Kjære kolleger: Et notat på min psykiske helse

Jeg trodde å dele det tusen ganger annerledes, under samtaler rundt kaffemaskinen eller etter spesielt stressende møter. Jeg trodde å slå den av i et øyeblikk av behov, og ønsket så mye å føle støtte og forståelse fra din side, mine kolleger.

Men jeg har blitt arrestert, igjen og igjen. Jeg var redd for hva du kunne ha sagt, eller ikke si, for meg. I stedet, # 8217; Jeg svelget opp og streber etter å smile.

& # 8220; Nei, jeg har det bra. Jeg er bare sliten i dag. & # 8221;

Men da jeg våknet i morges, var mitt behov for å dele seg sterkere enn min frykt.

Som Madalyn Parker har vist Da han delte hodet hans e-post ved å si at hans rett til å ta en sykdomsavtale for psykiske grunner, gjør vi store fremskritt i # 8217; bli åpnet på oss selv på jobb. Så, kjære kontor, jeg skriver dette brevet for å fortelle deg at jeg bor og jobber med psykisk lidelse.

Før du forteller deg mer, stopp og tenk på Amy du vet: L’Amy som spikret hans intervju. L’Amy som er en lagspiller med kreative ideer, alltid klar til å gjøre alt mulig. L’Amy som vet hvordan man skal klare seg i et møterom. Dette er l’Amy vet du. Hun er ekte.

Hvem du ikke har kjent er L’Amy som bodde med stor depresjon, D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst og post-traumatisk stressforstyrrelse (PTSD) fra lenge før du møtte henne. Du visste ikke at jeg mistet min far for selvmord da jeg var bare 13 år gammel.

Ikke # 8217; du visste hvorfor jeg ikke ville at du skulle se. Men C’det var. I tillegg til hver dag hadde jeg lunsj på kontoret, jeg hadde også min tristhet og angst.

Men trykket jeg legger meg til å skjule mine symptomer på jobben, får meg til å føle meg. Tiden er kommet for meg å slutte å si og # 8220; Jeg har det bra, jeg er bare sliten & # 8221; når de ikke er det.

Fordi jeg gjemte min psykiske sykdom

Kanskje du lurer på hvorfor jeg valgte å skjule min psykiske sykdom. Mens jeg vet at depresjon og # 8217; angst er legitime sykdommer, ikke alle andre gjør det. Stigmaet mot psykiske helsemessige forhold er ekte og’Jeg har opplevd mange ganger.

Jeg ble fortalt at depresjon er bare et gråt av oppmerksomhet. At folk med engstelig bare trenger å roe og trene. At stoffinntaket er et svakt smutthull. Jeg ble spurt hvorfor familien min ikke gjorde mer for å redde min far. At hans selvmord var en handling av feighet.

I lys av disse erfaringene var jeg redd for ideen om å snakke om min psykiske helse på jobben. Akkurat som deg, trenger jeg denne jobben. Jeg har regningene å betale og en familie for å beholde. Jeg ville ikke fare for min ytelse eller mitt profesjonelle rykte å snakke om mine symptomer.

Men jeg skriver dette brevet fordi jeg vil at du skal forstå. Fordi selv å jobbe for meg, er delingen nødvendig. Jeg vil være autentisk, og du er autentisk med meg. La oss flytte sammen minst åtte timer om dagen. Å måtte late som så lenge du aldri føler deg trist, engstelig, overveldet eller til og med i panikk, er ikke hilsen. Min bekymring for mitt velvære må være større enn min bekymring om reaksjonen av noen andre.

Dette er det jeg trenger fra deg: Lytt, Lær og gi din støtte hvor som helst føler deg mer rolig. Hvis du ikke er sikker på hva du skal si, trenger du ikke å si noe. Behandle meg bare med samme vennlighet og profesjonalitet som jeg viser deg.

