvery skalaer som kommer fra en økning i cellulær omsetning av huden. Disse skalaene kan forme som dermatitt, men de kan også brenne.

Psoriasisen i hodebunnen kan starte på den ene siden av hodebunnen og spre seg raskt gjennom hele hodet. Flekker og skalaer er ofte mer utbredt bak ørene og på kanten av # 8217; hår hengende. Dette kan gjøre det vanskelig å camouflere tilstanden.

Hvordan psoriasis av hodebunnen behandles?

Utbruddene av psoriasis i hodebunnen behandles vanligvis med:

 • Sjampo med salicylsyre
 • Aktuelle steroider
 • Topical retinoider (vitamin A)
 • ultrafiolett lys, for barbert hoder

Varighet og L’Effektiviteten til disse behandlingene varierer. Rehancies of Psoriasis kan vare i uker og til og med måneder.

Noen bruker en kombinasjon av terapier for å håndtere deres psoriasis. Denne kombinasjonen kan inneholde en alternativ behandling som kokosnøttoljen.

Personer med mer alvorlige tilfeller av psoriasis i hodebunnen kan be om biologiske stoffer.

Cos’er kokosnøttoljen?

L’kokosnøttolje er avledet fra kokosnøttkalder. Inneholder laurinsyre, en type fettsyre som har vist seg å redusere:

 • betennelse
 • sopp
 • virus
 • Skadelige mikrober

L’kokosnøttolje er spesielt kjent som hjelp på kjøkkenet for folk som leter etter et sunnere alternativ til vegetabilsk olje. I fast form, # 8217; kokosnøttolje brukes også som fuktighetskrem for huden. Den kan også brukes som aktuell behandling for psoriasis.

Den største fordelen med olje er dens evne til å fukte hodebunnen. Faktisk er det noen ganger brukt som en balsam for å fukte hodebunnen og tørr huden, eliminerer overflødig sebum (olje). Denne muligheten gir håp til at folk som lider av tørre skalaer som er uforgjengelig.

L’Kokosnøttolje alene kan ikke være en tilstrekkelig behandling for psoriasis, men L’å legge til en slik tett krem ​​på hodebunnen kan potensielt hjelpe i fjerning av skalaer.

Forslag til behandling av psoriasis i hodebunnen med kokosnøttolje

Det er best å bruke oljen etter dusjen. Dette er tiden når huden din er mer i stand til å fange fuktighet. La i utgjøre oljen for Om Mezz’nå.

For å øke fordelene, vikle et varmt håndkle rundt hodet. Du kan varme håndklær på forskjellige måter:

 • Skyv en klut under L’varmt vann i vasken
 • Sett et fuktig håndkle på en tallerken og lag mikrobølgeovn i 30 sekunder
 • Varm vannet i en vannkoker og hell vann på et lerret i en bolle (men oppmerksomhet, siden dette gjør’veldig varmt håndkle)

Når du skyller kokosnøttoljen fra hodebunnen og hairet, masserer det med hender. Det er viktig å gjøre det forsiktig. Rive skalaer kan forårsake hudirritasjon og føre til infeksjoner.

Etter å ha fullført skylling, en kam mellom håret hennes. Dette vil hjelpe deg med å fjerne skalaene som er fanget i håret ditt.

Denne metoden kan gi deg midlertidig lettelse fra overdreven flass. Uten andre former for behandling, vil skalaen trolig komme tilbake.

Ta ut mat

Det er usannsynlig at psoriasisen verre kokosnøttolje, men kan ikke være effektiv for alle. Noen mennesker har en allergisk reaksjon all’kokosnøttolje. Slutte å bruke kokosnøttoljen hvis huden din virker verre når du bruker den.

Hold deg i fare for en Psoriasis-epidemi, selv når du bruker et fuktighetsgivende middel som kokosnøttoljen. Dette skyldes at det kan bidra til å fjerne dagens skalaer, men hindrer ikke utviklingen av nye trapper.

L’Kokosnøttolje kan også forstyrre andre aktuelle behandlinger du bruker, så sørg for at du spør legen din før du prøver det.