Kneskift Revisjonsoperasjon: Hva du trenger å vite

Selv om dagens anlegg er utformet for å vare i mange år, er det mulig at det på et tidspunkt i fremtiden generelt fra 15 til 20 år eller mer, vil protesen bryte eller forbruke. Hvis du er overvektig eller forplikter deg i høyeffektiviteter som løpende eller feltsport, kan enheten bryte ut før.

Når en kneproteser ikke lenger er riktig riktig, er en revisjonsintervensjon ofte nødvendig. Under denne prosedyren erstatter en kirurg den gamle enheten med en ny.

Revisjonsoperasjon er ikke noe å ta lys. Det er mer komplisert enn en total substitusjon av den primære (TKR) (eller første) og innebærer mange av de samme risikoene. Imidlertid er det anslått at Mer enn 22.000 Knee gjennomgang operasjoner utføres i USA hvert år. Over halvparten av disse prosedyrene utføres innen to år av kneets første substitusjon.

Fordi revisjonsoperasjon er mer komplisert enn den første operasjonen

Det er viktig å merke seg at en erstatning av revisjonsnaken ikke gir samme varighet av den første utskiftningen (vanligvis ca. 10 år i stedet for 20). Det akkumulerte traumer, arrvevet og den mekaniske brudd på komponentene fører til redusert ytelse. Revisjoner er også mer utsatt for komplikasjoner.

En gjennomgangsprosedyre er generelt mer kompleks enn den originale kneet erstatning fordi kirurgen må fjerne den opprinnelige planten, som ville ha vokst i # 8217; eksisterende bein.

Dessuten, når kirurgen fjerner protesen, forblir den mindre bein. I noen tilfeller kan det være behov for en bengraft & # 8211; transplanterere et stykke bein transplantert av en annen kroppsdel ​​eller fra en donor og # 8211; Å støtte den nye protesen. En bengraft legger til støtte og oppfordrer ny benvekst.

Imidlertid krever prosedyren ekstra preoperativ planlegging, spesialiserte verktøy og større kirurgisk ferdighet. L’Intervensjon krever mer tid enn en første primær kneet erstatning.

Hvis en revisjonsintervensjon er nødvendig, vil du oppleve spesifikke symptomer. Indikasjonene på overdreven slitasje eller feil inkluderer:

 • Redusert stabilitet eller redusert funksjonalitet i kneet
 • Økt smerte eller infeksjon (som vanligvis forekommer umiddelbart etter den første prosedyren)
 • en beinfraktur eller en definitiv enhetssvikt

I andre tilfeller kan fragmenter av protesenheten komme av og forårsake akkumulering av små partikler rundt artikulasjonen.

Grunner til en anmeldelse

Kortsiktige revisjoner: Infeksjon, lossing av’plante etter mislykket prosedyre eller mekanisk feil

Vanligvis en infeksjon i & # 8217, som manifesterer seg innen få dager eller uker fra # 8217; intervensjon. Imidlertid kan infeksjonen også forekomme mange år etter operasjonen.

L’Neste infeksjon til erstatning av kneet kan forårsake alvorlige komplikasjoner. Det er generelt forårsaket av bakterier som bosetter seg rundt såret eller enheten inne. L’Infeksjon kan bli introdusert av forurensede instrumenter eller av personer eller andre objekter ALLE’Interiør av operasjonsrommet.

På grunn av de ekstreme forholdsregler i operasjonen, oppstår infeksjonen sjelden. Men hvis A & # 8217 oppstår; infeksjon kan føre til akkumulering av væsker og potensielt til en revisjon.

Hvis du oppdager en uvanlig hevelse, har vondt tap av væsker, kontakt kirurgen umiddelbart. Hvis din kirurg mistenker at det er et problem med ditt eksisterende kunstige kne, vil du bli bedt om å gjennomgå en eksamen og en evaluering. Dette innebærer røntgenstråler og muligens andre avbildningsdiagnoser som en TC eller magnetisk resonans. Quest’Siste kan gi viktige ledetråder om bentap og avgjøre om du er en egnet kandidat for en revisjon.

Folk som opplever en opphopning av væsker rundt det kunstige kneet, blir vanligvis utsatt for en sugeprosedyre for å fjerne væsken. Legen sender væsken til et laboratorium for å bestemme hvilken type infeksjon, og hvis en revisjonsoperasjon eller andre behandlingsfaser er nødvendig.

Langsiktige revisjoner: smerte, stivhet, løsne på grunn av slitasje på mekaniske komponenter, dislokasjon

L’slitasje og # 8217; langsiktig løsning av anlegget kan forekomme gjennom årene.

Flere kilder har publisert statistikk over langsiktige revisjonsfrekvenser for kneutskifting. Ifølge L’helseforskning og kvalitetsagentur (AHRQ) i USAs helseavdeling og menneskelige tjenester og observere TKR-pasienter for en periode på åtte ender i 2003, den lange vurderingsfrekvensen 2 prosent i fem eller flere år.

