Kjære Pumping Dagbok: Min første arbeidsdag var vanskelig og rart

Gjør de første trinnene for å gå tilbake til kontoret etter en barselsorlov full av søvnløse netter, koser for barn og mye oohing og ahing kan være rart. Legg til pumping til kalenderen din og blir enda fremmed. Her er versjonen av en mor til sin første dag med retur.

Del på Pinterest

Det var natten før jeg kom tilbake til jobb. Magen min var i en vridd nervekode. L’ideen om å forlate babyen min og oppføre seg som en funksjonell voksen (og bruk ekte klær ?!) Det var skremmende.

Også, jeg trengte å forstå hvordan i helvete jeg burde ha satt inn pumpen i mitt arbeidsprogram, forstår min nye rolle mor å jobbe og bringe hjem nok brystmelk for å støtte eksistensen av datteren min. Det var skremmende.

Jeg ligger i sengen (tenker jeg ville gå i dvale & # 8211; ah, Cos’det er søvn?) Og engstelige tanker løp inn i tankene mine:

 • Mitt barn vil avvise brystet etter at jeg gikk tilbake til jobb? Vi vil aldri huske hvem de er?
 • Han tok en flaske tre eller fire ganger om dagen? Og hvis du gjør sult ?!
 • Jeg må jakte på folk fra vårt multi-purpose morrom tre ganger om dagen?
 • Folk på jobb vil respektere mine 30-minutters vinduer nok til å fortsette å amme datteren min?
 • Jeg vil trekke nok melk?
 • Pumping vil få meg til å blåse?

L’amming er vanskelig

Min barselsorlov var et følelsesmessig russisk fjell på 4 måneder. L’amming, langt, den mest utfordrende delen. Jeg ble fortalt at amming er en «8217; magisk opplevelse (visjoner av meg som sitter på et vannlilje som ammer babyen min), så jeg var sjokkert av det faktum at de første ukene førte meg til å tro at barnet mitt hadde syv Filer av tenner under det gummy smilet.

Heldigvis var planleggeren forberedt i meg. Jeg satte avtaler med en konsulent for L’amming å komme til huset mitt dagen etter min datters fødsel. (Forresten, det kan virke som en luksus, men noen forsikringsdekning støtter for amming, og det er organisasjoner som hjelper mødre gratis som Leche League, Så se hva forsikringsselskapet tilbyr.)

Med den konstante støtten til min konsulent for L’amming og min obstinære forpliktelse til årsaken (mens du virkelig tror at fôring både det beste), har jeg og mitt barn gjort sakte fremgang. Til slutt likte jeg amming. Og ja, det ble ganske magisk.

Pumping er et sekund sekund

Hvis jeg kunne overvinne utfordringene i # 8217; amming, kunne jeg gjøre noe! Jeg var klar (mer eller mindre) for et nytt kapittel. Det var nå at jeg kom tilbake til jobb, på oppdrag for å gjenoppdage identiteten min og å bruke hjernen min igjen!

Jeg visste ikke, jeg snakket bare på siden til et kapittel om å pumpe på jobben. Og, som amming, selv det var magisk.

Men jeg planla. Jeg følte meg klar. Jeg blokkerte min online kalender hver 3. time med & # 8220; vennligst ikke bestill & # 8221; og jeg håpet at det fungerte. Hvor vanskelig det kan være? (I retrospektiv: ah! Jeg ante ikke hvor mye han ville bli på slutten, morsom, smertefull og følelsesmessig utmattende å pumpe til jobb.)

Min første dag

Ikke gråt, jeg forteller meg.

Jeg gråter ikke. Jeg fortsetter å leke med ansiktet. Jeg gjør bevegelser for å forberede alt for dagen.

Min mentale sjekkliste:

 • Baby flasker & # 8211; Sjekk det ut
 • Pumping Bra & # 8211; Sjekk det ut
 • Flenser & # 8211; kryss av
 • Fakturaer D’Duck & # 8211; Sjekk det ut
 • Poser med glidelås for å lagre pumpens deler i kjøleskapet mellom bruk og # 8217; andre & # 8211; kryss av
 • Kjøligere med ispakker & # 8211; kryss av

Jeg gjør litt & # 8216; dyp pusting. jeg er ikke lei meg. jeg er ikke redd. JEG ER. SOM DETTE. ENGSTELIG. Jeg tar et mentalt notat å snakke med noen om postpartum angstpotensial.

Jeg sier til datteren min på 4 måneder, jeg skal jobbe. Jeg forteller henne at jeg lover å være hjemme innen 5: xnumx Jeg forteller ham fordi det får meg til å føle meg bedre. Jeg forteller ham fordi jeg tror hun forstår. Jeg gir ham et stort kyss. Jeg tar posen min. Jeg går til min første dag fra en arbeidende mor. jeg forstår.

