Koffein og alkohol: Hvordan de samhandler

Rum og Coca-Cola, Irsk kaffe, Jagerbombs: Alle disse vanlige drikkene kombinerer drinker som inneholder koffein og alkohol. Men det er veldig trygt å blande de to?

Det korte svaret er at blanding av koffein og alkohol generelt ikke anbefales, men det er noen faktorer å huske på. Fortsett å lese for å lære mer om effekten av blanding av koffein og alkohol.

Hva skjer når du blander?

Koffein er en stimulant som kan få deg til å føle deg energisk og årvåken. L’Alkohol, D’Andre deler, er en depressiv som kan få deg til å føle deg søvnig eller mindre varsel.

Når du blander en stimulant med en depressiv, kan stimulanten maskere effekten av depressiv. Med andre ord kan kombinasjonen av koffein og alkohol maskere noen av de depressive effektene av Dell’alkohol. Du kan føle deg mer våken og energisk enn du ville gjøre normalt mens du drikker.

Men dette vil ikke bli edru tilbake?

Nei. Du kan føle deg litt og # 8216; mer årvåken hvis du drikker koffein, men det vil ikke ha noen effekt på alkoholnivået i blodet eller hvordan kroppen din eliminerer alkoholen fra systemet ditt.

Når du ikke føler alle effektene av # 8217; alkohol, har du større risiko for å drikke mer enn du normalt ville. I sin tur øker dette risikoen for andre ting, inkludert kjøring mens beruset, alkoholforgiftning eller skade.

Og energidrikker?

Energidrikker er høyt med koffeindrikker, som Red Bull, Monster og Rockstar. I tillegg til koffein inneholder disse drikkene ofte ytterligere stimulerende og høye sukkernivåer.

Mengden koffein i varierte energidrikker og avhenger av det enkelte produktet. I følge Mat og Drug Administration (FDA), Koffeininnholdet i energidrikker kan variere mellom 40 og 250 milligram (mg) for 8 gram.

Til referanse har samme mengde tilberedt kaffe mellom 95 og 165 mg koffein. Det er også viktig å merke seg at mange energidrikker er tilgjengelige i 16 gram bokser, så den faktiske mengden koffein i en energidrikk kan variere fra 80 til 500 mg.

I de senere år har eksperter nærmere undersøkt effekten av å blande energidrikker med koffein. Noen resultater kobler seg til å blande de to med a økt risiko av skade og a Økt sannsynlighet binge.

Alkoholholdige drikker som inneholder koffein

All’begynnelsen av 2000-tallet, noen selskaper har begynt å legge til koffein og andre stimulanter til deres alkoholholdige drikkevarer, som for eksempel fire loko og Joose. I tillegg til de høye nivåene av koffein hadde disse drikkene også større alkoholinnhold enn øl.

I 2010 utgav FDA en fil legge merke til Til fire selskaper som produserer disse drikkene, sier at koffein i drinker var et farlig matadditiv. Som svar på denne uttalelsen fjernet selskapene koffein og andre stimulanter fra disse produktene.

Og de andre kildene til koffein?

Selv om kombinasjonen av alkohol og koffein aldri blir anbefalt, kan noen kombinasjoner av de to være mindre risikable enn andre. Husk at hovedproblemet er at koffein kan maskere effektene av # 8217; alkohol, som bringer deg til å drikke mer enn du normalt ville.

Men så langt som drikkevarer ikke inneholder koffein som energidrikker? Risikoen C’det er fortsatt, men det er ikke så høyt.

For konteksten inneholder et rom og en koks laget med et glass rom mellom 30 og 40 mg koffein. I mellomtiden kan en rød oks med et glass vodka inneholde mellom 80 og 160 mg koffein, potensielt mer enn tre ganger mengden koffein.

Selv om du generelt bør unngå å kombinere alkohol og koffein, vil det ikke skade en sporadisk irsk kaffe. Pass på at du bare forbruker disse typer drinker i moderasjon og å være oppmerksom på ikke bare alkoholinnhold, men også av det potensielle innholdet i koffein.

Hva skjer hvis koffein og alkoholforbruk separat?

Hva med å ta en kopp kaffe eller te og 2217; nå eller to før du går til baren? Koffein kan forbli i systemet i fem eller seks timer, selv om det reduseres sakte over tid.

Hvis du spiser koffein innen noen få timer med alkoholforbruk, risikerer du ikke å føle alle effektene av # 8217;.

Men du bør også huske på at koffeininnholdet i ting som kaffe og te kan variere sterkt avhengig av hvordan de er forberedt.

Drikk 16 gram kald kaffe umiddelbart før en bar crawl er ikke en god ide, men en 8-unse kopp grønn te vil trolig ha en overdreven effekt.

Hvis jeg blander dem, er det symptomer jeg bør se etter?

L’Alkohol og koffein er både vanndrivende, noe som betyr at de gjør at du urinerer mer. Som et resultat kan dehydrering være en bekymring når de bland koffein og alkohol.

Noen dehydrering symptomer for å være oppmerksom på å inkludere:

  • tørst
  • ha en tørr munn
  • Mørk urin
  • Svimmelhet sensasjon eller fantastisk

Men det viktigste å holde D’øye er å drikke for mye, noe som kan føre til en dårlig bakrus i det beste av hypoteser og alle «8217; alkoholforgiftning i verste fall.

Bunnlinjen

Koffein kan maskere effektene av # 8217; alkohol, noe som gjør at du føler deg mer våken eller i stand til hvor mye du egentlig er. Dette kan føre til risiko for å konsumere mer alkohol enn normalt eller skadelig farlig atferd.

Samlet sett er det best å unngå å blande alkohol og koffein. Men hvis du tar deg av og til Rum og Coca-Cola, eller du liker å juble opp med en kopp kaffe før du går ut, må du være sikker på at mengden alkohol du drikker.