Basert på en Meta-analyse av verdensledende registerdatabaser, publisert i 2011, er revisjonsraten 6% etter fem år og 12% etter ti år.

L’Healthline analyse på ca 1.8 millioner Medicare og private lønnsdokumenter fant at revisjonsraten for alle aldersgrupper innen fem år fra # 8217; intervensjonen er rundt 7.7%. Prisen øker 10% for de som er 65 og mer.

Dataene om langsiktige revisjonsfrekvenser varierer og avhenger av mange faktorer, inkludert alderen til de som har blitt observert. Mulighetene for en revisjon er lavere for unge mennesker. Du kan redusere fremtidige problemer samtidig som du opprettholder vekten din og unngå aktiviteter som sender overdreven stress l’artikulasjon, som et løp, hopp, feltsport og høy effekt aerobic.

Under en prosess som kalles aseptisk løsning, avbryter bindingen mellom beinet og systemet og systemet mens kroppen forsøker å fordøye partiklene. Når denne hendelsen oppstår, begynner kroppen også å fordøye beinet, som er kjent som osteolyse. Dette kan føre til en svekket bein, brudd eller problemer med det opprinnelige systemet. Aseptisk mobilisering involverer ikke en infeksjon på 8217;.

Revisjonsoperasjon for infeksjon

Vanligvis innebærer en anmodet gjennomgang på grunn av infeksjon to separate operasjoner: I utgangspunktet fjerner ortopedikken den gamle protesen og legger inn en blokk med polyetylen og betong kjent som en avstand som ble behandlet med antibiotika. Fra tid til annen gjør de sementforms som den opprinnelige protesen og legger inn antibiotika i det og setter den opp som den første fasen.

Under den andre prosedyren fjerner kirurgen avstanden eller muggene, omforminger og re-dukker opp kneet, så den nye kneetheten implantert. De to prosedyrene finner vanligvis sted rundt seks uker unna. L’Innføring av den nye enheten krever vanligvis 2 til 3 timers operasjon, sammenlignet med 1 time og en halv for en primær substitusjon av kneet.

Hvis du trenger en beintransplantat, vil kirurgen ta beinet fra en annen del av kroppen din eller vil bruke beinet til en donor, vanligvis oppnådd gjennom en benbank. Kirurgen kunne også installere metallstykker som kiler, ledninger eller skruer for å styrke beinet for systemet for systemet eller å fikse systemet til 018217;. En revisjon krever kirurgen å bruke en spesialisert protese enhet.

Komplikasjoner av knee revisjon kirurgi

Komplikasjonene som kan følge en knee revisjonsintervensjon er lik de for kneet erstatning. De inkluderer:

 • Dyp venøs trombose
 • Infeksjon i den nye planten
 • Loafing av anlegget, hvorav du har størst risiko hvis du er overvektig
 • dislokasjon av den nye planten, hvis risiko er dobbelt for en revisjonsintervensjon i forhold til en første TKR
 • Ekstra eller raskere tap av beinvev
 • beinfrakturer under operasjonen som kan oppstå hvis kirurgen må bruke kraft eller trykk for å fjerne den gamle planten
 • Lengde forskjellen på beinet som kommer fra # 8217; forkortelse av beinet med den nye protesen
 • Heterotopisk beindannelse, som er beinet som vokser all ‘8217; nedre enden av lårbenet etter operasjonen (felles infeksjoner etter operasjonen; kirurgi øker risikoen for dette.)

Morbiditet og dødelighet

Når det gjelder den primære substitusjonen av kneet, er 30-dagers dødelighetsgraden som følger en knæ-revisjonsintervensjon lav, mellom 0.1% og 0.2%, ifølge L’Healthline Analyse av Medicare og Private Remonomarregistre. De estimerte komplikasjonene er:

 • Dyp venøs trombose: 1.5 prosent
 • Dyp infeksjon: 0.97%
 • Løsning av den nye protesen: fra 10 til 15 prosent
 • Ny prothesis dislokasjon: 2-5 prosent

Utvinning og rehabilitering

Deretter vil du lide en prosess med utvinning og rehabilitering som ligner på noen som mottar en primær substitusjon av kneet. Dette inkluderer narkotika, fysioterapi og administrasjon av blodfluidanter for å hindre koaguliformasjon. I utgangspunktet vil du trenge en assistert gangavstand som en pinne, krykker eller walker, og du vil sannsynligvis være i fysioterapi i tre måneder eller mer.

Når det gjelder den originale kneprotesen, er det viktig å stå og gå så raskt som mulig. Trykk, komprimering eller motstand er nødvendig for at beinet skal være bein og knytte seg riktig til alle «8217;.

Varigheten av utvinningen etter kneet revisjonsintervensjonen varierer i forhold til den første utskiftningen av en persons kne. Noen individer tar lengre tid å gjenopprette fra en gjennomgangsintervensjon, mens andre gjenoppretter raskere og opplever mindre ubehag enn den første TKR.

Hvis du tror du trenger en anmeldelse, snakk med legen din og vurder din tilstand for å forstå hvis du er en god kandidat for intervensjonen.