Nei jeg gjør ikke. Jeg er 5 minutter fra huset mitt, og jeg skjønner at jeg har glemt pumpen. Ansiktet mitt. Tilbake til huset mitt for å ta min pumpepose, prøver å virkelig ikke etablere en visuell kontakt med babyen min fordi det kan være det som gjør at tårene mine brister, og går tilbake til tiptoe ut av huset. Pust godt inn. Nå forstår jeg.

Fordi ingen fortalte meg hvor rart dette er?

Jeg hilser på dine kolleger, jeg vil bosette seg på pulten, sjekk nestkameraet i hundre gang for å sikre at min barnepike gjør en lur med min lille jente akkurat som jeg spurte, og jeg skjønner at det allerede er nå av min første pumpe.

Fordi ingen fortalte meg hvor rart det er? Jeg går inn i brystfôrrommet på kontoret mitt som også fungerer som et møterom og trippel av meditasjonsrom, to av mine mannlige kolleger som har joked uskyldig: «, men vi må også pumpe!& # 8221; Super morsom, gutta.

Jeg lukker døren og jeg forbereder meg. Før du klær og setter min runde bh tilbake til døren, og jeg forsikrer meg om at den er låst. Jeg gjør det tre ganger. Vær så snill, vær så snill, vær så snill, ingen går inn for å se meg som melkekoen jeg føler at jeg ble.

Start pumping. Jeg føler meg rart å være i en stat så sårbar på arbeidsplassen min. Jeg sender en melding til min venn, selv hennes mor ammer, og jeg spør henne hvorfor hun ikke fortalte meg hvor rart å sitte i et rom, praktisk talt topløst, å presse melken mens mine kolleger er Galivantando rett utenfor døren. Han sier at han ikke ville skremme meg.

Tre minutter etter at pumpen starter, banker noen på døren. & # 8220; opptatt! Rommet er opptatt! & # 8221;

Dypere puste i slutten produserer bare 3 gram etter 20 minutter. Det er normalt? Jeg husker at noen fortalte meg at stress kunne påvirke melkeproduksjonen negativt. Jeg må slappe av. Jeg tar av pumpen, skru av flensen og mot melken på jeans. Ikke alle 3 gram melk, men nok til å ha et stort sted på buksene mine. Noen vil legge merke til det? Jeg er også interessert i? Nei, nei, det gjør jeg ikke.

Hva interesserer meg, er å tilbringe dagen i denne nye rollen. Ja, det er den samme jobben jeg var 4 måneder siden. Men nå som jeg er en forelder, virker alt annerledes. Det er bedre, det er mye vanskeligere, det er mitt nye liv. Og jeg tror jeg kan gjøre det.

Forslag til pumping på jobb

Jeg forlater deg med noen ting jeg vil at noen skal fortelle meg (hei, venn jeg sendte en melding mens jeg satt der naken i min meditasjonsrom, ser jeg på deg!). Jeg håper at mine forslag gjør din første dag tilbake og de pumper i / # 8217 rom; # 8221; Litt & # 8216; enklere:

 • Ta en gjenbrukbar vaskbar konvolutt for å lagre delene dine. Mellom en pumpe og # 8217; Annet, sett det i kjøleskap, så du må vaske alt bare en gang på slutten av dagen. (Når det er sagt, CDC anbefaler du vasker delene etter hver pumping, så gjør det det virker riktig.)
 • Gi deg selv en pause og slapp av i store prosjekter eller krevende møter. Du er sannsynligvis ikke i stand til å tenke klart på jobben i minst den første uken. Tankene mine var så fokusert på’bli vant til dette nye programmet, hold deg borte fra barnet mitt og lære ikke å helle melken på jeans som var vanskelig å fokusere på ekte arbeidsoppgaver.
 • Bruk klær som er enkle å pumpe. Dresser som kommer ut bare over hodet betyr at du må sitte der helt naken, som bare øker # 8217; angst (men krever også litt latter).
 • Hvis du ikke er fornøyd med pumpestuen din på jobb, snakker du! Det er mulig at rommet ditt kan forbedres hvis noen spør deg (og hvis ikke, vet du din rettigheter). Etter denne erfaringen snakket jeg med våre menneskelige ressurser folk som arbeider med byggeproblemer. Siden da har de hekta mødre som ammer med en fantastisk mors rom.
 • Dør L’vann og snacks i rommet Dell & # 8217;. Jeg gjentar, ta med vann og snacks. Tørst og sult under amming er ikke en vits.
 • Tro meg, alt dette vil begynne å virke som normalt. Akkurat som å bli en mor tar litt tid, selv overgangen til en mor som jobber.
 • Renata Tanenbaum er leder av produktmarkedsføring på Healthline. Han har en liten jente som heter Raiya som ristet sin verden da han ble født i 2018. Renata søker, og ofte tretthet, for å finne balansen gjennom akupunkturen, den fysiske øvelsen, barnets og tidskuddene med voksne som snakker for hele setninger.