Jeg vil ikke at vårt kontor skal bli gratis for alle følelsesmessige. Og faktisk, dette gjelder ikke følelser som forståelse av psykisk sykdom og # 8217; påvirkning av symptomer på meg mens de er på jobb.

Så i ånden av å forstå meg og mine symptomer, her er noen ting jeg vil at du skal vite.

1. En i fem

Oddsen er de en i fem Å lese dette brevet har opplevd en psykisk lidelse i en form eller i # 8217; andre, eller elsker noen som har. Du kan ikke være klar over det, men så mange mennesker i alle aldre, sex og etnisitet står overfor psykiske helseproblemer. Personer med psykisk lidelse er ikke monstre eller rart. De er vanlige mennesker som meg og kanskje til og med som deg.

2. Psykiske sykdommer er sanne sykdommer

De er ikke karakterfeil, og jeg er ikke noen feil. Mens noen symptomer på psykisk lidelse er følelsesmessige, som følsomme fortvilelser, tristhet eller sinne, er andre fysiske, som et akselerert hjerterytme, svette eller hodepine. Jeg har ikke valgt å ha depresjon mer enn noen ville ha valgt å ha diabetes. Begge er medisinske forhold som krever omsorg.

3. Jeg vil at den skal snakke om psykiske sykdommer på jobben

Jeg ber deg ikke om å være min terapeut eller min skulder for å gråte. Jeg har allerede et utmerket støttesystem. Og jeg trenger ikke å snakke om psykiske sykdommer hele dagen, hver dag. Alt jeg ber deg er at du spør meg hvor mye så mye som jeg er, og du tar noen minutter å virkelig høre.

Kanskje vi kan ta en kaffe eller en lunsj, bare for å komme seg ut av kontoret for en PO & # 8216;. Det er alltid nyttig når andre deler sine erfaringer med psykisk lidelse, enten de er seg selv, av en venn eller slektning. Lytt til din samme historie får meg til å føle seg mindre alene.

4. Jeg kan fortsatt gjøre jobben min

Arbeid i 13 år. Og jeg hadde depresjon, angst og forstyrrende posttraumatisk stress for dem alle. Ni ganger ut av 10, jeg avsluttet mine oppgaver utenfor parken. Hvis jeg begynner å føle meg veldig overveldet, engstelig eller trist, vil jeg komme til deg med en plan D’handling eller jeg vil spørre ekstra støtte. Noen ganger kan jeg trenge en sykdomsavtale, fordi jeg lever med en medisinsk tilstand.

5. Psykisk sykdom gjorde meg faktisk en bedre samarbeidspartner

Jeg er mer medfølende, både med meg selv og med hver av dere. Strekk meg selv og andre med respekt. Jeg overlevde vanskelige opplevelser, noe som betyr at jeg tror på mine ferdigheter. Jeg kan hente ansvarlig og be om hjelp når jeg trenger det.

Jeg er ikke redd for hardt arbeid. Når jeg tenker på noen av stereotypene som brukes til personer med psykiske sykdommer & # 8211; Lat, gal, uorganisert, upålitelig & # 8211; Jeg observerer hvordan min erfaring med psykisk lidelse gjorde meg det motsatte av disse seksjonene.

Selv om psykisk lidelse har mange ulemper, velger jeg å se på positive aspekter som ikke bare kan bringe mitt personlige liv, men til arbeidslivet mitt. Jeg vet å være ansvarlig for å ta vare på meg selv både hjemme og på jobb. Og jeg vet at C’er en grense linje mellom vårt personlige og profesjonelle liv.

Det jeg spør er et åpent sinn, toleranse og støtte hvis og når jeg når en vanskelig tid. Fordi jeg gir deg det. Vi er et lag, og vi er i dette hele tatt.

Amy Marlow lever med depresjon og forstyrrelse d’generalisert angst. Er forfatteren av Blå blå, Hvem ble kalt en av våre beste blogger på depresjon. Følg den på Twitter Alle’adresse @_bluelightblue_.] / P>