Kjører hunder "falsk" De er vanlige for en god grunn: Dette er grunnen

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

Vi har to forskjellige bilder av ledere av tjenestehunder som vokser i offentlighetens øyne i disse dager.

Den første er en person med en legitim funksjonshemming. Det antas vanligvis at de har ett gjennom et synlig signal som en rullestol. Deres hund er godt trent, velutdannet og helt avgjørende for deres velvære.

Det andre bildet er noen med en Service Dog & # 8220; Fake & # 8221;. L & # 8217; Felles ide er at de er helt sunne og vil bare ha en unnskyldning for å bringe sitt kjæledyr med dem overalt de går. De bestilte en servicjakke for online-tjeneste, de slappet på hunden sin og sitter nå ved siden av deg i en restaurant mens deres uutdannede hund ber om lunsjen din.

Men hva skjer hvis vi glemmer en tredje kategori? Personen som har et legitimt behov for en assistansehund, men har ikke ressurser til å få en med bakgrunnen og # 8217; trening av en & # 8221; Hund.

Når vi kritiserer tjenesten Dog Impostors i forsvaret av ekte arbeidshunder, glemmer vi ofte denne dirigen. Men fordi denne tredje kategorien er viktig?

Fordi det er mer vanlig enn du kanskje tror.

Ja, vi kritiserer falske kjørende hunder for en god grunn

Jo flere mennesker lærer om det uvurderlige arbeidet med å kjøre hunder, desto mer gode intensjoner å fordømme falske.

For definisjon, En assistansehund er opplært til å utføre oppgaver om funksjonshemmingen av sin dirigent, hvordan å varsle lederen til en overhengende krise.

Lytte til kritikken Vanlig for falske guidehunder, ville du tro at problemet er enkelt: Noen hundeeiere er rett og slett hensynsløse.

Kanskje de ikke vet eller bare ikke bekymre deg for at deres handlinger kan distrahere legitime arbeidshunder og skade sitt rykte.

Noen mennesker forvirrer også lovene for å kjøre hunder med de for følelsesmessige støttedyr (ESA). ESA er tillatt i overnattingsstedet & # 8220; ingen kjæledyr & # 8221; Og i kommersielle fly, men ikke på steder som restauranter og medisinske studier.

Og det er sant at noen mennesker bare vil bringe sine kjæledyr og ESA på nettsteder der kun guide hunder er tillatt.

Men C & # 8217; er et annet nivå i sannhet

Veiledningshunder kan være svært vanskelig å få, selv for de som kan dra nytte av deres hjelp.

Før du dømmer kjørerhunder & # 8220; False & # 8221;, vurder dette:

1. Mange kjørende hunder blir oppdrettet spesielt og er utilgjengelige

Kjører hunder er ofte bestemt til å være arbeidshunder fra det øyeblikket de er født. Oppdrettere produserer spesielle kuller og velger bare de sunneste og mest trenbare valpene for levetiden til tjenesten Dog & # 8211; Og selv de fleste av dem ikke fullfører treningsprogrammet.

Noen som trenger en assistansehund, må kanskje vente år for å få den rette. Mens de venter, kan deres helse bli verre fordi de blir igjen uten hund for å støtte deres behov.

Og når den rette hunden blir tilgjengelig, kan det koste opptil $ 2000 eller mer bare for å kjøpe hunden. Denne prisen inkluderer ikke engang kostnaden for forsyninger, omsorg og opplæring.

2. Alle kjørehunder er spesialutdannet og sertifisering er ikke økonomisk

For noen kan du få en hund fra en billigere ressurs som en lokal tilfluktssted.

Men hver hund av tjenesten må trent, og er vanligvis ikke engang økonomisk.

For å lære å oppføre seg i offentligheten og utføre oppgaver for sin dirigent, kan disse hundene gå gjennom hundrevis av timers trening. Ofte fortsetter trening gjennom hele arbeidslivet.

Dette kan kreve arbeid med en spesiell trener, og avhengig av hva hunden trenger å lære, kan det koste $ 20.000 eller mer.

Hvis du noen gang har sett en kjærlig hund med sunne morsomme fremmede og prøv å jage ekorn, så vet du at C & # 8217; er en grunn til at profesjonell trening er så dyrt.

Det er ikke lett å ta med en hund til å ignorere alle distraksjoner og konsentrere seg bare på sitt arbeid med sin leder.

Faktisk er den amerikanske kennelklubben vurdert 50 prosent 70 av hunder i trening gjennom en & # 8217; organisasjon gjør ikke diplom.

