Koffein og marihuana: Hva skjer når du blander?

Med marihuana legalisert i en voksende nummer Stater, eksperter fortsetter å utforske sine potensielle fordeler, bivirkninger og interaksjoner med andre stoffer.

Interaksjonene mellom koffein og marihuana er ikke helt klare ennå. Men du trenger ikke å se for lang tid å finne produkter som allerede blander koffein med to viktige forbindelser av marihuana, CBD og THC.

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan koffein kan samhandle med marihuana og potensielle bivirkninger og risiko for kombinasjonen av de to.

De motvirker hverandre?

Forskningen på # 8217; samspillet mellom koffein og marihuana er fortsatt i de første stadiene, men så langt ser det ut til at å konsumere de to sammen kan gi forskjellige effekter i forhold til deres bruk separat.

Koffein virker generelt som stimulerende, mens marihuana kan virke både som en stimulerende og som depressiv. Med andre ord, # 8217; bruk av koffein har en tendens til å gi energi til de fleste. Effektene av marihuana kan variere, men mange bruker det til å føle seg mer avslappet.

Det kan virke som mulig, derfor at koffein kan kansellere effekten av marihuana, eller omvendt. For eksempel, kanskje røyking litt & # 8216; av gresset kan bidra til å motvirke kaffe nervøsitet. Men så langt er det ikke noe bevis for å støtte det faktum at de to kan kontrastere på noen måte.

Hva er effekten av å blande dem?

Selv om det ikke er noe bevis som tyder på at marihuana og koffein bare kanselleres hverandre, tyder to dyreforskere at blandingen av de to kan øke noen av effekten av marihuana.

En annen & # 8216; høye & # 8217;

TIL 2014 Studio Han så på ekorn-apene til hvem han hadde fått THC, forbindelsen i marihuana som produserer buzzen. Apene hadde muligheten til å fortsette å motta mer THC.

Forskerne administrerte deretter sine forskjellige doser av MSX-3, som produserer effekter som ligner på koffein. Når lave doser av MSX-3 ble administrert, var apene mindre THC. Men i høye doser har apene døde mer THC.

Dette antyder at lave koffeinnivåer kan øke bagalloen din, slik at du ikke bruker den så mye. Men høye nivåer av koffein kan påvirke din buzzer på en motsatt måte, og bringe deg til å bruke mer marihuana.

Videre forskning, om nødvendig, siden denne lille studien bare ble gjennomført på dyr, ikke på mennesker.

Minneshemming

Koffein hjelper mange mennesker til å føle seg mer Brigger. Du kan drikke kaffe, te eller energidrikker hver morgen for å hjelpe deg med å våkne eller bare øke konsentrasjonen når du føler deg trøtt eller mindre konsentrere enn vanlig.

Noen mennesker finner også at koffein bidrar til å forbedre arbeidsminnet. Marijuana, d’en annen del, er kjent for sin mindre ønskelige effekt på minnet. Igjen, ville du tro at de to balanserer hverandre, men det ser ikke ut til å være slik.

TIL 2012 studie Ser ut som en kombinasjon av koffein og THC påvirket minne hos rotter. Resultatene antyder at en kombinasjon av koffein og lav dose av THC ser ut til å kompromittere jobbminnet mer enn en høyere dose enn THC alene.

Husk at denne studien ble gjennomført bare ved hjelp av rotter, så det er ikke klart hvordan disse resultatene oversetter til mennesker. Imidlertid antyder det at koffein kan øke effekten av THC.

Det er umiddelbare risikoer?

Så langt har tilfeller av ekstreme risikoer eller bivirkninger av kombinasjonen av koffein og marihuana ikke blitt rapportert. Men dette betyr ikke at de ikke eksisterer.

Dessuten kan folk ha forskjellige reaksjoner både til koffein og marihuana. Hvis du prøver å blande de to, sørg for at du forstår hvordan kroppen din reagerer på hver enkelt individuelt. Hvis du er følsom for marihuana, for eksempel, kombinere det med koffein kan forårsake ubehagelig sterk.

Hvis du bestemmer deg for å blande marijauna og koffein, følg disse forslagene for å unngå en negativ reaksjon:

  • Start i en liten. Begynner med små mengder av begge, mindre enn normalt forbruker av hverandre individuelt.
  • Ro ned. Gi kroppen din mye tid (minst 30 minutter) for å tilpasse seg kombinasjonen før du tar mer enn ett av de to stoffene.
  • Vær oppmerksom på bruken. Det kan virke overdreven, men det er lett å miste kontoen til hvor mye koffein eller marihuana du har tatt, spesielt når du blander de to.

Det er alvorlige bivirkninger som kan utlede fra # 8217; inntak av svært høye doser koffein, fra # 8217; hypertensjon til akselerert hjerterytme. Det var imidlertid også dødsfall knyttet til # 8217; inntak av store mengder koffein Forskere notert at den avdøde har tatt koffeinpiller eller pulver, ingen koffein som inneholder drinker.

Fremfor alt, sørg for at du hører på kroppen din og ditt sinn. Hvis uvanlige symptomer oppstår etter å ha blandet de to, må du kontakte en helsepersonell for å få hjelp. Du er sannsynligvis ikke i alvorlig fare, men kombinasjonen av koffeinflagger og marihuana-trenden for å forårsake angst hos noen mennesker kan være en oppskrift på panikk.

Og langsiktige effekter?

Det er ikke klart om å blande koffein og marihuana har langsiktige effekter. Men husk, en dyrestudie viste at THC-forbruket med store mengder av et stoff som etterligner effekten av koffein kan minimere effekten av marihuana. Dette kan ta deg til å bruke mer marihuana enn du normalt ville.

Over tid, L’gjentatt bruk av voksende mengder marihuana kan føre til utvikling av en lidelse fra bruk av stoffer.

Hvis du blander regelmessig koffein og marihuana, hold D’øye disse tegnene på forstyrrelser for bruk av stoffer:

  • Utvikle en marihuana toleranse, som krever at du bruker mer for å få de samme effektene
  • Fortsett å bruke marihuana til tross for ikke å lette eller ikke har noen negative effekter
  • Tilbringe mye tid på å tenke på å bruke marihuana
  • PayBaseful for å opprettholde en konstant marihuana forsyning
  • Miste viktige arbeids- eller skolehendelser på grunn av bruk av marihuana

Bunnlinjen

Eksperter er ikke sikkert av hele spekteret av # 8217; samspillet mellom koffein og marihuana hos mennesker. Men effektene varierer sannsynligvis fra person til person. Selv din personlige reaksjon og toleranse for hvert stoff kan spille en rolle i måten de to samhandler på.

Siden det eksisterende søket antyder at koffein kan øke en marihuana burst, vil du kanskje være forsiktig når du kombinerer koffein og marihuana & # 8211; Enten det er kaffe og gress eller svart te og spiselig gummy candies & # 8211; spesielt til du vet hvordan du kan påvirke systemet ditt.