Kjære mastitt: Vi må snakke

Del på Pinterest

Kjære mastitt,

Jeg er ikke sikker på hvorfor du valgte i dag & # 8211; Dagen begynte jeg å føle et menneske etter å ha født et par uker siden siden «8211; Å heve ditt dårlige hode, men jeg må si:

Din timing suger.

Hvordan, virkelig, virkelig lukter. Det er ikke allerede nok at han tilbrakte uker for å frykte å gå på toalettet; Jeg kjempet for å mate et menneske fra mine batteriserte brystvorter (vel, teknisk, bare en brystvorte, fordi det er slik at det går # 8217; amming, men du forstod); og jeg sover i 45 minutter trinn.

Men nå må jeg gjøre med deg? Jeg mener, virkelig, ingen inviterte deg til festen min etter fødsel, så jeg er ikke helt sikker på hvorfor du insisterer på å komme rundt hele tiden.

Når du er rundt, kan jeg bare ikke jobbe, uansett hvor mye du prøver. Jeg prøver å avvise deg, men du, mastitt, vel, du er sterkere enn meg på mange måter, og for å være ærlig, hater jeg deg for dette. Når du er med meg, vet jeg at i omverdenen ser det ut til at jeg bare er litt og # 8216; dramatisk.

& # 8220; hvordan en person kan være så syk for et sårt bryst?& # 8221; Jeg er sikker på at mannen min spør ham. & # 8220; Som min kone gjør så mye når det bare er litt og # 8216; av tilstoppet melk?& # 8221; må spørre. & # 8220; Hvorfor i helvete ba meg om å gå hjem snart fra jobb når han ikke har noe annet å gjøre som holder et barn?& # 8221; Jeg forestiller meg det.

Men du, mastitt, oh, du er en subtil mester, sant?

Du tar deg inn i min dårlige kropp torturert som den stille slangen du er, infiltrerer i melkekanalene med ditt onde oppdrag. Jeg venter i usynlig modus for å frigjøre dine tjenere i mitt immunsystem til leddene mine er skadet og mine lemmer skjelver for feber, og hver del av meg føles for utmattet for å bevege seg.

Når for første gang føler jeg din tilstedeværelse, det er litt tett i smerte i brystet mitt, akkurat det som er, vet du, forpliktet til å mate barnet mitt med mat, jeg er full av horror.

Når jeg føler den lille rysten i kroppen min, og jeg finner meg selv å ta et teppe selv om de er 90 ° F og L’utmattelse som ser mye mer Dell’utmattelse av nyfødte foreldre begynner å panikk.

Det er ikke & # 8230; ekte? Nei, det kan ikke være & # 8230; ekte?

Og da, når kuldsene begynner, og brenningen begynner, og smerten i den minste bevegelsesdivampa, vil jeg gråte mens jeg også er full av riktig indignasjon.

Hvordan våge mine pupper forråder meg på denne måten ?? Amming Et barn er ikke helt vanskelig uten at min melkekanaler skal jobbe mot meg? Vi bør ikke være en slags lag her, eh?

Kanskje ikke l’du forstår, mastitt, men livet mitt blir omtrent 10 millioner ganger vanskeligere når jeg er for feberaktig til å flytte, mate barnet får meg til å stramme tennene mine og gråte, og til og med holde det vondt vondt.

Jeg mener, du tenkte virkelig på dette før du bestemmer deg for å hoppe på meg? Hva du må vinne fra # 8217; Obstruksjon av mine kanaler og spredning av massekaoset gjennom cellene mine, ehm?

Å, men det er ikke engang den onde delen av planen din, sant, mastitt? Fordi hvis feberen, utmattelsen på’Jeg må beseire deg.

Fordi det eneste rette er nødvendig for å forby deg & # 8211; Mate barnet gjennom smerten & # 8211; er den eneste tingen som gjør vondt mer! Åh ja, du er virkelig en mester i jobben din, sant?

Du kan kanskje tro at det er basert på mengden ganger vi har vært sammen, vi har en slags situasjon av den beste vennlige vennen, men la meg fortelle deg en ting, mastitt:

Vi er ikke venner. Og sikkert er du ikke velkommen her.

Jeg skjønner at du sikkert hadde ideen om å være basert på det ironiske faktum at du en gang infiltrert i kroppen min, det er lett å gå tilbake igjen.

Så la meg sørge for at selv om du klarte å komme deg i døren, lover jeg deg, jeg vil ikke legge velkomstmatten for deg. Faktisk gjør jeg alt som er mulig for å holde deg ut og # 8211; Den irriterende naboen som ikke kan gripe forslaget.

Så når antibiotika kommer inn i action og alt vannet som jeg drakk, helles i festen din og # 8230; Når denne varme pakken begynner å bryte din onde festning, vel, mastitt, håper jeg at du har forslaget og setter deg på veien. Fordi denne moren? Han har nok av deg, tusen takk.

Med vennlig hilsen,
Ditt siste offer

PS og tror ikke vi kommer tilbake igjen sammen. Hvorfor det.

Chaunie brusie er en’sykepleier av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en mor på fem år bare laget. Skriver alt fra økonomi til helse for å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn du ikke sover. Følg den opp Facebook.