Kokain hjerteinfarkt og symptomer på andre kardiovaskulære effekter

Beskrivelse

Kokain er et kraftig stimulerende stoff. Skape en rekke effekter på kroppen. For eksempel stimulerer sentralnervesystemet, og forårsaker en euforisk utbrudd. Videre forårsaker det en økning i blodtrykk og hjertefrekvens og avbryter hjertets elektriske signaler.

Disse effektene på hjertet og kardiovaskulærsystemet øker risikoen for en person for helseproblemer knyttet til hjertet, inkludert et hjerteinfarkt. Faktisk brukte australske forskere uttrykket for første gang & # 8220; det perfekte stoffet mot infarkt & # 8221; i Undersøkelser presentert for vitenskapelige økter i American Heart Association i 2012.

Risikoen for ditt hjerte og ditt kardiovaskulære system er ikke bare etter mange år med kokainforbruk; Effektene av kokain er så umiddelbar på kroppen din, du kan ha et hjerteinfarkt med din første dose.

Kokain var den hovedårsak av relaterte besøk All’narkotikamisbruk til beredskapsavdelinger (DE) i 2009. (Opioider er den viktigste årsaken til de-relaterte de narkotikaproblemer Mer nylig.) De fleste av disse kokainrelaterte besøkene skyldtes kardiovaskulære lidelser, som brystsmerter og hjerteslag, ifølge en 2014 Studio.

La oss ta en nærmere titt som kokain påvirker kroppen og fordi det er så farlig for hjertets helse.

Effekten av kokain på hjertes helse

Kokain er et raskt handlingsmedikament og forårsaker forskjellige typer negative effekter på kroppen. Her er noen av effektene som stoffet kan ha på ditt hjerte og blodkar.

Blodtrykk

Umiddelbart etter å ha inntatt kokain, vil hjertet ditt begynne å slå raskere. Samtidig begrenser kokain kapillærene og blodkarene i kroppen.

Dette gir en høyere grad av stress, eller trykk, på ditt vaskulære system og ditt hjerte er tvunget til å pumpe sterkere for å bevege blod gjennom kroppen din. Som et resultat vil blodtrykket øke.

Herding av arterier

Kokainforbruket kan bringe til herdingen av arterier og kapillærer. Denne tilstanden, kalt aterosklerose, er ikke umiddelbart tydelig, men den korte og langsiktige skader forårsaket av det kan føre til hjertesykdom og andre potensielt dødelige problemer.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: 28 prosent Folk som døde plutselig etter at kokainforbruket viste en alvorlig koronar sykdom relatert til aterosklerosen.

Aortisk disseksjon

Abrupt trykkøkninger og ekstra stress på hjertemuskulaturen kan føre til en plutselig brudd på aorta-veggen, hovedkroppen arterie. Dette kalles aortic disseksjon (AD).

A kan være vondt og farlig for livet. Krever umiddelbar medisinsk behandling. Tidligere studier viste at bruken av kokain var en faktor til 9.8% av tilfellene av annonse.

Betennelse i hjertemuskel

L’Kokainbruk kan forårsake betennelse i lagene i hjertemusklene. I tide, # 8217; betennelse kan bringe til muskulær herding. Dette kan gjøre ditt hjerte mindre effektivt i å pumpe blod og kan føre til potensielt dødelige komplikasjoner, inkludert hjerteinsuffisiens.

Hjerte rytmeforstyrrelser

Kokain kan forstyrre det elektriske systemet i hjertet ditt og avbryte signalene som sier til hver del av hjertet ditt for å pumpe i synkronisering med de andre. Dette kan føre til arytmier eller uregelmessig hjerteslag.

Kokain-indusert hjerteinfarkt

Mangfoldet av effekter på hjertet og blodkarene som oppstår fra # 8217; bruk av kokain øker risikoen for infarkt. Kokain kan forårsake en økning i blodtrykk, stive arterier og vegger av den inspiserte hjertemuskelen, som kan føre til hjerteinfarkt.

TIL 2012 studie Forbrukerne av rekreasjonskokain fant at helsen til ens hjerte viste betydelig skade. De har i gjennomsnitt 30-35% mer av aorta av stivning og høyere blodtrykk enn ikke-forbrukere av kokain.

De hadde også en økning på 18% av tykkelsen på venstre ventrikel i hjertet. Disse faktorene er knyttet til en høyere risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

TIL 2014 Studio har oppdaget at vanlig kokainforbruk var forbundet med økt risiko for tidlig død. Imidlertid har denne studien ikke knyttet til tidlig dødsfall til døden relatert til kardiovaskulærsystemet.

Når det er sagt, a 2018 Studio han fant ut at 4.7 prosent av voksne under 50 hadde benyttet seg av kokain på tidspunktet for sitt første hjerteinfarkt.

Videre var det kokain og / eller marihuana 1 i 10 folk som har hatt hjerteinfarkt under 50 år. L’Bruke disse stoffene har betydelig økt risikoen for en døds individuell for kardiovaskulære årsaker.

Kokain-induserte hjerteinfarkt er ikke bare en risiko for folk som brukte stoffet i årevis. Faktisk kan en bruker for første gang oppleve et kokain-indusert hjerteinfarkt.

Bruk av kokain Firedobler plutselig død Hos brukere i alderen 15 og 49, hovedsakelig på grunn av den følgelig kardiovaskulære sykdommen.

