Klorofyll: Ta vare på halitose?

COS’er klorofyll og er nyttig?

Klorofyll er kjemoprotein som gir plantene sin grønne farge. Menneskene får det fra grønne bladgrønnsaker, som brokkoli, salat, kål og spinat. Det sier at klorofyll fjerner akne, hjelper leverfunksjonen og forhindrer kreft.

Hva sier forskningen?

En annen erklæring er at klorofyll i en flash av wheatgrass kan fjerne halitosen og # 8217; kropps lukt.

Det er vitenskapelig bevis for å støtte dette? Du får virkelig den som du betaler når du kjøper et klorofyll-supplement eller et hvete gress skudd på den naturlige matbutikken?

& # 8220; det var en studie utført i løpet av årene og # 8216; 1950 av dr. F. Howard Westcott, som har vist at klorofyll kan bidra til å bekjempe alitose og # 8217; kropps lukt, men resultatene av den forskningen ble vesentlig ubegrenset & # 8221; sier Dr. David Dragoo, en Colorado Doctor.

Det har ikke vært noen spørsmål siden da for å hevde at klorofyll ikke har noen effekt på # 8217; kropps lukt, selv om noen fortsetter å bruke det.

National Council mot helsefabrikker sier at siden klorofyll ikke kan absorberes av menneskekroppen, kan det derfor ikke ha gunstige effekter på personer med halitose eller kropps lukt & # 8221; forklarer Dragoo.

Hjelp med andre lidelser?

Andre omfattende utbredt uttalelser er at klorofyll kan lindre symptomer relatert til leddgikt, cystisk fibrose og alle herpes. Men igjen kjøper Dragoo ikke det. & # 8220; Når det gjelder faktisk verifiserbar forskning, er det ingen sannhet om at klorofyll kan brukes effektivt for å behandle disse sykdommene & # 8221; sier.

De rike klorofyll grønnsaker, som grønne bladgrønnsaker, har mange helsemessige fordeler. Elizabeth Somer, MA, Rd og # 8217; Forfatter av & # 8220; Spis din vei til Sexy & # 8221; sier luteinen som ligger i grønne bladgrønnsaker, for eksempel, er utmerket for øynene.

Selv uten vitenskapelig bevis, sier Somer at det er greit for folk å tro at klorofyll er bra hvis det får dem til å spise flere grønnsaker.

Somer sier også at det ikke er vitenskapelig bevis for å støtte deodorantegenskapene til klorofyll. Forslaget som reduserer pusten, kroppen og kroppen og # 8217; lukt av såret støttes ikke. Åpenbart er det fortsatt en bredt utbredt overbevisning, notater, gitt Post-måltid persille som restauranter bruker til garnaterte retter.

Et godt pust av mynte for fido

Helsemessige fordelene med klorofyll for mennesker er kontroversielle. Klorofyll kunne imidlertid bare være hva legen (eller veterinæren) bestilte for våre firbente venner.

Dr. Liz Hanson Han er veterinær i badebyen Crown of the Mar, California. Han sier at klorofyll gir helsemessige fordeler, spesielt til hunder.

«Det er mange klorofyll helsemessige fordeler. Det bidrar til å rense alle kroppsceller, kjemper infeksjoner, helbreder sår, bidrar til å bygge immunforsvaret og rekonstituerte røde blodlegemer og avgifte lever og fordøyelsessystem og sier.

Hanson sa at klorofyllen også hjelper til med halitosen hos hunder, som ikke har en tendens til å spise grønnsaker. En av de viktigste måtene som våre kjæledyr drar nytte av klorofyll er at den omhandler og forhindrer halitose fra # 8217; interiør mot utsiden og sier. & # 8220; øker også fordøyelsen, som er den mest sannsynlige årsaken til halitosen, selv hos hunder med sunne tenner og tannkjøtt og gummi & # 8221;.

Du kan kjøpe smaksatt delikatesser som inneholder klorofyll hos dyr eller nettbutikker. Kanskje du burde begrense deg til myntene hvis det er pusten du vil holde frisk.