3. For mange mennesker er det umulig å holde tritt med alle disse kostnadene

Folk kan vende seg til organisasjoner over hele landet for å få en omsorgshund. Mange organisasjoner har egne avls- og treningsprogrammer, og noen har stipendplaner.

For eksempel gir den vanligste typen stipend finansiering for funksjonshemmede veteraner. For de som ikke kvalifiserer, oppfordrer mange organisasjoner kandidater til å skaffe midler til kostnaden for hunden sin.

Og for de som ikke kan finne titusenvis av dollar, er en utdannet hund rett og slett ikke en alternativet «8217.

Det er for dyrt for de fleste, spesielt for de som har lav eller fast inntekt på grunn av deres funksjonshemning.

4. L & # 8217; mer tilgjengelig alternativ er det som mange kritiserer

Det er lett å si at folk burde føre til offentlige bare de mest velutdannede og velutdannede tjenestehundene. Men hva det betyr for de som ikke har råd til dette alternativet?

Noen mennesker bestemmer seg for å trene kjørende hunder og mange lykkes.

Men noen kan gjøre ditt beste for å forvandle et ly i en tjenestehund, og likevel, uten høyt trening, kan hunden ikke alltid oppføre seg perfekt i det offentlige.

Noen av disse hundene kan være de vi dømmer som kjørende hunder og # 8220; False & # 8221;.

5. Du kan ikke identifisere en Service Dog & # 8220; Feil & # 8221; bare fra # 8217; utseende

Mens du kanskje regner med å se en rasehund med en leder på rullestol, er det mange funksjonshemninger som du ikke kan se og mange typer hunder egnet til å jobbe med servicehunder.

Med dette i tankene er det ofte bedre å gi folk fordelene med tvil når de ikke skader noen.

Du prøver å se om den tjenesten hunden på restauranten er en & # 8220;? La det være føreren og restaurantpersonalet å løse det, hvis du kan.

Og hvis du virkelig ønsker å gjøre en forskjell for & # 8220; ekte & # 8221; Ledere av støttehunder, og gjør deretter en donasjon til stipendens midler for å bidra til å gi opplæringshunder opplært til flere som ikke har råd til.

Vær oppmerksom på at denne artikkelen er i autorisasjonsformatet, med alle ressursene til # 8217; elementet som finnes i nummererte tilkoblinger i teksten.

Denne artikkelen er en gjennomgang av forbruker tilbakemelding. Pass på at du takler forbrukeren bekymringer og undersøker hele artikkelen. Det gir revisjoner og kommentarer ALLE & # 8217; artikkel (ved hjelp av kommentarblokkene når det er aktuelt). Ta notater på skjemaet angående din anbefaling i det aktuelle området). Oppdater kilder om nødvendig. Legg til kommentarer som angir hvilke råd du gjorde, og send anmeldelsen så fullstendig.

Steder å donere

Hvordan kan vi huske på når vi kritiserer kjørende hunder og # 8220; False & # 8221;

I det siste har de falske servicedyrene gjennomgått mange konsekvenser.

Hver nå og da, en historie om et uvanlig hjelpedyr eller som oppfører seg viral, som den på Påfugl følelsesmessig støtte som han ble forhindret i å komme på et fly.

Så samtaler om hvem som skal og burde ikke være autorisert til å bringe dyrene sine til offentlig gjenoppta flytur.

Selv lovgiverne veide på samtaler. I 2018, Minst 21st stater 21 Han emanerte nye lover om å undertrykke folk som & # 8220; de travious & # 8221; deres kjæledyr som service dyr.

Beskyttelsen av legitime kjørehunder og deres ledere er en perfekt grunn til gjensidig. Og selvfølgelig har vi ikke råd til at uutdannede hunder forårsaker problemer, selv om deres ledere er funksjonshemmede med gode intensjoner.

Men du kan vurdere behovene til disse ledere i samtalene våre på kjøringshunder & # 8220; False & # 8221;.

Å bli forstyrret av en ikke-utdannet hund er en ting, men dommer en tjenestehund mistenker er en falsk er en & # 8217;. Overvåking av bruk av kjøring hunder fra andre mennesker kan også skade personer med funksjonshemninger, siden folk tar ansvar for å tvile på deres gyldighet.

Å helt møte problemet med å kjøre hunder & # 8220; falsk & # 8221;, vi må huske på kostnaden for å kjøre hunder og bidra til å skape mer praktiske alternativer for de som trenger dem.

Maisha Z. Johnson er en forfatter og supporter av overlevende til vold, fargefolk og LGBTQ-samfunn +. Bor med en kronisk sykdom og tror på # 8217; hedrer den eneste helbredende banen til hver person. Finn Maisha Up Sin nettside, Facebook Og Twitter.