Kjære foreldre, L & # 039; Angst i barn er et alvorlig problem

Del på Pinterest

Holly *, en støpeagent i Austin, i Texas, har hatt en postpartum depresjon med sin første sønn, Fiona, som nå er 5 år gammel. I dag tar Holly stoffer for å håndtere sin angst og depresjon. Men også frykter det en dag l’angst kan påvirke datteren hans og hans sønn, nå 3.

Holly forklarer at Fiona kunne være sjenert og klebrig. [Jeg] Jeg var ikke sikker på at det var en vanlig oppførsel som et barn eller en liten bit’Andre & # 8221; sier Holly.

Da, C’var hva Holly nå kaller & # 8220; en ulykke & # 8221;. Noen uker fra # 8217; starten av barnehagen.

Jeg tror det var alene for litt & # 8216; da var det ikke lov til å gå tilbake til rekreasjon og # 8221; husk holly. Jeg tror han følte meg veldig ute av kontroll, som da manifesterte seg, og jeg liker ikke sykepleieren.& # 8217; Da ville han ikke gå på skole og begynte å regressere i forskjellige områder. Han ønsket ikke lenger å gå til matlagingskurset, så til dansekurset. Hver dag, som går på skolen, ble en tortur, skrik, gråt. Det tok litt & # 8216; å rolige & # 8220; forklarer.

Holly og hennes ektemann snakket med # 8217; Fiona lærer og med sykepleier. Men etter et par uker innrømmet Holly å ikke ha de riktige verktøyene for å møte situasjonen. Han brakte Fiona fra sin barnelege, som satte en rekke spørsmål til barnet. Dens barnelege anbefalte da til moren: & # 8220; har problemer med angst og # 8221;.

Holly mottok en referanse fra en terapeut og begynte å bringe fontenen til ukentlige besøk. «Terapeuten var fantastisk med datteren vår, og hun var fantastisk med meg. Han ga meg verktøyene for å snakke med datteren min og hjelpe meg å forstå hva som skjedde & # 8220; sier Hollys. Holly og Fiona fortsatte å se terapeuten i tre måneder, og Fiona har sterkt forbedret sin angst, sier Holly.

Reflekterende om den psykiske helsen til barndommen hans, husker Holly: «Jeg hatet barnehagen;. Jeg gråt og gråt og gråt, og en del av meg blir spurt, hva jeg gjorde for å skape dette? Det ble født så eller jeg gjør det gal på en eller annen måte? & # 8221;

I dag bor flere barn med angst?

Holly er ikke alene. Jeg intervjuet flere foreldre som har bodd med engstelig, hvis barn også har uttrykt engstelig oppførsel.

L’Angst i barn er definitivt mer spredt enn det var en generasjon siden, sier familieterapeut av Los Angeles Wesley Stahler. Legger til at det er mange forskjellige faktorer som spiser den, inkludert genetikk. & # 8220; foreldre kommer ofte til å klandre seg for den genetiske komponenten & # 8221; sier Stahler. Men egentlig C’er mer i spill. & # 8220; C’er en historisk sammenheng, sammenlignet med da vi var barn og forklarer.

Legg til dette Spenningen på Pre- og Elettrelightal Political Gap, og The # 8217; angst i dag synes å ha blitt et utbredt familieproblem. Hva er enda viktigere å vite er at D & # 8217-lidelser er Mest vanlige psykiske lidelser i USA.

L’Angst er definert som uførhet for å tolerere ubehag, forklarer Stahler, og oppfatter ting som ikke er en reell trussel som en trussel. Stahler legger til at 1 barn på 8 og 1 voksen på 4 lider av angst. L’Angst manifesterer seg i fysiologiske og psykologiske måter, inkludert magesmerter, spiser negler, stivhet og vanskeligheter med overganger.

Folk opplever en kamp eller rømningsrespons på den oppfattede trusselen. Ofte l’angst hos barn er feilaktig diagnostisert som oppmerksomhetsunderskudd, sier Stahler, som kan virke som et barn som ikke kan stå oppreist. Fidget spinner, noen?

Rachel *, A’fjerde elementær lærer basert i Los Angeles, hevder å ha hjulpet en betydelig økning i’angst og stress blant elevene sine i de siste fem årene.

Som et resultat endret Rachel bevisst hans ordforråd og strategier for å håndtere familier.

«Tidligere ville jeg ha brukt ord som nervøs, bekymret, bekymret for å beskrive hvordan et barn kunne ha blitt overveldet i klasserommet fra hans løfter eller ved sin oppfatning av hvordan andre så dem. Nå er ordet angst brakt til samtalen fra foreldrene. Foreldre rapporterer at deres barn gråter, for dager, noen ganger eller nekter å delta eller ikke sove, «forklarer Rachel.

Selv den spedbarns psykologen i Brooklyn Genevieve Rosenbaum så en økning i’angst blant hans klientell gjennom årene. I fjor rapporterer det: «Jeg hadde fem middelskolestudenter, alt på rad, alle som hadde engstelig ytelse for skolen. De alle hadde en’enorm frykt for å søke på videregående skole. Det er virkelig overraskende. Synes å være mye verre enn da jeg begynte å praktisere & # 8220;.

Fordi barn er så engstelige?