Symptomer på hjerteproblemer knyttet til kokain

L’bruk av kokain kan forårsake umiddelbare hjerte symptomer. Disse inkluderer økning i hjertefrekvens, svette og hjertebank. Brystsmerter kan også forekomme. Dette kan indusere folk til å se etter omsorg på et sykehus eller en førstehjelp.

Den viktigste skaden på hjertet, kan imidlertid foregå i stillhet. Denne permanente skaden kan være vanskelig å oppdage. A 2011-studio Han oppdaget at medisinske tester sjelden viser skade på blodkar eller til hjertet av en kokainforbruker.

En kardiovaskulær magnetisk resonans test (CMR) kan oppdage skade. CMR utførte hos personer som har brukt kokain, viser et overskudd av væske i hjertet, avstivning og muskel fortykkelse og endringer i bevegelsen av hjertets vegger. Tradisjonelle eksamener kan ikke vise mange av disse symptomene.

Et elektrokardiogram (EKG) kan også oppdage lydløs skade i hjertene til de som har brukt kokainbruk. EN Studio EKG I kokainforbruket viste det seg at den gjennomsnittlige pensjonert hjertefrekvensen er betydelig lavere hos personer som har brukt kokain med hensyn til folk som ikke har brukt narkotika.

Videre, dette samme studie Han oppdaget at et EKG viser at kokain forbrukere har en mer alvorlig Bradicardia eller en unormalt sakte pumping. Alvorlighetsgraden av tilstanden er verre lenger en person bruker kokain.

Behandling av kokainrelaterte hjerteproblemer

De fleste behandlinger for kardiovaskulære problemer knyttet til kokain er de samme som de som brukes i personer som ikke har brukt stoffet. Imidlertid, L’bruk av kokain kompliserer noen kardiovaskulære terapier.

For eksempel kan folk som brukte kokain ikke ta beta-blokkere. Denne typen kritisk medisinering virker for å senke blodtrykket som blokkerer effektene av # 8217; adrenalinhormon. Adrenalinblokken senker hjertefrekvensen og lar hjertet pumpe med mindre kraft.

I enkeltpersoner som har brukt kokain, kan beta-blokkere faktisk føre til større innsnevring av blodkar, noe som ytterligere kan øke blodtrykket ytterligere.

Legen kan også være motvillig til å bruke en stent i hjertet hvis du har et hjerteinfarkt fordi det kan øke risikoen for blodkoagulasjon. Samtidig kan legen kanskje ikke bruke antikotiske legemidler hvis en blodpropp dannes.

Få hjelp til bruk av kokain

Vanlig kokainforbruk øker risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Dette skyldes at kokain kan forårsake skade på hjertet ditt nesten umiddelbart etter å ha begynt å bruke den, og skaden øker lengre bruk av narkotika.

Kokainstopp reduserer ikke risikoen for kardiovaskulære helseproblemer, så mye av skaden kan være permanent. Imidlertid kan kokainstopp forhindre ytterligere skade, noe som reduserer risikoen for helseproblemer knyttet til hjertet, som et hjerteinfarkt.

Hvis du er en hyppig forbruker av kokain, eller til og med hvis du bruker det bare noen ganger, kan det være behov for å søke profesjonell hjelp. Kokain er et stoff som skaper sterk avhengighet. L’Gjentatt bruk kan føre til avhengighet, til og med avhengighet. Kroppen din kan bli vant til effekten av stoffet, som kan gjøre uttak vanskeligere.

Snakk med legen din for å finne hjelp til å slutte å ta stoffet. Legen din kan lede deg til en konsulent for stoffer eller rehabiliteringsstruktur. Disse organisasjonene og menneskene kan hjelpe deg med å overvinne uttak og lære å takle uten rusmidler.

Den nasjonale hjelpelinjen i Samhsa er tilgjengelig på 1-800-662-hjelp (4357). Tilbyr henvisninger og hjelp XNUMX timer på XNUMX på en hvilken som helst dag på året.

Du kan også ringe den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen (1-800-273-talk). Kan hjelpe deg med å lede deg til ressurser og fagfolk på # 8217; narkotikamisbruk.

L & # 8217;

Kokain skader mer enn hjertet ditt. Andre helseproblemer som stoffet kan forårsake inkluderer:

  • Tap av # 8217; lukt på grunn av skade på nesebelegget
  • Skader på mage-tarmsystemet fra blodstrømningsreduksjon
  • Høyere risiko for kontraherende infeksjoner som hepatitt C og L’HIV (fra nåleinjeksjoner)
  • Uønsket vekttap
  • hoste
  • astma

I 2016 har kokainproduksjonen rundt om i verden nådd sitt høyeste nivå. At’år, mer enn 1400 tonn av stoffet er produsert. Dette etter produksjonen av stoffet har redusert i nesten et tiår, fra 2005 til 2013.

I dag, 1.9 prosent av mennesker i Nord-Amerika bruker regelmessig kokain og Undersøkelser antyder at tallet øker.

Hvis du brukte eller bruker kokain igjen, kan du finne hjelp til å slutte. Legemidlet er kraftig og kraftig og tilbaketrekningen fra det kan være vanskelig.

Men avslutningen er den eneste måten å stoppe skaden om at stoffet gjør, for det meste, til organene i kroppen din. Slutte å røyke kan også hjelpe deg med å forlenge levetiden din, returnere tiår du kan miste hvis du fortsetter å bruke stoffet.