Kokosnøtt kefir er den nye superfood?

Oversikt over kokosnøtt kefir

Kefir gjæret drikke er et spørsmål om legenden. Marco Polo skrev om kefir i hans dagbøker. Det sies at kornene for tradisjonelle kefir har vært en gave fra profeten Muhammad.

Kanskje den mest spennende historien er i Irina Sakharova, den russiske temptressen sendte for å fortrylle Kefir-hemmeligheten fra en prins av Kaukasus.

I dag nyter Kefir popularitet over hele verden som en sunn og forfriskende drink. Men det sier at et nytt produkt, kokosnøtt kefir, vil forklare helsemessige fordeler av tradisjonell kefir ved å kombinere kefir fordeler med helsemessige fordeler og deilig smak av kokosnøtt vann.

COS’er den tradisjonelle kefiren?

Del på Pinterest

Tradisjonelt ble kefiret produsert med ku melk, geit eller gjæret sau med kefir bønner. Kefir bønner er faktisk ikke frø av planter eller frokostblandinger, men en kombinasjon av ingredienser, inkludert:

  • Laktiske bakterier (tilstede i planter, dyr og jord)
  • gjær
  • protein
  • Lipider (fett)
  • sukker

Disse ingrediensene danner en gelatinøs substans. De er levende og aktive avlinger, som ligner de som finnes i en naturlig leavening forrett. Ta gjæring når kefir bønner er kombinert med melk eller kokosnøtt vann, mer eller mindre på samme måte som yoghurt, rømme og kjernemelk.

Så’er kokosnøttvannet?

Del på Pinterest

L’kokosnøtt vann er den klare eller litt uklare væsken som du finner når du åpner en grønn kokosnøtt. Det er forskjellig fra kokosmelk, som er tilberedt med en revet kokosmasse av en moden og brun kokosnøtt.

L’kokosnøtt vann inneholder kalium, karbohydrater, proteiner, mineraler og vitaminer. Det er dårlig med fett og inneholder ikke kolesterol.

L’Kokosnøttvann inneholder også elektrolytter, fundamental mineraler for funksjonen av kroppsceller. Det er viktig å bytte elektrolytter når du mister dem på grunn av svette, oppkast eller diaré.

L’rent kokosnøtt vann har blitt brukt som intravenøs væske Å hydrere mennesker i kritiske forhold i fjerntliggende områder der medisinske ressurser er begrenset.

Fordeler med kokosnøtt kefir

Del på Pinterest

Coconut Kefir er kokosnøttvannet som har blitt gjæret med kefir korn. Som melkekefiren gir den drivstoff for gunstige bakterier i # 8217; tarmene. Disse gode bakteriene kjemper potensielt skadelige bakterier og infeksjoner. De bidrar også til å stimulere fordøyelsen og styrke immunforsvaret.

Alle næringsstoffer i # 8217; kokosnøtt vann er tilstede i kokosnøtt kefir. Ulempen med kokosnøtt kefir? Det er rikere enn natrium enn andre kefirs, og de fleste kaloriene kommer fra sukker. Som sagt, kefiren alle’kokosnøtt vann har ernæringsmessige og sunne bemerkelsesverdige fordeler.

Rik på kalium

Kefir av kokosnøtt vann inneholder omtrent samme mengde kalium av en banan. Kalium kan bidra til å forhindre tap av bein mineral tetthet og redusere risikoen for osteoporose.

Ifølge en studere, Et høyt kaliuminnhold i kostholdet er forbundet med redusert risiko for hjerneslag og en redusert forekomst av døden for alle årsaker hos eldre kvinner. En annen studere sier at kalium beskytter menn fra # 8217; slag.

probiotika

Probiotika er levende bakterier eller gjær som samarbeider tarmen din. Tilstedeværelsen av disse sunne bakteriene kan hindre innsatsen for usunne bakterier for å komme inn i kroppen og å etablere seg i # 8217;. Hjelp fordøyelsen og bidra til å holde en sunn pH i # 8217; tarmene.

Ifølge en artikkel Ernæring i klinisk praksis, Det er tegn på at probiotika kan være nyttig i behandlingen eller forebyggingen av en rekke forhold, inkludert:

  • diaré
  • Urinveisinfeksjon
  • Åndedrettsinfeksjoner
  • Bakterielle vaginale infeksjoner
  • Noen aspekter av intestinal inflammatorisk sykdom

Godt tolerert

Fordi det er uten meieriprodukter, tolereres kokosnøttvannet godt hvis du er laktoseintolerant. Det er også glutenfritt og egnet for personer som lider av cøliaki eller glutenfølsomhet.

Hvordan lage en av deg

Coconut Kefir er en velsmakende og næringsrik drink. Du kan kjøpe den i mange butikker, spesielt butikker som spesialiserer seg på naturlige matvarer. Eller du kan prøve å lage en av deg.

Alt du trenger å gjøre er å kombinere en kefir bønner pakke med vannet på fire grønne kokosnøtter. La blandingen hvile i omtrent en dag til den er en mer melkeaktig farge og vil bli dekket med bobler.

Enten det er kjøpt eller gjort hjemme, er det verdt å prøve kokosnøttens kokos for alle sine helsemessige fordeler.