De viktigste kildene til angst, sier Stahler, er duplikum: hjernens ledninger og foreldre. Enkelt sagt, noen hjerner er koblet til # 8217; angst mer enn andre. Som for foreldre komponenten, C’er det genetiske elementet.

L’Angst går tilbake til tre generasjoner, sier Stahler, og så er det foreldres modeller som viser for sine barn, som L’obsessiv bruk av hånd desinfiserende eller bekymring for bakterier.

Også, takket være en major & # 8220; Tiger foreldre og overdreven planlegging, barn i dag har mindre tid til å spille & # 8211; Og det er hvordan barn løser ting & # 8221; legger til Stahler.

Ann, en organisasjonskonsulent i Portland, Oregon, som har et 10-årig barn med angst for besøk til leger og tannleger og et 7-årig barn med sosial angst, forsøkte å redusere ham ved å sende barna til en skole Waldorf, med begrenset måte og lang tid blant trærne.

«Barn har ikke nok tid i naturen. Tilbring for mye tid på enheter, som endrer hjernens struktur, og vår verden i dag er en konstant bombing av sansene «8220, sier Ann. & # 8220; Det er slik at et følsomt barn kan bla blant alle de tingene som skjer til enhver tid.& # 8221;

Ann har en historie med panikkanfall og kommer fra en og # 8220; langt sett med sensitive mennesker «forklarer. Han jobbet mye på sin egen angst, som i sin tur L & # 8217, bidro til å håndtere sine barn.

& # 8220; når vi var barn, ikke C’Det var fortsatt et språk rundt denne & # 8221; Adds Ann. Han startet og holder den dialogen med sine barn for å validere deres frykt og hjelpe dem med å gå bort. «Jeg vet at det hjelper min sønn å vite at det ikke er alene, som opplever en ekte fysisk begivenhet [under # 8217; angst]. For ham er det effektivt & # 8220;.

Lauren, en mote designer i Los Angeles, sier han har søkt og mottatt mye profesjonell hjelp for sin 10 år gamle sønn, som lider av angst. På 3 år fikk han en diagnose av å være i det autistiske spekteret. Han sier at, uavhengig av miljøfaktorer, kunne hans sønn ha alltid fått den diagnosen. Men i et annet øyeblikk i historien, har han kanskje ikke fått den samme hjelpen han trengte.

Som Ann, forklarer Lauren at det alltid har vært følsomt. «Reaksjonen av familien min har alltid vært, her er det overdrevet! Siden da skjønte de at dette er kablet og # 8220; sier.

Etter L’i fjor med en ny uerfaren lærer som har fullstendig opprørt min sønn & # 8221; & # 8211; Han tilbrakte en diskret mengde tid i # 8217; presidde kontoret etter å ha skjult gjentatte ganger under sitt skrivebord & # 8211; Lauren-familien brukte ulike typer tradisjonelle og alternative terapier, inkludert neurofeedback, samt meditasjon og kostholdsendringer. Hans sønn har tilpasset mye bedre søken’år.

& # 8220; Jeg kan ikke hjelpe min sønn, men jeg kan lære ham mekanismene for å coping & # 8221; sier Lauren. En dag med denne # 8217; år, da hans sønn mistet ryggsekken, husker Lauren at det var «som om jeg hadde kunngjort at hele familien hans hadde blitt drept. Jeg fortalte ham at vi kunne gå fra målet og ta en ny, men han var fysisk i panikk. Til slutt kom han inn i rommet sitt, han spilte sin favoritt datasang, han kom ut og sa: & # 8220; Mamma, nå føler jeg meg litt & # 8216; bedre & # 8221;. Det var første gang, sier Lauren. Og en triumf.

Hjelp din sønn til å møte D & # 8217-forstyrrelsen;

Etter å ha anerkjent at problemene med familier er forskjellige, sier Stahler at det er grunnleggende håndteringsverktøy som anbefaler til foreldre hvis barn viser tegn eller mottatt en diagnose av lidelse D’angst.

Hjelp med l’angst

  • Lag daglige ritualer hvor du identifiserer barnas styrker.
  • Identifiser mot og gjenkjenne at det er godt å være redd og gjøre noe.
  • Bekrefter verdiene til familien din. For eksempel, i denne familien, føler vi noe nytt hver dag & # 8221;.
  • Finn tid til å slappe av hver dag. Kjøkken, les eller spill et brettspill. Ikke delta i tid på skjermen.
  • Trene regelmessig; Stahler insisterer på at 20 minutter med kardio uten å stoppe kan forbedre humøret ditt.
  • Se etter profesjonell hjelp, når det er nødvendig, med noen som kan diskutere hvis narkotika kan være hensiktsmessige for barnet ditt.

For mer informasjon om angst og depresjon, besøk Angst og depresjonsforening av Amerika. Se alltid etter profesjonell hjelp før du starter noen behandlingsplan.

* Navnene er endret for å beskytte personvernet til bidragsytere.

Del på Pinterest

Liz Wallace er en Brooklyn Writer og Publisher som nylig er publisert på Atlanterhavet, Lenny, Domino, Arkitektonisk Digest og ManRepeller. Klipp er tilgjengelig på Elizabethannwallace.Wordpress.com.